تاریخ : پنجشنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳ Thursday, 28 March , 2024
1

شهری که کبوترهایش میلیونرند!

شهری که کبوترهایش میلیونرند!

اینجا یک شهر عادی است مثل تمام شهرهای دیگر، اما کبوترهایش با تمام کبوترهای جهان فرق دارند چرا که صاحب ثروتی عظیم و املاکی گرانقیمت هستند.

شهری که کبوترهایش میلیونرند!

کبوترهایی که با خوردن و خوابیدن میلیاردر شدند

احتمالا داستان افراد موفق و میلیونر های زیادی را در راجستان شنیده باشید اما شاید از این موضوع خبر نداشته باشید که حتی کبوترها هم در این منطقه میلیونر هستند. کبوترهایی که بدون آنکه چیزی از پول و دارایی بدانند صاحب ثروت قابل توجهی هستند، ثروتی که در این بخش از گوناگون نمناک منبع آن را خواهید شناخت.

تصمیمی که کبوترهای یک شهر را ثروتمند کرد

کبوتر های مولتی میلیونر که نامشان در راجستان هند زبانزد خاص و عام است، مالک بیش از ۲۷ فروشگاه، چندین مغازه و ملک و املاک هستند و ثروتی که به نام آن ها ثبت شده است در نوع خود باورنکردنی است و جالب تر اینکه یک کبوتر می تواند همه این دارایی ها را به نام خودش داشته باشد و کسی موکل و وکالت دار او نیست.

داستان ثروتمند شدن این کبوترها تقریباً از چهار دهه گذشته یعنی ۴۰ سال پیش شروع شد، زمانی که یک صنعت گذار شروع به انجام کار های جدیدی کرد که از پیشینیانش یاد گرفته بود. او مردم را تشویق کرد تا برای تامین آب و غذا برای پرندگان بی گناه این شهر، یعنی کبوترها وارد عمل شده و کمک های نقدی و … خود برای این پرندگان را ارائه دهند.

کبوترهای میلیونر

مردم هم از این درخواست او استقبال و شروع به جمع آوری کمک از مردمش هر خود و حتی شهرهای دیگر کردند. خیلی زود این کمک ها باعث شد تا اوضاع تغییر کرده و به دلیل وضعیت خوب پرندگان این منطقه، تعداد پرنده ها در آنجا بیشتر شد. پس از تامین آب و غذا حالا نوبت تجهیزات پزشکی بود که ابتدا برای کبوترها و سپس برای انواع حیوانات بیمار فراهم شد.

کمک های مردمی کبوترها را پولدار و پولدارتر کرد

این رویه ادامه پیدا کرد تا جایی که تمام این کمک های مردمی برای پرندگان به قدری زیاد شده بود که مسئولین جمع اوری کمک های مردمی برای این پرندگان، توانستند از طریق کمک های زیاد که در واقع ثروتی عظیم بود، فروشگاه و مغازه های مختلف را تاسیس کنند.

پول خرید این املاک از طریق کمک مردم به پرندگان شکل گرفته بود به همین دلیل نام این فروشگاه ها به نام این کبوتر ها ثبت شده و به آن ها اعتماد کبوتران گفته می شود.

جالب است بدانید مغازه هایی که با پول مردم خریداری شده بود به خود همان مردم اجاره داده شد و منبع درآمدی جدید برای صندوق کبوترهای شهر گشت و این در نوع خود برای افرادی که متوجه اصل ماجرا شده باشند، نمای دیگری دارد. اجاره این مغازه ها که مالکشان کبوترهای شهر هستند، در ماه برابر با ۸۰ هزار روپی است.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=116064

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0