تاریخ : پنجشنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳ Thursday, 28 March , 2024
0

عدم توجه به تولید محتوا برای کودکان و عواقب آن

عدم توجه به تولید محتوا برای کودکان و عواقب آن

یکی از بزرگترین دغدغه های سازمان فناوری اطلاعات تولید محتوا برای کودکان و رقابت با سایت های خارجی و محافظت از کودکان در برابر سایت های تخریبگر خارجی است.

عدم توجه به تولید محتوا برای کودکان و عواقب آن

تولید محتوا برای کودکان

عضو نهاد عامل سازمان فناوری اطلاعات که دلهره خیلی زیادی پیرامون خلق محتوای ملی در کشور دارد، از ضرورت دقت بیشتر به این مساله در حوزه کودک خبر داده و از جهانی شدن این مشکل در جهان می گوید. به کلام «خسرو سلجوقی»، فضای مجازی امروزه در همه اصناف و اقشار جامعه جا افتاده ولی در این بین حضور کودکان باید صحیح تر صورت گیرد تا از آفت های آن در پناه بمانند.

خسرو سلجوقی 

 دغدغه فضای مجازی و کودک یک مساله جهانیست و این قشر را یکی از صدمه پذیرترین قسمت ها می داند:
خسرو سلجوقی

 بخشی از صحبت های خسرو سلجوقی 

«متاسفانه نمی توان تمام اینترنت را دائما رصد کرد و از همین رو دایماً تهدیداتی مثل قرار گرفتن کودکان در سایت های ویرانگر جنسی و یا حتی قرار گرفتن آنها در برابر آزارهای جنسی در این فضا وجود دارد. همچنین مواردی چون اطلاع زودتر از سن بلوغ نسبت به برخی از مسائل مرتبط به بزرگسالان می تواند باعث بلوغ زودرس شود که به خودی خود مشکلات جدی را در آینده ایجاد خواهد کرد.»
سلجوقی که یکی از اهداف کاری اش را برنامه ده برابر کردن محتوای داخلی با گرایش کسب و کار دیجیتالی خطاب می کند، این نوع از تولید محتوا را زمانی اثرگذار و وسیع متصور می شود که مالکیت معنوی آنها مورد پذیرش واقع شود، امری که به کلام او سبب پیدایش لایحه مالکیت معنایی و عرضه آن به مجلس شده است:

برنامه تولید محتوا برای کودکان

تولید محتوا

تولید محتوای اختصاصی برای کودکان 

«قصد داریم نه تنها همراه با دنیا لاکن جلوتر از طرح های سایر ملل قدم برداریم، با وارد شدن قسمت خصوصی به این مشکل ما قدرت رقابت در سطوح بین الملی را خواهیم داشت. آمار و ارقام اولیه ارائه شده وسیله شرکت های ارائه دهنده این نوع از خدمات، بیانگر از پذیرایی مصرف کنندگان و تولید کنندگان محتوا از آن است.لذا ما به موازات سند اینترنت کودکان برای مالکیت معنایی هم درگیر تالیف لایحه ای هستیم تا بخش خصوصی بیشتر متمایل باشد در این زمینه فعالیت کند.»
عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات به جایگاه خبرگان و کارشناسان دراجرای الگو های پیوسته با اینترنت کودکان اشاره می کند و انجام هرگونه اقدامی را بدون نظر کارشناسان امری بی بهره می داند.
منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=78235

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0