تاریخ : شنبه, ۱ دی , ۱۴۰۳ Saturday, 21 December , 2024
3

بعد از شکست چه کنیم؟

بعد از شکست چه کنیم؟

بعد از شکست چه کنیم؟ چطور خود را بعد از شکست به سمت موفقیت هدایت کنیم؟ هر آنچه که در رابطه با مقابله با شکست و یافتن مسیر خود بعد از شکست باید بدانید را در ادامه می خوانید.

بعد از شکست چه کنیم؟

شروع دوباره بعد از شکست

می دانیم که شکست برای هر کسی در زندگی شغلی و فردی اتفاق می افتد اما در بعضی شرایط وضعیت متفاوت است. گاهی اوقات به عنوان یک کارفرما وقتی دچار شکست و اشتباه می شوید منتظر جوابی قانع کننده به اعضای گروهتان هستید. در این مواقع برای تقویت و بازیابی حس موفقیت در قدم اول باید دیدگاهتان را تغییر دهید.

 در حقیقت پروژه شکست خورده نه شما

حس ناخوشایند شکست و اشتباه را خیلی شخصی و درونی نکنید. شما ایده ای مطرح و همه گروه را برای پیشبرد آن بسیج کرده اید اما به هر دلیلی به نتیجه نرسیده اید. اجازه ندهید شکست روی شما تاثیر منفی بگذارد بلکه سعی کنید به ایده های بعدی تان فکر کنید. درست است که ایده قبلی تان شکست خورده اما این دلیلی نمی شود که راه را برای خلاقیت بیشتر ببندید و به ایده های نو فکر نکنید.

بهتر است در مورد شکست تان احساسی قضاوت نکنید

اولین روزهای شکست  ممکن است احساسی به این موضوع نگاه کنید و حس ناراحتی مانع شود که دلایل شکستتان را با دیدی نقادانه و منطقی بررسی کنید، اما به مرور زمان وقتی تعادل خود را به دست آوردید، می توانید به تجزیه و تحلیل گذشته بپردازید و با یادداشت نقص ها و اشتباهاتتان قدم های بهتری بردارید و با این کار درصد موفقیتتان را بالا ببرید.

 شکست

موفقیت بعد از شکست در کار

 

سعی کنیدسرخورده نشوید

احیانا اگر به عنوان یک مدیر موسسه یا شرکتی بزرگ مرتکب اشتباهی شده اید نوع عکس العمل شما روی کارمندانتان تاثیر زیادی خواهد گذاشت. ابتدا اشتباه خود را بپذیرید و در مورد این موضوع بسیار شفاف با کارمندانتان صحبت کنید. در این شرایط بیشتر افراد ترس از دست دادن شغل خود را دارند. با قاطعیت از کارمندانتان بخواهید خود را کنترل کنند و به آنها دلگرمی دهید. اگر تعادل روانی خود را از دست بدهید افراد زیرمجموعه شما نیز انگیزه کافی برای ادامه فعالیت خود نخواهند داشت و نمی توانید قدم ها ی بعدی تان را بردارید. کارمندان شما سرمایه مجموعه تان محسوب می شوند. در هیچ شرایطی آنها را دلسرد نکنید.

هرگز از شکست نترسید

 بهتر است به جای ترسیدن از شکست مسیرهای اشتباهی که طی کرده اید را به عنوان یک نقشه راه ببینید. با حذف مسیرهای اشتباه مسیر موفقیت را راحت تر پیدا خواهید کرد و از خطرات و موانع کار خودتان را دور نگه داشته اید. افراد موفق از اندکی اشتباه و شکست در فعالیت ها و اهدافشان نمی ترسند و وجود شکست ها را مانعی برای پیشروی به جلو نمی دانند.

برای کنار امدن با شکست تجربیات دیگران را بشنوید

برای اینکه راحت تر با شکست ها و اشتباهاتتان کنار بیایید تحقیقی در مورد زندگی افراد موفق داشته باشید یا اگر در اطراف خود انسان های موفقی را می شناسید از آنها بپرسید با شکست چگونه رویارو شده اند. تمامی این افراد به شما خواهند گفت که در زندگی چیزی به نام شکست وجود ندارد و تمام اشتباهات نوعی تجربه ارزشمند محسوب می شود. مادامی که دچار اشتباه نشوید نمی توانید مسیر درست موفقیت را بیابید. 

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=71196

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0