تاریخ : شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 20 April , 2024
0

زنان باحجاب و موفق را ببینید + تصاویر

زنان باحجاب و موفق را ببینید + تصاویر

در حالی کشورهای غربی حجاب را مانع پیشرفت میدانند و یکی از عوامل محدودیت برای بانوان تلقی میکنند ولی هستند زنان با حجابی که به موفقیت های چشمگیری دست یافته اند.

زنان باحجاب و موفق را ببینید + تصاویر

زنان با حجاب موفق را بشناسید

با اینکه بیشتر اوقات در غرب از حجاب به عنوان عامل محدودیت و مانع پیشرفت یاد می شود اما در همان غرب و البته سایر نقاط جهان، هستند زنان موفقی که هرگز به حجاب شان به عنوان یک محدودیت نگاه نمی کنند و حتی گاهی آن را دلیل پیشرفت شان می دانند. در گزارش پیش رو سعی داریم زنان موفقی را معرفی کنیم که یا به خاطر حجاب شان در دنیا معروف شده اند یا به رغم انتخاب حجاب، موفقیت های شغلی خوبی کسب کرده اند تا خط بطلانی بکشند بر نظریه «حجاب محدودیت است».

دلال الدوب؛ وبلاگ نویس کویتی

دلال الدوب

شاید عجیب باشد اما یکی از معروف ترین وبلاگ نویس های عرب زبان از کشور کویت می آید. معروفیت او هم در مورد موضوع عجیبی است؛ او درباره مد می نویسد و در میان عرب ها هواداران زیادی دارد. 

این وبلاگ نویس معروف دلال الدوب نام دارد. صفحه او در اینستاگرام بیش از شش میلیون دنبال کننده دارد. جالب اینجاست که دلال با گذاشتن ویدئو در کانال یوتیوب خود برای کاربران، انواع متدهای نوین آرایشی را به اشتراک می گذارد. هر یک از این ویدئوها بیش از ۵۰ هزار بیننده دارند.


ابتهاج محمد؛ قهرمان آمریکایی
ابتهاج محمد

احتمالا نامش تا ابد در تاریخ می ماند. او اولین زنی خواهد بود که در تاریخ آمریکا با حجاب اسلامی پای به المپیک خواهد گذاشت. صحبت از «ابتهاج محمد»، ورزشکار آمریکایی رشته شمشیرزنی سابر است. کسی که موفق به دریافت عنوان قهرمانی در بازی های چندگانه «پان آمریکن» شده است. این شمشیرزن ۳۰ ساله قرار است تابستان امسال به عنوان نماینده ایالات متحده در بازی های المپیک تابستانه سال ۲۰۱۶ میلادی در شهر ریودوژانیرو حضور یابد. اتفاقی که برای اولین بار رخ می دهد و همین، نامش را در ذهن ها جاودانه می کند.


نیلوفر رحمانی؛ خلبان افغانی

 
نیلوفر رحمانی

تا چند سال پیش حتی تصورش هم سخت بود. اینکه یک زن افغانی بتواند به عنوان خلبان در کشور خودش اجازه پرواز یابد. آن هم در کشوری که حتی مدرسه رفتن را برای دختران خردسال ممنوع کرده بود. با این همه نیلوفر رحمانی در سال ۲۰۱۲ میلادی موفق شد تا عنوان اولین زن خلبان افغانستان در ۳۰ سال اخیر در این کشور را دریافت کند. او البته پیش از سال ۲۰۱۲ هم اسم و رسمی برای خود به هم زده بود چرا که نخستین زن افغانی بود که از زمان حمله طالبان، در خبرگزاری بی بی سی افغانستان فعالیت می کرد.

نیلوفر در سن ۲۰۱۵ میلادی و در سن ۲۳ سالگی موفق به دریافت جایزه «International Women of Courage Award» شد. این جایزه توسط بانوی اول ایالات متحده یعنی میشل اوباما به او اعطا شد.


ملاله یوسف زی؛ نامزد جایزه صلح نوبل

ملاله یوسف زی

ملاله یوسف زی را از سایت بین المللی بی بی سی می شناسیم. او در دوران مدرسه و هنگامی که تنها ۱۱ سال داشت، یک وبلاگ برای این خبرگزاری انگلیسی راه اندازی کرد. ملاله در این وبلاگ از زندگی در دوران حکومت طالبان در قسمت هایی از پاکستان می نوشت. از این که این گروه افراط گرا چگونه دره سوات، شهر او را به تصرف درآورده است و چه قوانینی در آن اجرا می کند.

