تاریخ : جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳ Friday, 19 April , 2024
0

خجالتی ها این مواد غذایی رو بیشتر بخورن !

خجالتی ها این مواد غذایی رو بیشتر بخورن !

نتایج مطالعات نشان می دهد که مواد غذایی مصرفی تاثیر بسزایی بر روی اضطراب اجتماعی دارد، مصرف چندین خوراکی به کنترل و درمان کم رویی کمک بسیاری می کند.

خجالتی ها این مواد غذایی رو بیشتر بخورن !

کنترل و رفع کم رویی با گروهی از مواد غذایی

رژیم غذایی علاوه بر سلامت جسم بر سلامت روانی افراد هم تاثیرگذار است. پژوهش گران طی مطالعات خود دریافتند که بین استفاده از غذاهای تخمیری و اضطراب اجتماعی رابطه ای مستقیم وجود دارد، یعنی افرادی که مقدار بیشتری از این خوراکی ها می خورند، علایم کمتری از اضطراب اجتماعی دارند. در ادامه این بخش از نمناک با اضطراب اجتماعی و چگونگی تاثیر مواد غذایی بر روی آن صحبت می کنیم.

اضطراب اجتماعی چیست؟

طبق مطالعات انجام شده، اضطراب اجتماعی یک نوع ترس مداوم از شرایط اجتماعی است و یکی از رایج ترین اختلالات اضطراب می باشد. خانم ها دو برابر احتمال بیشتر برای رنج بردن از این نوع اختلال را دارند که می تواند در شغل، مدرسه و روابط آن ها مشکل ایجاد کند و نیاز به تراپی شناختی رفتاری دارد.

اگر از انجام فعالیت های روزانه مثل رفتن به مغازه ها یا صحبت کردن پشت تلفن وحشت دارید، احتمالا دچار یک نوع اضطراب اجتماعی هستید. اضطراب اجتماعی در کار، تحصیل و روابط اجتماعی اختلال ایجاد می کند و درمان آن با رفتار درمانی شناختی یا داروهای ضد افسردگی همراه است.

اضطراب اجتماعی

چگونگی تاثیر مواد غذایی بر روی اضطراب اجتماعی

تحقیقات جدید در ژورنال های روانشناسی بر این عقیده است که غذا های مخمری مثل ماست پروبیوتیک و شکلات تلخ، شیر سویا، کلم ترش، ترشی ها می تواند به درمان خجالت و کم رویی شدید کمک کند.

در این مورد تحقیقات زیادی انجام شده که در یکی از آن ها ۷۱۰ شرکت کننده به مجموعه سوالات طرح شده ای برای ارزیابی شخصیت ها و سبک زندگی شان پاسخ دادند که این سوالات شامل غذاهای مخمری که در ۳۰ روز گذشته مصرف کرده بودند هم می شد.

مصرف شکلات

افرادی که غذا های مخمری حاوی پروبیوتیک غنی می خوردند، علائم کمتری از اضطراب اجتماعی داشتند. مطالعات قبلی بر روی حیوانات نشان داده اند که پروبیوتیک ها سطح GABA را افزایش می دهند؛ GABA یک ناقل عصبی است که کار داروهای ضد اضطراب شبیه بنزودیازپین ها از قبیل دیازپام را تقلید می کند.

محققان گزارش کردند که احتمالا پروبیوتیک های (باکتری دوست داشتنی) موجود در غذا های مخمری، محیط داخل معده و روده را تغییر می دهد و در روند اضطراب اجتماعی اثر می گذارد.

درمان کم رویی

محققان به این نتیجه رسیده اند که خوردن چنین غذا هایی، بدن را تشویق می کند که انتقال دهنده های عصبی را برای کاهش اضطراب، افزایش دهد و پیشنهاد کردند که مصرف غذا های مخمری که حاوی پروبیوتیک هستند، احتمال بیشتری برای کاهش اضطراب اجتماعی دارند.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=10420

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0