تاریخ : پنجشنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳ Thursday, 28 March , 2024
0

بهترین رفتار با همسر پشیمان از خیانت

بهترین رفتار با همسر پشیمان از خیانت

اگر بعد از دیدن پشیمانی همسرتان از خیانت قصد بازگشت و زندگی دوباره با او را دارید باید نکاتی را در رفتارتان رعایت کنید تا رابطه تان را بهبود ببخشید.

بهترین رفتار با همسر پشیمان از خیانت

پشیمانی از خیانت و شروع دوباره بعد از خیانت همسر

خیانت همسر از زخم هایی است که به راحتی التیام پیدا نمی کند و ردی از خود در قلب و روح طرف مقابل باقی می گذارد . با این حال برخی از زوج ها با دیدن پشیمانی همسرشان ترجیح می دهند به جای جدایی از او زندگی خود را ادامه دهند و روابطشان را قوی تر از قبل کنند اگر شما به عنوان همسری آسیب دیده از خیانت زناشویی، تصمیم به ادامه زندگی گرفته اید و می خواهید آینده را از نو بسازید، این راهکارها که در این بخش از نمناک آورده ایم می تواند برای شما موثر باشد.

می توانید گذشت کنید؟

اگر همسر شما فقط یک بار به شما خیانت کرده باشد و هیچ سابقه ای در گذشته نداشته باشد ، احتمالا می توانید زندگیتان را ترمیم کنید و به خاطر زندگی تان از این اشتباه بگذرد. درست است که خیانت موضوعی نیست که به سادگی بتوان از کنارش گذشت اما شما می توانید امیدوار باشید همسری که عمیقا از این موضوع ناراحت است و پشیمان شده دیگر این خطا را نکند و با گذشت و چشم پوشی شما زندگیتان را ادامه دهید.

علت خیانت همسرتان را بیابید:

خیانت موضوعی بسیار دردناک است و برای فرد خیانت دیده ساده نیست که بعد از خیانت کنار هم بمانند. بعد از خیانت همسر اولین چیزی که باید مد نظرتان قرار گیرد این است که چه مشکلی در رابطه یا ازدواجتان وجود داشته که منجر به خیانت شده است.

از دلایل ایجاد رابطه های فرازناشویی ، نارضایتی زناشویی، ناتوانی در گشودن گره مشکلات، ناتوانی در برقراری ارتباط و بیان عواطف است . پس نقاط ضعف رابطه تان را در طول زندگی مشترک شناسایی کنید و در راه به دست آوردن مهارت های لازم برای برداشتن موانع تلاش کنید و با همسرتان صحبت منطقی کنید و در مورد احساساتتان صادقانه صحبت کنید و از خشونت بپرهیزید و تصمیم بگیرید چگونه مشکل خود را برطرف کنید.

پشیمانی از خیانت

بعد از خیانت چگونه رفتار کنیم؟

رفتار صحیح با پشیمانی همسر از خیانت

خود را قضاوت نکنید:

وقتی که با خیانت همسرتان روبرو می شوید احتمالا دچار احساسات متناقضی مانند ترس، خشم، انتقام، شک، بی اعتمادی، احساس حماقت و… می شوید . پس به خودتان زمان برای غلبه به احساسات خود بدهید . گاه علت خیانت زناشویی همسر به رابطه کنونی آنها مربوط نیست بلکه به تعارضات شخصی، آسیب ها و تجربه های تلخ دوران کودکی برمی گردد. پس خود را سرزنش نکنید و مورد قضاوت قرار ندهید تا بتوانید تصمیم درست را بگیرید.

در بخش روابط عاطفی نمناک پیش از این هم گفته بودیم که هرگز فکر نکنید که برخی از اشتباهات از جانب شما، باعث شده همسرتان به شما خیانت کند. اگر بیش از حد بر روی سرزنش کردن خود تمرکز کنید، به شریک زندگی خود اجازه داده اید از این ماجرا قصر در برود. مهم این است که بر رفتار شریک زندگی خود نیز تمرکز کنید. تازمانی که تحت تاثیر احساسات خود قرار دارید نمی توانید تصمیم منطقی بگیرید پس حتما پس از غلبه به احساس خود در مورد ماندن یا رفتن تصمیم بگیرید.

بیش از حد بر روی نفر سوم حساس نشوید.

اگر فکر کنید که دانستن همه چیز در مورد نفر سوم می تواند به شما کمک کند کشف کنید چه چیزی در رابطه شما اشتباه بوده است، در اشتباه هستید زیرا این کار درد و غم شما را اضافه خواهد کرد.

