تاریخ : جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳ Friday, 29 March , 2024
1

نشاسته ذرت و سیب زمینی با خواصی ویژه ی زیبایی

نشاسته ذرت و سیب زمینی با خواصی ویژه ی زیبایی

اغلب افراد از نشاسته بیشتر در آشپزخانه استفاده می کنند در صورتی که نشاسته فواید بسیاری را برای پوست به همراه دارد، البته نشاسته خواص دیگری هم دارد.

نشاسته ذرت و سیب زمینی با خواصی ویژه ی زیبایی

خواص نشاسته و فواید درمانی و زیبایی آن

نشاسته از دسته موادی است که بیشتر در آشپزخانه و برای غذا استفاده می شود؛ در حالی که فواید بسیار زیادی برای پوست دارد و بهترین احیا کننده پوست، بهترین درمان برای آفتاب سوختگی و تقویت کننده ناخن است و خواص مفید بسیاری دارد. قبلا از نشاسته در تهیه لوازم آرایشی و بهداشتی و چسب ها استفاده می شده است. از هزاران سال قبل، مردم از نشاسته استفاده چندانی نمی کردند با گذشت سال ها، نشاسته به یکی از مواد ارزشمند تبدیل شد. این ماده ارزشمند خواص بی نظیری دارد که در ادامه با آن ها آشنا خواهید شد.

خواص نشاسته برای پوست

۱- درمان ناراحتی های پوستی
شما می توانید از نشاسته برای بهبود آفتاب سوختگی، سوزش پوست، گزیدگی و ناراحتی های پوستی دیگر استفاده کنید. سه قاشق غذاخوری نشاسته را با مقدار کافی آب سرد مخلوط کنید، تا زمانی که مانند کره بادام زمینی غلیظ شود؛ سپس آن را روی پوست بگذارید و با پارچه کتان یا گاز بپوشانید و بگذارید خشک شود.

۲- التیام گزیدگی:

اگر محل گزیدگی را بخارانید یا در معرض رطوبت و باکتری ها قرار بدهید بدتر خواهد شد.محل گزیدگی را تمیز و خشک نگه دارید و برای کاهش خارش آن ناحیه، لایه ای از نشاسته خمیر شده با آب سرد روی آن قرار دهید.

۳-نشاسته برای بهبود سوزش ناشی از پوشک بچه:

یکی از مشکلات رایج نوزادان سوزش ناشی از پوشک است؛ که با نشاسته قابل درمان است. نشاسته خوردنی و بی اثر است و از پودر بچه و کرم های مخصوص رفع سوزش کم خطرتر است. همچنین می توان آن را به طور مداوم استفاده کرد.هر زمان که پوشک نوزاد خود را عوض می کنید، می توانید مقداری نشاسته روی محل ملتهب اعمال کنید.
فواید نشاسته

فواید و مزایای نشاسته

۴-  نشاسته برای درمان آفتاب سوختگی:

اگر پوستتان قرمز است و دچار التهاب و آفتاب سوختگی شده اید، نشاسته برای درمان پوستتان بسیار مفید است. نشاسته را با آب سرد ترکیب کنید، تا حالت چسبندگی پیدا کند؛ سپس روی پوست قرار داده و بگذارید خشک شود.
بعد از شستن صورت حتما از کرم مرطوب کننده استفاده کنید.

۵- درمان سوختگی با نشاسته:

اگر دچار سوختگی سطحی شده اید، نیازی به داروهای شیمیایی ندارید و می توانید از نشاسته استفاده کنید؛ البته باید انتظار درد زیادی را داشته باشید.
به این روش می توانید سوزش خود را رفع کنید. نشاسته را با آب مخلوط کنید و آن را روی محدوده سوختگی قرار دهید.

۶- نشاسته مناسب برای پوست چرب:

نشاسته چربی پوست را کنترل می کند. نشاسته را با آب لیموی تازه مخلوط کنید، تا زمانی که حالت چسبندگی پیدا کند، سپس آن را روی نواحی مورد نظر بزنید.
این ترکیب چربی اضافی پوست را خارج کرده و پوست شما را شفاف و درخشان می کند.

۷- نشاسته برای درمان سوزش:

اگر پوستی حساس دارید و از آبسه رنج می برید، نشاسته می تواند به شما کمک کند.
نشاسته را با آب مخلوط کرده و محلولی رقیق درست کنید ،سپس آن را روی محل مورد نظر بزنید. همچنین چنانچه در بخش سلامت نمناک اشاره کرده ایم می توانید چند قطره از روغن هایی مانند اسطوخودوس و گاوزبان به عنوان التیام بخش مخصوص به ترکیب اضافه کنید.
نشاسته برای سوزش

درمان سوزش با استفاده از نشاسته

۸- لوسیون زیر بغل:

در روزهای گرم ممکن است بیش از روزهای عادی عرق کنید و بوی نامطبوعی بدهید.
شما می توانید با استفاده از نشاسته این مشکل را رفع کنید. از پودر نشاسته استفاده کنید و اضافی آن را با تکه ای پارچه بتکانید. نشاسته، زیر بغل را خشک می کند و باعث می شود کمتر عرق کنید.

