تاریخ : چهارشنبه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Wednesday, 24 April , 2024
1

درگذشت جان پرینس خواننده مشهور آمریکایی + تصاویر

درگذشت جان پرینس خواننده مشهور آمریکایی + تصاویر

پرینس خواننده مشهور و سوپراستار آمریکایی در سن۵۷ سالگی درگذشت.

درگذشت جان پرینس خواننده مشهور آمریکایی + تصاویر

فوت خواننده مشهور آمریکایی

پرینس خواننده ۵۷ ساله آمریکایی که با آهنگ هایی چون بوس و باران بنفش به عنوان صدای دهه هشتاد میلادی شهره بود درگذشت.

صحفۀ نخست روزنامه ها، وب سایت ها و نمای ساختمان های آمریکا در یادبود درگذشت این چهره به رنگ بنفش درآمدند.

پیکر بی جان پرینس پنجشنبه در منزل مسکونی اش پیدا شد. او در دهۀ ۸۰ میلادی با آلبوم هایی چون «۱۹۹۹» و «باران بنفش» به یک سوپراستار تبدیل شد.

پرینس

پرینس خواننده مشهور درگذشت

هنوز علت مرگ این چهره سرشناس اعلام نشده است. باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا پس از درگذشت پرینس گفت که جهان هنرمندی خلاق را از دست داد.

موسیقی بدیع پرینس در سبک های مختلفی مانند راک، فانک و جاز گسترده بود. او در دوران فعالیت هنری خود بیش از ۱۰۰ میلیون دلار از آهنگ های ضبط شده اش را فروش رساند.

 

پرینس

فوت پرینس خواننده آمریکایی

 

پرینس زادۀ مینیاپولیس بود و پس از مرگش استادیوم و میدان مرکزی این شهر نیز به رنگ بنفش درآمدند. در همین راستا بسیاری از ساختمان های مهم در نیویورک و نیواورلئان نیز ظاهری بنفش پیدا کردند. البته آبشار نیاگارا هم که به مناسبت تولد ۹۰ سالگی ملکه انگلستان بنفش شده بود، اکنون پس از درگذشت پرینس به نمادی از این خواننده بدل شده است.

سازمان فضایی آمریکا ناسا از جمله اولین نهادهایی بود که به مرگ این خواننده واکنش نشان داد. ناسادر یادبود پرینس تصویر یک سحابی بنفش را منتشر کرد و نوشت :«یک سحابی بنفش، در گرامیداشت پرینس که امروز درگذشت.»

 پرینس

پرینس خواننده آمریکایی

سال ۱۹۵۸ چشم به جهان گشود و از اوایل جوانی استعداد خود در آهنگسازی و اجرا را به نمایش گذاشت. براساس برخی گزارش های او نخستین آهنگ های خود را در هفت سالگی نوشت.

او توانایی نواختن چندین ساز را داشت و بیش از ۳۰ آلبوم موسیقی ضبط کرد. «بگذار دیوانه شویم» و «زمانی که داوز گریست» از مشهورترین آلبوم های او هستند. این هنرمند آهنگسازی برای دیگر خوانندگان را نیز در کارنامه کاری خود دارد.

آهنگ «باران بنفش» سال ۱۹۸۴ جایزه اسکار را برای این خواننده به ارمغان آورد. نام او سال ۲۰۰۴ در تالار مشاهیر راک اندرول ثبت شد.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=86172

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0