تاریخ : جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳ Friday, 19 April , 2024
1

“سمعک های آینده؛ سمعک هایی بدون نیاز به باتری”

“سمعک های آینده؛ سمعک هایی بدون نیاز به باتری”

حفظ شنوایی همیشگی امر بسیار مهمی می باشد ، پس در دسترس نبودن ابزار شنوایی به دلایل مختلف می تواند اختلالاتی را به وجود آورد.

“سمعک های آینده؛ سمعک هایی بدون نیاز به باتری”

سعمک بدون نیاز به باتری !؟

 در انتخاب برندگان جوایز نوبل علمی، علاوه بر نوآوری و مبنای علمی پروژه ها، به کاربرد عملی آن در دنیای واقعی نیز توجه می شود برندگان جوایز نوبل شیمی۲۰۱۹، پژوهشگرانی بودند که سال ها روی باتری های لیتیوم یونی با قابلیت شارژ هزاران باره و ماندگاری بسیار طولانی تر از موارد مشابه پیشین، کار کرده بودند و طبق گزارش گاردین، حتی خود دکتر Goodenough نود و هفت ساله، شیمیدان و مسن ترین برنده جایزه نوبل، هم به کاربردهای عالی یافته خود در صنایع الکترونیکی چون خودروهای الکتریکی و تلفن های همراه هوشمند و …. فکر نمی کرده است.

قابل شارژ بودن سمعک ها چه اهمیتی دارد؟

شارژ ماندن طولانی خودروهای الکتریکی و تلفن های همراهمان، مهم هستند اما قطعا حفظ شنوایی پایدار برای کم شنوایان کاربر سمعک، بسیار مهم تر و کاربردی تر است. با توجه به قابلیت های سمعک های وایرلس در اتصال به تلفن های همراه هوشمند، استفاده از اپلیکیشن های تنظیمی سمعک، و ارتباط بلوتوثی با وسایل جانبی کمک شنوایی وایرلس، انرژی مورد نیاز آن ها نیز افزوده شده و در برخی موارد، استفاده از باتری های یک بار مصرف مرسوم برای کاربران مقرون به صرفه و کارا نیست. 

باتری های لیتیوم یونی با قابلیت شارژ هزاران باره و ماندگاری بسیار طولانی، گزینه بسیار مناسبی برای کاربران این سمعک های پیشرفته می باشد حتی اگر خود این محققان هم ندانند چه کمک بزرگی به دنیای کم شنوایان کرده اند اما شاید در روزگاری نه چندان دور، خود برندگان جایزه نوبل شیمی ۲۰۱۹ نیز، کاربر اختراع خود باشند…

سالانه بیش از یک و نیم میلیارد باتری یک بار مصرف سمعک در دنیا استفاده می شود !

این میزان، علاوه بر هزینه هایی که برای کاربران سمعک به همراه دارد، تهدیدی جدی برای محیط زیست است. محدودیت های عملکردی باتری های یک بار مصرف، نیاز به تعویض چند روزه آن ها در سمعک های پیشرفته و خطرات زیست محیطی این باتری ها، لزوم ورود سمعک های قابل شارژ به دنیای وسایل کمک شنوایی را افزوده است.

جهت دریافت مشاوره رایگان و تخصصی در مورد سمعک های قابل شارژ، می توانید با شماره تلفن ۲۲۲۲۰۲۳۴ در تماس بوده یا به سایت مرجع سمعک به زبان فارسی، مراجعه کنید.

www.samak1.com

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=12650

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0