۹- نشاسته یک پاک کننده و تونر پوست:

نشاسته می تواند به عنوان پاک کننده پوست مورد استفاده قرار گیرد. آن را با گلیسیرین و نصف لیوان آب ترکیب کنید و تا زمانی که غلیظ شود ، حرارت دهید.
این ترکیب را جایگزین صابون کنید و با آن پوست خود را به خوبی پاک کنید.

۱۰- نشاسته برای درمان درد ورزشکاران:

می توانید از ترکیب نشاسته، جوش شیرین و آب و قرار دادن آن روی پا برای درمان یا جلوگیری از آسیب پای ورزشکاران استفاده کنید. همچنین با توجه به بوی بد پای ورزشکاران می توان از این ترکیب در کفش آن ها نیز استفاده کرد، تا بوی نامطبوعی ندهد.

۱۱٫ نشاسته برای رفع و درمان قارچ:

در کودکان احتمال ایجاد قارچ وجود دارد، قارچ در محل مرطوب و تاریک به راحتی رشد می کند؛ با توجه به اینکه نشاسته جذب بالایی دارد می توانید از آن برای حل این مشکل استفاده کنید.
نشاسته برای پوست

رفع و درمان قارچ با استفاده از نشاسته

استفاده های بیشتر از نشاسته:

از نشاسته می توانید برای مات کردن رژ لب خود استفاده کنید.در بخش دنیای مد نمناک گفته بودیم که برای این کار پس از اینکه رژ لب زدید، انگشتان خود را به پودر نشاسته آغشته کنید و روی لب خود بزنید.
پودر نشاسته را در طول روز به صورت بزنید تا پوستتان چرب نشود. در تابستان می توانید از نشاسته به عنوان خوشبو کننده بدن استفاده کنید. ده قطره روغن پایه را با کمی نشاسته مخلوط کنید، در یک شیشه بریزید و به عنوان عطر از آن استفاده کنید.
اسباب بازی کودکان معمولا همیشه چرب و کثیف است و با پودر لباس شویی هم نه تنها به خوبی تمیز نمی شود، بلکه زیبایی خود را از دست می دهد؛ اما با نشاسته می توانید آن ها را به راحتی تمیز کنید.
با استفاده از پودر نشاسته می توانید پنجره ها را به خوبی تمیز کنید ، پنجره ها را با استفاده از پودر نشاسته، آب و پارچه کتان تمیز کنید.
روی وسایل و لباس هایی که چربی گرفته اند یا جوهری شده اند، پودر نشاسته بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه آن را رها کنید و بعد آن را بشویید. این کار لوازم را تمیز و درخشان می کند.
نقره پس از مدتی جلای خود را از دست می دهد و باید عمل نقره پاشی روی آن صورت گیرد و شما می توانید با قرار دادن آن در مخلوط آب و نشاسته و پاک کردن آن توسط پارچه کتان جلای اولیه آن را باز گردانید.

نشاسته سیب زمینی

در نشاسته سیب زمینی گلوتن وجود ندارد و این مسئله موجب می شود بلع و هضم این ماده غذایی حتی برای افرادی که مشکل گوارشی دارند آسان باشد.
نشاسته سیب زمینی قند خون را تنظیم می کند؛ بنابراین برای افرادی که دیابت دارند بسیار مفید است. طبق تحقیقات پس از مصرف نشاسته سیب زمینی در بدن هورمون انسولین که تنظیم کننده قند خون است ترشح می شود.
برای مشاهده تاثیر آن به مدت ۱۲ هفته هر روز ۴۰ گرم (معادل ۵ قاشق غذاخوری) نشاسته مقاوم (موجود در سیب زمینی) استفاده کنید.

تغذیه باکتری های مفید

نشاسته سیب زمینی سرشار از پروبیوتیک است که تغذیه باکتری های مفید بدن را به عهده دارد و موجب بهبود عملکرد شکم می شود.
سرطان روده چهارمین سرطان شایع در سراسر جهان است. علائم آن تا زمانی که بدخیم نشود قابل تشخیص نیستند، که نشاسته سیب زمینی، با کاهش PH بدن و اسیدی کردن معده از التهاب، مشکلات گوارشی و ایجاد سرطان روده جلوگیری می کند.

تناسب اندام

نشاسته سیب زمینی از تجمع چربی ها جلوگیری می کند و در کاهش وزن نقشی موثر دارد. همچنین موجب کاهش اشتها می شود در فرد احساس سیری ایجاد می کند.
در هر قاشق غذاخوری سیب زمینی خام ۸ گرم نشاسته مقاوم وجود دارد؛ با مقدار کربوهیدرات بسیار کم. البته سیب زمینی خام طعم خوبی ندارد.
ممکن است سیستم گوارشی حساسی داشته باشید پس با مقدار کم شروع کنید تا دچار نفخ نشوید؛ برای دیدن تاثیر نشاسته سیب زمینی باید آن را به طور مداوم در برنامه غذایی خود داشته باشید.

 

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=19891

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0