تاریخ : شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 20 April , 2024
0

مهمترین عوامل زمینه ساز طلاق

مهمترین عوامل زمینه ساز طلاق

در این مطلب برخی از عواملی که زمینه ساز طلاق هستند و حقایق جالبی که درمورد طلاق نمیدانستید را مشاهده میکنید .

مهمترین عوامل زمینه ساز طلاق

حقایق جالب درمورد طلاق

قبل از هر چیز باید توجه داشت که «طلاق» را نباید آسان گرفت. خسارات مالی و احساسی ناشی از اتمام ازدواج می تواند برای هر دو طرف و احیانا فرزندان خانواده، بسیار بزرگ و چه بسا جبران ناپذیر باشد.

همانگونه که ازدواج ها به دلایل مختلف اتفاق می افتند، طلاق ها هم می توانند علل متفاوتی داشته باشند. دانشمندان برای این که بفهمند چه احتمالاتی درصد طلاق را بالاتر می برد، تحقیقاتی بلند مدت انجام داده اند که نتایج آن را در این مطلب با شما به اشتراک می گذاریم. اما قبل از مطالعه یادتان باشد که این نتایج ۱۰۰% نیست و ممکن است در هر فردی نتیجه ای خاص دهد.

طلاق

رایج ترین علل طلاق زوجین

طبق تحقیقی که در دانشگاه واشنگتن آمریکا در سال ۲۰۱۶ انجام شد، اکثر طلاق ها در ماههای اسفند و مرداد رخ داده اند.

محققان می گویند از آنجا که مرداد در تعطیلات تابستان و پس از اسفند تعطیلات فروردین قرار دارد، مردم نسبت به پیدا کردن شریک زندگی ایده آل در آن دوران امیدوارند، به همین دلیل ترجیح می دهند که قبل از تعطیلات مُهر جدایی را بر رابطه خود بکوبند. یا به بیان دیگر، با جدا شدن از مشکلاتی که در روابط عاطفی با آنها سر و کل می زدند، می خواهند تعطیلات خود را با آرامش بیشتری سپری کنند.

زوج هایی که در اواخر دهه ۲۰ زندگی شان ازدواج می کنند، احتمال طلاق شان کمتر است.

تحقیقات نشان داده به تاخیر انداختن ازدواج هرگز ثبات آن را تضمین نمی کند. افرادی که فکر می کنند هر چه در سن بالاتری ازدواج کنند در ازدواج شان موفق ترند، کاملا در اشتباه اند.

در واقع افرادی که از اوایل دهه ۲۰ سالگی تا اوایل دهه ۳۰ سالگی ازدواج می کنند، نبست به افرادی که پس از ۳۲ سالگی ازدواج می کنند، رابطه موفق تری دارند یا به بیانی دیگر اواخر دهه ۲۰ سالگی بهترین سال برای ازدواج است.

هر چه اختلاف سنی زوج ها کمتر باشد، احتمال طلاق شان نیز کمتر است

تحقیقی ثابت کرده که طلاق میان افرادی که اختلاف سنی بالایی با یکدیگر دارند، بیشتر است. به عنوان مثال زوج هایی که ۱ سال اختلاف سنی دارند احتمال جدایی شان ۳%، آنهایی که ۵ سال اختلاف سنی دارند ۱۸% و زوج هایی که ۱۰ سال اختلاف دارند ۳۹% است.

آقایانی که کار تمام وقت ندارند، احتمال جدایی از همسرشان بیشتر است

شاید خیلی ها تصور کنند که شرایط مالی عامل اصلی طلاق است اما واقعیت چیز دیگری است. آنچه بیش از شرایط مالی بر رابطه تاثیر می گذارد، تقسیم مسئولیت هاست.

طبق تحقیقات اخیر، مردانی که کاری تمام وقت ندارند، ۳٫۳% احتمال دارد که رابطه عاطفی شان با شکست مواجه شود، در حالی که این آمار برای آقایانی که شغلی تمام وقت دارند، ۲٫۵% است.

افرادی که مراسم عروسی مجلل تری دارند، احتمال شکست شان بیشتر است

مراسم عروسی مجلل تضمین کننده ازدواجی با دوام و پایدار نیست. تحقیقات نشان داده افرادی که بین ۱۰۰۰ تا ۵۰۰۰ دلار برای مراسم عروسی شان خرج کرده اند، در مقایسه با زوج هایی که کمتر از ۱۰۰۰ دلار هزینه کرده اند، بیشتر در خطر جدایی هستند.

از طرف دیگر تعداد میهمان های مراسم نیز در جدایی زوج ها تاثیر گذار است. به این گونه که هر چه تعداد میهمان ها بیشتر باشد، احتمال جدایی کمتر است. به عنوان مثال زوج هایی که بیش از ۲۰۰ میهمان داشته اند، ۹۲% کمتر از افرادی که میهمان های زیادی نداشتند، در معرض خطر طلاق اند.

طلاق خطر ابتلا به بیماری قلبی را در خانم ها افزایش می دهد

تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۵ انجام گرفت ثابت کرده خانم های مطلقه نسبت به خانم هایی که ازدواجی موفق دارند، بیشتر در معرض ابتلا به بیماری های قبلی هستند.

خانم هایی که حداقل یک بار طلاق گرفته اند ۲۴% بیشتر از دیگران به بیماری های قلبی مبتلا می شوند. این درصد برای زنانی هم که بیش از ۲ بار جدایی را در زندگی شان تجربه کرده اند، افزایش می یابد.

از طرف دیگر، این موضوع تنها برای آقایانی که بیش از ۲ بار طلاق گرفته اند صحت دارد.

عدم صداقت اصلی ترین عامل طلاق است

در مقاله ای که در سال ۲۰۱۳ چاپ شد، خشونت، عدم همکاری، دروغگویی، بحث های مدام، بی وفایی، اعتیاد و… به عنوان مهمترین عوامل طلاق شناخته شدند، اما از میان آنها عدم صداقت یا همان دروغگویی بالاترین درصد را داشت.

افراد مسن پس از طلاق، زندگی سالم تری خواهند داشت

طبق آخرین یافته ها، افراد مسن پس از طلاق، سالم تر و سرحال تر از قبل خواهند شد.

دانشمندان به مدت ۳ سال روی بیش از ۷۹۰۰۰ زن آمریکایی که در سن ۵۰ تا ۷۹ سالگی قرار داشتند، تحقیق کردند. آنها فشار خون، میزان چربی بدن، رژیم غذایی، فعالیت فیزیکی و… آنها را در طول این مدت بررسی کردند. در این میان زنانی که از همسران شان جدا شدند، تاثیرات مثبتی در زندگی شان رخ داد. به عنوان مثال میزان چربی بدن شان کاهش یافت و رژیم غذایی سالم تری را در پیش گرفتند.

زوج هایی که یکدیگر را تحقیر می کنند، بیشتر در معرض طلاق اند

تحقیر به معنای بالاتر دیدن خود از فرد مقابل است که به بگو مگو و بی احترامی و توهین ختم می شود. تحقیر نشانه ای از طلاق است.

آیا شما سعی می کنید که مسائل را از زاویه دید همسرتان ببینید؟ یا همیشه فکر می کنید که او یک دیوانه است؟ اگر پاسخ شما مورد دوم است، بهتر است که آن را اصلاح کنید و با دیدی مثبت تر و صبری بیشتر به رفتارهای همسرتان پاسخ دهید. در غیر این صورت ازدواج شما دوامی نخواهد داشت.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=68139

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0