تاریخ : جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳ Friday, 29 March , 2024
0

ابتلا به آنفولانزا با استفاده زیاد از اینترنت

ابتلا به آنفولانزا با استفاده زیاد از اینترنت

از مضرات آنلاین بودن زیاد و اعتیاد به اینترنت چه میدانید؟ مطمئنا فکرش را هم نمیکنید که اینترنت باعث ابتلا به آنفولانزا شود.

ابتلا به آنفولانزا با استفاده زیاد از اینترنت

زیاد آنلاین بودن آنفولانزا را به همراه دارد!

یکی از مشکلاتی که این روزها دامن گیر اکثر افراد شده است استفاده بیش از حد از اینترنت و اعتیاد به اینترنت است که میتواند باعث ابتلا به آنفولانزا شود چون سیستم ایمنی شما آسیب میبیند.

نتایج تحقیقات جدید محققان دانشگاههای سوانسی و میلان نشان داده که صرف وقت زیاد در دنیای آنلاین، خطر ابتلا به آنفلوآنزا را افزایش می دهد.

آنفولانزا

مضرات زیاد آنلاین بودن

طبق یافته های این دانشمندان، صرف وقت طولانی در اینترنت باعث می شود کاربران بیشتر از افراد دیگر در معرض ابتلا بهآنفلوآنزا قرار بگیرند.

این پژوهش بر روی ۵۰۰ نفر با سنین ۱۸ تا ۱۰۱ سال انجام شد. ۴۰ درصد از شرکت کنندگان اذعان کردند که به شکل خفیف یا قابل توجهی به اینترنت اعتیاد دارند.

تاثیرات منفی اینترنت

اعتیاد به اینترنت و آنفولانزا

وابستگی زیاد به اینترنت

این گروه ۳۰ درصد بیشتر از افرادی که وابستگی کمتری به اینترنت داشتند، علائم سرماخوردگی یا آنفلوآنزا را نشان دادند.

محققان دریافتند این علائم تحت تاثیر این واقعیت قرار داشتند که کاربران اینترنت در زمانی که از دنیای وب جدا می شدند، استرس می گرفتند.

این چرخه استرس و آرامش به نوسان در سطوح هورمون کورتیزول منجر می شد که بر عملکرد سیستم ایمنی بدن تاثیر می گذارد.

به گفته پرفسور فیل رید از دانشکده علوم انسان و بهداشت دانشگاه سوانسی، تاثیر اینترنت بر سلامت انسان جدا از عوامل دیگر مانند افسردگی، بی خوابی و تنهایی بود که با سطوح بالای استفاده از جهان آنلاین مرتبط هستند.

در این تحقیق، میانگین زمان صرف شده در دنیای آنلاین شش ساعت بود. اما اقلیت قابل توجهی روزانه ۱۰ ساعت آنلاین بوده و بیشتر در سایت های شبکه های اجتماعی حضور داشتند.

در این تحقیق، جنسیت تاثیر بر سطوح اعتیاد به اینترنت نداشت اما زنان و مردان برای چیزهای متفاوتی از اینترنت استفاده می کردند. زنان بیشتر از اینترنت برای رسانه های اجتماعی و خرید استفاده کردند، در حالیکه مردان بازی را ترجیح می دادند. اما این امر در تاثیر مخرب آن بر سیستم ایمنی تفاوتی ایجاد نمی کند.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=77871

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0