تاریخ : جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳ Friday, 29 March , 2024
0

حمیدرضا رنجبر بزرگترین کلکسیون چاقو را دارد

حمیدرضا رنجبر بزرگترین کلکسیون چاقو را دارد

حمیدرضا رنجبر آشپز ۴۲ ساله ی شبکه نسیم از چگونگی آشپز شدنش و همینطور کلکسیون بزرگ چاقویی که دارد صحبت میکند.

حمیدرضا رنجبر بزرگترین کلکسیون چاقو را دارد

ماجرای آشپز شدن حمیدرضا رنجبر

حمیدرضا رنجبر سرآشپز معروف تلوزیون می گوید:«بزرگ ترین کلکسیون چاقو دنیا را دارم. سال ها تلاش کرده ام تا ۲۱۰ چاقوی منحصر به فرد را جمع کنم. تصمیم دارم ۱۸۰ عدد از این چاقوها را برای کمک به بیماران سرطانی بفروشم. این روزها در حال رایزنی با جاهای مختلفم تا بتوانم این کار را انجام بدهم. برخی از این چاقوها پنج میلیون هم قیمت دارند».

حمیدرضا رنجبر از سن ۱۶ سالگی در محضر پدر و استاد خود زنده یاد قهرمان رنجبر سرآشپز هتل هما و استاد اولین دانشکده هتلداری و نیز در حضور اساتید دیگری چون آقایان جلال نصیریان و دکتر محمود امامی، حمیدرضا رضوی، زنده یاد علی اکبر محقق به فراگیری هنر آشپزی ، مهمانداری و تشریفات پرداخت

حمیدرضا رنجبر ، همان آشپز پرانرژی است که فعلا در شبکه نسیم انواع و اقسام غذاها را به مخاطبان آموزش می دهد. با این سرآشپز درباره علاقه اش به آشپزی و کمی درباره خانواده اش هم صحبت شدیم.

حمیدرضا رنجبر

حمیدرضا رنجبر آشپز شبکه نسیم

 به گذشته برگردیم و این که شما چگونه به آشپزی علاقه مند شدید؟
مرحوم پدرم؛ قهرمان رنجبر در هتل دربند کار می کرد تا زمانی که هتل هما ساخته شد و پدرم به این هتل رفت و درجه سرآشپزی را از این هتل گرفت. من هم در کنار پدرم به آشپزی علاقه مند شدم. رشته تحصیلی ام حسابداری است اما آشپزی را به عنوان حرفه انتخاب کردم. به صورت روزمزد در کنار درس خواندن کار هم می کردم. در این هتل، مرکز فنی حرفه ای و سازمان گردشگری دوره های مختلف را آموزش دیدم. در آشپزخانه های معروف زیادی کار کردم و در دوره های هفتم و هشتم ریاست جمهوری، توانستم وارد نهاد ریاست جمهوری شوم. اول در بخش خدمات آشپزی و تشریفات فعال بودم و بتدریج توانستم وارد آشپزخانه نهاد ریاست جمهوری شوم. بعد از پخش سریال آشپزباشی از تلویزیون که در این سریال مشاور آشپزی بودم و آموزش برنامه های آشپزی شبکه پنج، اعتماد مدیران جلب شد و توانستم وارد آشپزخانه نهاد ریاست جمهوری شوم. در ادامه فعالیت هایم در تلویزیون در شبکه های یک و سه هم آموزش آشپزی دادم و اکنون هم با شبکه نسیم همکاری می کنم. در کنار این فعالیت ها، دوره زبان اشاره را هم یاد گرفتم تا بتوانم به ناشنوایان هم آشپزی آموزش بدهم و مدتی هم به نابینایان آموزش آشپزی می دادم.

حمیدرضا رنجبر

حمیدرضا رنجبر و پرویز پرستویی

 گفتید آشپزی را از پدر یاد گرفته اید، آیا می توان گفت که آشپزی ارثی است و از والدین به فرزندان می رسد؟

این که ارثی است را نمی دانم اما در خانه ما پدرم همیشه آشپزی می کرد و ما این کار را از او یاد می گرفتیم. پدرم با حس و حال خوبی آشپزی می کرد مادرم محکوم به این نبود که حتما باید در خانه آشپزی کند. ما از پدرم یاد گرفتیم که آشپزی کاری زنانه نیست و مردان هم می توانند با علاقه آن را انجام دهند.

در خانه هم آشپزی می کنید؟

وقت زیادی برای آشپزی نداریم. همسرم هم شیرینی پزی آموزش می دهد هر دو آنقدر کار داریم که فرصت آشپزی در خانه را نداریم.

یعنی بیشتر کار می کنید تا زندگی کنید؟

نه اینجوری هم نیست که زندگی را وقف کار کنیم! معمولا هفته ای دو بار برای خوردن غذا به رستوران می رویم. هفته ای یک بار مهمانی می رویم و دو هفته یک بار مهمان به خانه ما می آید.
جامعه ما به بحران بیکاری رو به روست اما شنیده می شود که آشپزها هیچ وقت بیکار نمی مانند، جوانان چقدر از این حرفه استقبال می کنند؟
آشپزی حال آدم را خوب می کند. گاهی بیمارانی به آموزشگاه می آیند و آشپزی یاد می گیرند و بعد از مدتی حالشان خیلی خوب می شود و حتی جذب بازار کار می شوند. بازنشسته هایی هم هستند که بعد از آموزش در جاهای مختلف مشغول به کار می شوند. جوانان زیادی هم هستند با علاقه زیادی این حرفه را پیگیری می کنند تا به دنیای آشپزی وارد شوند. بازار کار آشپزی عالی است. اما واقعیت این است که سرآشپز و آشپز خیلی کم داریم. درآمد این حرفه خیلی خوب است و من به جوانان توصیه می کنم اگر دنبال کاری هیجان انگیز با درآمد عالی هستند حتما آشپزی یاد بگیرند.

علاقه مندی به آشپزی در خانم ها بیشتراست یا آقایان؟

خانم ها به دلایل سنتی و فرهنگی کمتر به آشپزی علاقه مندند چون آن را وظیفه خود می دانند. اما آقایان به این حرفه فانتزی نگاه می کنند به همین دلیل در این کار موفق ترند.

سوابق تحصیلی

•لیسانس حسابداری
•گواهینامه مربیگری آشپزی بین المللی از سازمان فنی حرفه ای
•گواهینامه مربیگری گواهینامه مربیگری هتلداری (آشپزی و مهمانداری) بین المللی از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری
•گواهینامه مربیگری کافی شاپ از سازمان فنی حرفه ای
•گواهینامه مدیریت هتل داری و آشپزی ملل از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری
•گواهینامه مدیریت تشریفات و مدیریت خدمات پذیرایی از موسسه هتل داری آوای جلب سیاحان
•گواهینامه مارکتینگ هتل داری از کشور تایلند
•گواهینامه طی دوره آشپزی از هتل پنج ستاره هما (شرایتون)

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=98159

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0