رفتار بعد از خیانت همسر

رفتار نامناسب بعد از خیانت همسر

پشیمانی از خیانت و بازگشت به زندگی دوباره

با یکدیگر صحبت کنید:

هنگام صحبت با یکدیگر سعی کنید خونسردی خود را حفظ کنید و به هم احترام بگذارید و به حرفهای هم گوش داده و در میان حرف دیگری نپرید . احساسات خود را بدون گریه ، عصبانیت ، بی احترامی خشونت لفظی یا جسمی یا تهدید به ترک طرف مقابل بیان نمایید .

شما در طی صحبت با همسرتان دچار احساساتی مانند عصبانیت، شرم، ترس و گریه خواهید شد که طبیعی بوده و طی روندی عادی باید بگذرد. برای بیان احساس خود به همانگونه که گفتیم و صحبت با همسراگر قادر به انجام آن به تنهایی نیستید می توانید از یک روان شناس کمک بگیرید.

سوالات مبهم خود را بپرسید:

هر سوالی را که دوست دارید از همسرتان بپرسید زیرا او باید اشتباه خود را بپذیرد و به سوالات و ابهامات شما پاسخ دهد و حقیقت را پنهان نکند . بهتر است یک قلم و کاغذ بردارید و احساسات خود و هر آنچه که در دل دارید و نمی توانید بر زبان جاری سازید ، را بر روی آن بنویسید و سپس تصمیمی که با گرفتنش آرام می شوید را بنویسید و قلم را کنار بگذارید.

گذشت از خیانت همسر

چگونگی جلب اعتماد همسر بعد از خیانت

رفتار های بعد از پشیمانی از خیانت

قبل از مطرح کردن موضوع در بین خانواده ها فکر کنید

قبل از اینکه این موضوع را در جمع خانواده و یا دوستانتان مطرح نمایید در این مورد فکر کنید زیرا ممکن است آگاهی دیگران از این موضوع سبب تغییر نگاه و نظرشان درباره همسرتان شود و آنها نسبت به همسرتان کینه به دل بگیرند و در صورتی که بخواهید زندگی را حفظ کنید زندگی شما با چالش های بیشتری روبه رو شود.

دلتان را صاف کنید:

اگر می خواهید تصمیم تان را درباره ادامه زندگی یا جدایی بگیرید ، عجله نکنید ابتدا لازم است دلیل خیانت همسرخود را بیابید و سپس بدون هیچ خشونتی از هم جدا شوید یا اینکه با آگاهی و دانایی او را ببخشید و از اتفاقی که افتاده بگذرید و قلب خود را از خاطرات بد پاک کنید و زندگی جدیدی را آغاز کنید.

زمان لازم را به خودتان بدهید:

شما به زمان نیاز دارید تا دوباره بتوانید همسرتان را از ته قلب ببخشید و همان صمیمیت اولیه به رابطه تان برگردد . به هر حال ارتباط تان به زمانی طولانی برای ترمیم شدن نیاز دارد پس گمان نکنید باید طی چند روز سلامت فکرتان را به دست بیاورید.

بازگشت به زندگی بعد از خیانت

 رفتار با پشیمانی همسر از خیانت

رابطه زناشویی برقرار کنید:

برخی افراد بعد از دیدن خیانت با طرف مقابل خود رابطه زناشویی برقرار نمی کنند . اگر فرد خیانت دیده تصمیم به ادامه زندگی با همسرش بگیرد و از برقراری ارتباط زناشویی با همسرش خودداری کند آغاز دوباره سخت تر خواهد شد.

درست است از سرگیری روابط با همسر خیانتکار کار ساده ای نیست و کار او سبب عصبانیت شما شده و فکر می کنید عدم جذابیتتان موجب خیانت او به شما شده است ، با این حال برقراری رابطه زناشویی به تدریج زخم ها را التیام می بخشد.

همدیگر را ببخشید:

شما شاید بتواید همسر خیانتکار خود را ببخشید اما به سختی خواهید توانست این موضوع را فراموش کنید. اگر با عقل و قلب تان خواستار به ادامه زندگی مشترک تان بودید ، سعی کنید طرف مقابل را ببخشید و به او فرصت دهید.

قبل از گرفتن هر تصمیمی فکر کنید:

اگر به خودتان زمان لازم را داده اید و پیش مشاوررفته اید اما باز هم در نظر دارید همسرتان را ترک کنید حتما باید برخی از موضوعات مانند منابع مالی، شرایط خانوادگی و اجتماعی خود را بررسی کنید و به این نتیجه برسید که آیا زمان مناسبی برای جدایی است یا خیر؟

 

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=61852

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0