تاریخ : جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳ Friday, 19 April , 2024
0

واقعا نمک باعث کاهش وزن می شود؟!

واقعا نمک باعث کاهش وزن می شود؟!

نتیجه جدیدترین تحقیقات انجام شده روی یک سری موش و در بخشی روی فضانوردان روسی دنیای پزشکی را شوکه کرد ، مصرف نمک و کاهش وزن!

واقعا نمک باعث کاهش وزن می شود؟!

شوک در دنیای پزشکی ،نمک و کاهش وزن به هم ارتباط دارند

تا پیش از این تصور می شد که مصرف نمک باعث افزایش وزن و چاقی می شود اما در حالیکه می توانسته چنین نباشد. برای اطلاع از نتیجه تحقیقات جدید در زمینه نمک و کاهش وزن این بخش از تناسب اندام نمناک را از دست ندهید.

رابطه نمک و کاهش وزن 

مطالعات نشان داده که مصرف نمک باعث کاهش وزن می شود. مصرف زیاد نمک حتما باعث تشنگی نمی شود موارد دیگری هم هست که تشدید تشنگی و ادرار را در پی دارد . بدن چربی هارا می شکند و مایعات تولید می کند اما مطالعات متناقضی هم اخیراً وجود دارد که مصرف زیاد نمک باعث ذخیره آب می شود.

بر اساس نتایج منتشر شده از یک روزنامه روسیه مبنی بر اینکه علی رغم مصرف زیاد نمک فضانوردان آب کمی نوشیدن که با نظریه غذاهای شور به آب بیشتری نیاز دارند مخالف است. 

در حین پژوهشی که بر روی فضانوردان روسی انجام گرفت، نتایجی شگفت حاصل گشت. فضانوردان مذکور، پس از خوردن مقادیر معینی از نمک اظهار داشتند به شدت گرسنه اند. محققان این ادعا را این گونه تفسیر نمودند که خوردن نمک باعث آب شدن چربی های این افراد شده و گرسنگی آنها را مسبب گشته است.

نمک و کاهش وزن

رابطه جالب مصرف نمک و کاهش وزن 

علی رغم مصرف کم آب ، ادرار اعضای گروه به همان اندازه بوده دکتر جنز اظهار می کند فقط یک راه برای تشریح این پدیده وجود دارد.

وقتی نمک زیادی مصرف می کنید بدن باید آب تولید کند ، گزارش هایی که در نیویورک روی موش ها صورت گرفته نشان می دهند موش هایی که در رژیم غذایی شان نمک زیادی مصرف کردن کالری بیشتری می سوزاند.

و افراد نمی توانند خود را در مصرف نمک بیش از حد محدود کنند چون خطر حمله قلبی را کاهش می دهد.

بر طبق مطالعات دانشگاه بوستون افرادی که کمتر از ۶ گرم در روز نمک مصرف می کنند فشار خون بالاتر دارند ، بیشتر نمک دریافتی بدن از غذاهای بیرون تامین می شود درحقیقت ۷۰ درصد نمک بدن از غذاهای بیرون و آماده تامین می شود.

سدیم موجود در غذا ۵٫۶ درصد که به غذا اضافه می شود اما مقدار نمکی که خود سر سفره اضافه می کنید ۴٫۹ درصد است.

دکتر «مِلانی هونیگ»، استادیار رشته پزشکی در دانشگاه هاروارد، در گفتگو با «نیویورک تایمز» واکنش خود را این گونه نشان داده است:«نتیجه پژوهش انجام شده شگفت انگیز و بدیع است. کاملاً مشخص است که پروژه به صورت دقیق و علمی پیش رفته است». 

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=74782

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0