تاریخ : شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 20 April , 2024
0

درمان ریزش مو با موچین!

درمان ریزش مو با موچین!

محققان آمریکایی با تازگی روش جدیدی را برای درمان ریزش مو و طاسی کشف کرده اند که بسیار ساده است.

درمان ریزش مو با موچین!

 روشی جدید برای درمان ریزش مو با موچین!!!

 

بدن برای حفظ سلامت مو ها و رویش مو های جدید نیازمند مقادیری از ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین و سایر مواد مغذی می باشد، عدم توازن میزان این مواد در بدن موجب افزایش ریزش مو و کاهش رویش موهای جدید می گردد و از اصلی ترین علل ریزش مو هم در زنان و هم در مردان می باشد.

ریزش مو و کم پشت بودن مو ها هم برای آقایان و هم برای خانم ها ناراحت کننده است و برخی با هزینه های سنگین به کاشتن مو اقدام می کنند. اما به تازگی روش جدید و ساده ای برای درمان ریزش مو کشف شده است.

روش جدید درمان ریزش مو

نحوه درمان ریزش مو با موچین

 

به گزارش آنا به نقل از لس آنجلس تایمز، پژوهشگران آمریکایی نشان داده اند که با چیدن ۲۰۰ تار مو طبق یک الگوی خاص و در یک تراکم معین، می توان ۱۲۰۰ تار مو را بازیافت. تیم تحقیقاتی در آزمایش هایی بر روی موش ها که در دانشکده پزشکی Keck در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی (USC) انجام شده است، به این نتیجه رسیده اند. چنگ مینگ چونگ، استاد پاتولوژی دانشکده پزشکی Keck درباره این تحقیق گفته است:«این کار اهداف بالقوه تازه ای را برای درمان آلوپسیا (طاسی منطقه ای) که شکلی از ریزش مو است، در مقابل ما می گذارد.»

چی چیانگ چن، دراماتولوژیست که سرپرستی نگارش این مقاله تحقیقی منتشر شده در ژورنال Cell را بر عهده داشته است، می گوید که این گروه با آگاهی قبلی از تأثیر آسیب های فولیکول مو در محیط اطرافش، در آزمایشگاه چونگ به این نتیجه رسیده اند که این محیط می تواند به نوبه خود در نوزایی مو مؤئر باشد و می توان از این محیط برای فعال سازی فولیکول های بیشتر استفاده کرد. چن و سایر افراد گروه در الگوهای مختلف ۲۰۰ تار مو را یک به یک با موچین از پشت موش ها کنده و با هم مقایسه کرده اند. آنها به این نتیجه رسیده اند که چیدن ۲۰۰ فولیکول مو در الگوی با تراکم کم در سطحی به قطر بیش از ۶ میلیمتر موجب نوزایی مو نمی شود اما چیدن موها در تراکم بیشتر در سطوح دایره ای شکل به قطر ۳ تا ۵ میلیمتر موجب نوزایی ۴۵۰ تا ۱۳۰۰ تار مو می شود که تعدادی از این تارهای مو در خارج از ناحیه چیده شده قرار دارند.

فرایند نوزایی بر اساس اصل «احساس حد نصاب» (quorum sensing) صورت می گیرد. بر اساس این اصل، سیستم به محرکی واکنش نشان می دهد که برخی از اعضای آن، نه همه اعضا را، تحت تأثیر قرار می دهد. این گروه پژوهشی نشان داده است که فولیکول های چیده شده با آزاد کردن پروتئین های التهابی علامت تنشی را ارسال می کند که باعث می شود سلول های ایمنی به محل ایجاد جراحت اعزام شوند. این سلول های ایمنی به نوبه خود مولکول های علامت دهنده ای مانند فاکتور نکروز تومور آلفا (TNF-α) ترشح می کنند که وقتی تجمع آنها به میزان خاصی برسد با فولیکول های چیده شده یا نشده ارتباط برقرار می کنند و اطلاع می دهند که زمان رشد مو فرا رسیده است.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=14774

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0