ملاله در ۹ اکتبر ۲۰۱۲ میلادی توسط نظامیان طالبان در حمله ای نافرجام به شدت مجروح شد. در حقیقت طالبان مدت ها در تلاش بود تا او را به خاطر فعالیت های مخالف و انتقادی از این گروهک تروریستی، ترور کند اما هرگز موفق به انجام این کار نشد. خانم یوسف زی که به خاطر فعالیت های ضد طالبانش مورد توجه روس ها هم قرار گرفته بود، در سال ۲۰۱۳ میلادی موفق به دریافت جایزه «آنا پالیکوفسکایا» به خاطر حمایت از حقوق زنان و جایزه «ساخاروف» برای آزادی اندیشه شد.

او همچنین جوان ترین کاندیدای دریافت جایزه صلح نوبل بین الملل بود. ملاله در سال ۲۰۱۵ میلادی یک مدرسه دخترانه برای خانواده های پناهجویان سوری در لبنان تاسیس کرد تا فعالیت های خود در جهت توسعه آموزش زنان در دنیا را گسترش دهد.»


مریا ادریسی؛ مدل H&M

مریا ادریسی

مریا ادریسی، مدل و مانکن معروف دنیای عرب است که ریشه مراکشی – پاکستانی دارد. او سال گذشته در اقدامی بی سابقه در تبلیغات برند معروف «H&M» با حجاب اسلامی ظاهر شد. بر اساس گزارش رسانه ها او بعد از آن در زندگی روزمره هم به داشتن حجاب عادت کرده و صفحه اینستاگرامش گواهی بر این موضوع است.

دنیای مد در چند سال گذشته به سمت بازارهای جدید مثل بازار زنان مسلمان حرکت کرده و برندهای مختلف سعی کرده اند کالکشن های مخصوص این حوزه را برای علاقه مندان شان عرضه کنند. در این بین حتما نقش مدل هایی همچون مریا ادریسی برای معرفی کالکشن های تازه، مهم و موثر خواهد بود.


دیان پلانگی؛ طراح اندونزیایی

دیان پلانگی

وقتی که قرار است برندهای مختلف مد در حوزه پوشش اسلامی فعالیت کنند هیچ عجیب نیست که از طراحان لباس محجبه هم چیزهای جدیدی بشنویم. یکی از این افراد دیان پلانگی است. کلکسیون لباس های او در هفته مد جاکارتا در سال ۲۰۱۴، مثل بمب صدا کرد.

دیان در فرانسه تحصیل کرده است و پس از فارغ التحصیلی به کشورش بازگشت. مجله Business of Fashion از او به عنوان یکی از ۵۰۰ زن تاثیرگذار در دنیای مد یاد کرده است. بد نیست بدانید دیان صاحب ۱۴ بوتیک لباس در اندونزی بوده و یک مغازه لباس فروشی هم در مالزی دارد. صفحه او در اینستاگرام بیش از چهار میلیون دنبال کننده دارد.


آسکیا الفرج؛ یک مد نویس دیگر از کشور کویت

آسکیا الفرج

ظاهرا کویتی ها به مقوله مد علاقه زیادی دارند چرا که آسکیا الفرج هم در بین نامی های این عرصه در جهان است. سایت های بین المللی درباره او می نویسند:«وبلاگ او هر روز شباهت بیشتری به صفحه گفتمان مد و اخبار بین المللی «beauty news» پیدا می کند. بدون شک این استقبال نشان از خرسندی کاربران است وگرنه جمع آوری بیش از شش میلیون دنبال کننده، ۱۷ هزار لایک و بیش از دو هزار کامنت تنها برای یک خبر در مورد جعبه لوازم آرایش مارک «NYX» به سادگی امکان پذیر نیست.»


بی حجاب هایی که به خاطر حجاب سر زبان ها افتادند

در پایان باید گفت بعضی از ستاره ها هم هستند که به دلیل حجاب گرفتن مقطعی شان تبدیل به تیتر یک رسانه ها شدند. از جمله آنجلینا جولی که در سال ۲۰۱۰ میلادی به عنوان سفیر صلح سازمان ملل، از مناطق سیل زده پاکستان بازدید کرد و به احترام فرهنگ و رسوم این کشور، با حجاب کامل در تمامی مناطق حاضر شد.

مدونا در سال ۲۰۱۴ میلادی با قرار دادن عکسی در اینستاگرام خود، کاربران را شوکه کرد. او در این عکس حجابی مثل برقع بر سر داشت که قسمت مخصوص چشم هایش به صورت میله میله، به هم متصل شده بود.

مدونا

و البته باید یادی هم از ایلونا بیسولتانوا، مدل معروف روس بکنیم که به خاطر حضور در تبلیغات حجاب کمپانی D&G به شدت محکوم و جنجال ساز شد. ایلونا پس از گذاشتن عکس های باحجاب مربوط به برند دولچه گابانا در صفحه اینستاگرام خود با موجی از کامنت ناراضیان روبرو شد چرا که بعضی ها با گذاشتن چنین عکس هایی توسط یک غیرمسلمان مخالف بودند.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=71561

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0