تاریخ : پنجشنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Thursday, 25 April , 2024
1

روش خاص برای رفع آلودگی هوا ؛ خنده دار یا حرفه ای ؟

روش خاص برای رفع آلودگی هوا ؛ خنده دار یا حرفه ای ؟

تایلندی ها روشی را برای رفع آلودگی هوا به کار گرفته اند که کارشناسان این مسئله هنوز نمیدانند که این روش یک روش حرفه ای است یا خنده دار و طنز.

روش خاص برای رفع آلودگی هوا ؛ خنده دار یا حرفه ای ؟

پاشیدن آب شیرین به هوا برای مبارزه با آلودگی هوا

معضل بزرگ و جدی آلودگی هوا در کشورهای پیشرفته امروزی کارشناسان را به چالش راه حل های مقابله و رفع ان کشانده و تاکنون راهکارهای بسیاری هم ارائه شده است اما در واقع راهکارهای ارائه شده یا هزینه های سنگینی در پی داشته یا تاثیر چندانی نداشته است برای همین بعید نیست برخی از کشورها از راهکارهایی عجیب که نمونه ی آن را در این بخش از سرگرمی نمناک مشاهده می کنید برای رفع آلودگی هوا استفاده کنند ، روش هایی که گاها حتی موجب خنده می شود.

بحران آلودگی هوا در تایلند بدتر شده است به طوریکه که مقامات تلاش می کنند روش های غیر متعارف برای پاکسازی هوا از ذرات گرد و غبار و خطرناک را داشته باشند. به عنوان مثال، دولت محلی در بانکوک اخیرا اسپری آب اینفویزد شده با شکر یعنی آبی که شکر به آن تزریق شده است را به آسمان این منطقه آغاز کرده است تا از میزان آلودگی هوا بکاهد.

دیروز رسانه های تایلندی گزارش دادند که مقامات محلی در تلاش برای کاهش سطح آلودگی بحرانی در بانکوک هستند.آنها آب شیرین، آب معمول و مصرفی به طور منظم، آزمایش می کنند.ایده پشت این استراتژی مبارزه با آلودگی اخیر، این است که با افزایش ویسکوزیته آب، از طریق قند زمانی که در هوا اسپری می شود، ذرات خطرناکی را به آن منتقل می کند با این حال، برخی از کارشناسان معتقدند که این عملکرد غیر قراردادی می تواند بسیار مضر باشد و ضرر آن بیشتر از منفعتش است.

 رفع آلودگی هوا

روش خاص و عجیب برای رفع آلودگی هوا 

دکتر ویراچای ، استاد شیمی آلی در دانشگاه کستسارت ، گفت :” من شک و تردید جدی دارم که آب شیرین نتیجه بهتری از آب معمولی داشته باشد.وی ادعا می کند که افزایش ویسکوزیته مایعات، تفاوت زیادی را ایجاد نخواهد کرد زیرا تجهیزات مورد استفاده برای اسپری کردن آن به اندازه کافی قدرتمند نیست، تا آن را به قطرات کوچک به اندازه کافی بچرخاند، تا به گرد و غبار و ذرات کوچک را به اندازه ۲٫۵ میکرون برسند. ماشین های کنونی که برای اسپری کردن آب استفاده می شوند، می توانند تنها ذرات را به ۱۰ میکرون برسانند.

 

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=53100

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0