تاریخ : جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳ Friday, 29 March , 2024
1

درباره این باورهای اشتباه پزشکی بیشتر بدانید

درباره این باورهای اشتباه پزشکی بیشتر بدانید

اصلاح باورهای اشتباه پزشکی باوجود اینکه بارها و بارها نادرستی شان تایید شده است کار دشواری است.

درباره این باورهای اشتباه پزشکی بیشتر بدانید

اصلاح باورهای اشتباه پزشکی

بعضی باورهای اشتباه پزشکی باوجود اینکه بارها و بارها نادرستی شان تایید شده است اما در بین عموم باقی می مانند و اصلاح این باورهای اشتباه کار بسیار دشواری است . برخی باورها سالهای سال در بین مردم گسترش یافته و به اصطلاح جا افتاده اند. اما گاهی همین باورهای غلط موجب بسیاری از رفتارهای اشتباه انسان میشود که به سلامت او آسیب میرساند.

درست مثل عادت های ریشه دار، شایعات قدیمی که درزمینه پزشکی وجود دارند را نیز بسختی می توان تغییر داد.

اما شما می توانید بدون این که نگران باشید، برخی از این شایعات را که همچنان بر سر زبان ها هستند، باور نکنید.

باورهای اشتباه متداول پزشکی :

مصرف ماهی در دوران بارداری مضر است:این طور نیست. ماهی های خاصی وجود دارند که زنان باردار باید از خوردن آنها خودداری کنند (مثل ماهی حسون)، اما زنان باردار می توانند بسیاری از انواع ماهی ها را بدون نگرانی مصرف کنند. مطالعه ای که بتازگی در American Journal of Epidemiology منتشر شد، نشان می دهد مصرف سه تا چهار وعده ماهی در هفته در دوران بارداری، با افزایش ضریب هوشی کودکان ارتباط دارد. پس همچنان از خوردن ماهی بجز ماهی های دارای جیوه زیاد مثل اره ماهی، کوسه ماهی، تاج ماهی و ماهی خال مخالی خودداری نکنید.

باورهای اشتباه پزشکی

یکی از باورهای اشتباه پزشکی مضربودن مصرف ماهی در بارداری است

شکستن انگشتان، آرتروز می آورد: واقعیت این است که اگر شکستن انگشتان دردناک نباشد، انجام این کار ضرری ندارد. مطالعات نشان داده، احتمال ابتلا به آرتروز در کسانی که عادت دارند از این روش برای رفع خستگی انگشتان استفاده کنند، نسبت به افرادی که این عادت را ندارند، بیشتر نیست.

باورهای اشتباه پزشکی

اختلال در باروری با مصرف سویا یکی دیگر از باورهای اشتباه پزشکی است

مصرف سویا در باروری اختلال ایجاد می کند:مطالعه درباره حیوانات نشان داده است؛ مصرف زیاد سویا به دلیل فیتواستروژن های موجود در آن می تواند بر باروری تاثیر بگذارد، اما شواهد معدودی می توان یافت که این تاثیر را در انسان ها نیز نشان بدهد. تحقیقات نشان می دهد، زنانی که بخش عمده پروتئین مورد نیاز خود را از سویا و مواد غذایی گیاهی دریافت می کنند، احتمال بروز مشکلات تخمک گذاری در آنها کمتر است.

مصرف ویتامین C از سرماخوردگی جلوگیری می کند:مطالعات نشان می دهد، مصرف این ویتامین فقط می تواند از شدت و طول مدت سرماخوردگی بکاهد.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=10546

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0