تاریخ : سه شنبه, ۲۸ فروردین , ۱۴۰۳ Tuesday, 16 April , 2024
0

تاریخ و جزئیات روز جهانی ماهیگیری

تاریخ و جزئیات روز جهانی ماهیگیری

موجودات آبزی و ماهیگیران سهم بزرگی در تامین مواد غذایی ما انسان ها دارند که به همین دلیل روز ۱۸ ژوئن در تقویم جهانی مصادف با روز جهانی ماهیگیری ثبت شده است.

تاریخ و جزئیات روز جهانی ماهیگیری

۱۸ ژوئن ؛ روز جهانی ماهیگیر

زمان زیادی است که ماهیگیری در بین مردم وجود دارد اما در دنیای مدرن تبدیل به یک صنعت بسیار مهم شده است که میلیاردها دلار هر سال خرج می شود تا ماهیگیری را حمایت کند و حتی بسیاری از افراد؛ ماهیگیری را به عنوان یک شغل برای ادامه زندگی و امرار معاش انجام می دهند.

ماهیگیری راهی عالی برای اضافه کردن یک طعم خوشمزه به منوی غذایی است و فرصت خوبی برای خانواده ها و دوستان است که به بهانه انجام این کار با یکدیگر تفریح کنند. نواع بسیار مختلفی از ماهیگیری در سراسر دنیا وجود دارد که افراد مختلفی از آن استفاده کرده و هر کدام نوع خاصی از آن را ترجیح می دهند.

روز جهانی ماهیگیر هر سال در روز ۱۸ ژوئن برگزار می شود و یک روز مهم برای شناساندن افرادی است که هر روز به طور منظم به منبع آب مثل دریاچه مراجعه می کنند، قلاب خود را داخل آب می اندازند و یک، دو یا حتی ۱۰ عدد ماهی می گیرند. ماهیگیری شغل افراد زیادی در دنیاست و بسیاری از افراد هم که شغل ماهیگیری ندارند، این کار را انجام می دهند و اگر خوش شانس باشند، می توانند یک صید تازه به خانه ببرند. به بهانه ی این روز، در بخش گوناگون نمناک باهم در این مورد نکاتی را خواهیم خواند. 

ماهیگیر

خلاصه ای از تاریخچه ماهیگیری

در یونان باستان مردان ماهیگیر وضعیت اجتماعی خوبی نداشتند بنابراین افراد کمی بودند که بتوانند در این زمینه مهارت داشته باشند. کسانی که در نزدیکی آب ها زندگی می کردند، انواع خاصی از ماهیگیری را به کار می گرفتند و ماهی جزء اصلی رژیم غذایی آن ها محسوب می شد. 

تاریخچه ماهیگیری در ایران

 بعد از انقراض حکومت علویان و تاسیس حکومت آل بویه که تشکیل حکومت آنها گیلان و مازندران بوده، اولین بار در این منطقه توسط چوب و قلاب ساخته شده خودشان ماهیگیری را بنا نمودند اما پس از مدتی برای کسب از روش های ناصحیح یعنی تور دام به غارت ماهیان پرداختند. در زمان قاجار بخصوص فتحعلی شاه و ناصرالدین شاه امتیاز صید ماهیان به روسیه تزاری واگذار شد و شدیدترین ضربات به فرهنگ ماهیگیری صورت گرفت.

تاریخچه ماهیگیری

فواید ماهیگیری 

ماهیگیری یک تجربه بسیار عالی است و باعث پیوند دوباره شما با طبیعت خواهد شد. ماهیگیری فقط به مهارت مربوط نمی شود، بلکه کمی خوش شانسی هم باید در آن دخیل باشد. همچنین محل مورد نظر برای ماهیگیری  و چگونگی در دست گرفتن قلاب ماهیگیری هم اهمیت زیادی در صید شما دارد. این کار پرهیجان فوایدی دارد که در مطلب ” آموزش کامل و راز حرفه ای شدن در ماهیگیری ” به آن پرداختیم و در ادامه مختصری از آنها را بازگو خواهیم کرد، فواید ماهیگیری بی شمار است و شما می توانید در کنار یک دریاچه زیبا بنشینید و یک کار مفید مثل ماهیگیری انجام دهید.

فواید ماهیگیری

  1. انجام این کار همچنین یک ورزش هم محسوب می شود  زیرا نیاز به دقت، و آمادگی جسمانی مخصوصاً در قسمت دست و مهارت بالا دارد.
  2. یکی از بزرگترین فواید ماهیگیری این است که سیستم ایمنی را تقویت می کند  زیرا افرادی که این کار را انجام می دهند، صددرصد به آن علاقه دارند و دنبال کردنِ علاقه، خودش عاملی برای سلامت بدن است و شما را به طور ناخودآگاه قوی می کند. 
  3. همچنین قدرت عضلانی دستان شما را افزایش می دهد و در نتیجه باعث می شود که سیستم قلبی عروقی فعال تر باشد و سلامت آن تضمین گردد. 
  4. ماهیگیری همچنین به ریلکسیشن کمک می کند زیرا شما در طبیعت می نشینید و یک کار مفید انجام می دهید، از هوای تازه استفاده می کنید، ویتامین دی به بدن خود می رسانید که همه این ها باعث ایجاد حس خوب و ریلکسیشن در شما می شود. 
  5. انجام کار ماهیگیری نیاز به صبوری دارد و حس آرامش بخشی به شما می بخشد که از لحاظ ذهنی و جسمی برای تان بسیار مفید است. 
  6. همچنین می تواند فشار خون بالا را بکاهد و باعث شود شما احساس آرامش بیشتری داشته باشید و از زندگی بیشتر لذت ببرید. 
  7. اعتماد بنفس را نیز افزایش داده و ورزشی است که می توان آن را هم به صورت فردی و هم همراه با خانواده انجام داد.
منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=50268

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0