تاریخ : شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 20 April , 2024
2

قدیمی ترین شهر دنیا

قدیمی ترین شهر دنیا

در این گزارش قصد داریم قدیمی ترین شهرهای جهان همراه با تصاویری از آنها را برای شما علاقمندان معرفی کنیم از شهر لوکسور مصر تا آتن یونان و شوش ایران را در ادامه مشاهده می نمایید.

قدیمی ترین شهر دنیا

قدیمی ترین شهرهای جهان را بشناسید

شهر جریشو یکی از قدیمی ترین شهرها می باشد و بعضی معتقدند که به ۱۲ سال قبل از میلاد مسیح برمی گردد. افراد بسیار زیادی در این شهر زندگی می کردند. از لحاظ تاریخی قدمت زیادی دارد. شاید دلتان بخواهد که شهرهای قدیمی دیگر را هم بشناسید که به همین دلیل در این قسمت از سرگرمی و گوناگون نمناک ده مورد از قدیمی ترین شهرهای جهان را به شما معرفی خواهیم کرد، برای آشنایی با این شهرها همراه ما باشید.

۱٫ جریشو، فلسطین، ۵۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح

شهر جریشو در آسیای شرق میانه تا مدتی ناشناخته باقی مانده بود و باور افراد بر این است که قدیمی ترین شهر دنیاست. این شهر یک بار تخریب شد و دوباره از اول بازسازی شد. یعنی مردمش یک بار به طور کامل آن جا را خالی کردند و تقریبا ۱۰۰۰ سال بعد دوباره افراد دیگری در آن ساکن شدند.

جریشو فلسطین

۲٫ آرگوس، یونان، ۵۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح

آرگوس یکی از قدیمی ترین شهرهای جهان است و یک شهر پادشاهی محسوب می شود. سربازان زیادی در این شهر وجود داشتند و جنگیدند تا آن را حفظ کنند. تا مدتی این شهر به یک مرکز قدرت تبدیل شده بود و شهر اصلی یونان و قلمروی رومانی بود. امروزه هم افراد زیادی از یونان و این شهر بازدید می کنند.

آرگوس یونان

۳٫ بیبلوس ، لبنان، ۵۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح

بیبلوس که این روزها با نام جیبیل نیز معروف است، یک شهر ۴۰ کیلومتری از بیروت تا لبنان است و بیش از ۷۰۰۰ سال ساکنان زیادی در آن زندگی می کردند. نام این شهر در قسمت سایت جهانی میراث یونسکو در سال ۱۹۸۴ ثبت شد.

بیبلوس لبنان

۴٫ آتن، یونان، ۴۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح

شهر آتن پایتخت یونان و بزرگترین شهر است. آتن را مرکز تمدن غربی و دموکراسی می دانند. حداقل هزار سال پیش انسان هایی در این شهر زندگی می کردند. شهر آتن قدمت تاریخی طلایی دارد و افراد زیادی مثل سقراط و ارسطو در آن زندگی می کردند.

آتن یونان

۵٫ شوش ، ایران، ۴۲۰۰ سال قبل از میلاد مسیح

شهر شوش در ایران یک قلمرو کوچک تقریباً هفت هزار سال قبل از میلاد مسیح بود که چهار هزار و دویست سال قبل از میلاد مسیح به یک شهر مرکزی تبدیل شد. از لحاظ تجاری بسیار مهم تلقی می شد و تقریباً در مرکز کوه های زاگرس قرار می گرفت. افراد ایرانی زیادی با فرهنگ های مختلف در این شهر زندگی می کردند. نام این شهر هم در سایت میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده و تاریخ و فرهنگ آن توضیح داده شده است.

شوش ایران

۶٫ گازیان تپ، ترکیه، ۳۶۵۰ سال قبل از میلاد مسیح

این شهر در قسمت جنوبی ترکیه نزدیک سوریه قرار گرفته است و یکی از قدیمی ترین شهرهای جهان است که ساکنان اولیه آن ۳۶۵۰ سال قبل از میلاد مسیح در آن زندگی می کردند. تاریخ بسیار غنی دارد. تعدادی از بزرگ ترین موزه های جهان نیز در این شهر قرار گرفته اند.

گازیان تپ ترکیه

۷٫ لوکسور، مصر، ۳۲۰۰ سال قبل از میلاد مسیح

لوکسور یکی از شهر های باستانی است که در مصر قرار گرفته و تاریخ آن تقریباً به طبس برمی گردد. اقدامات تجارتی در این شهر در گذشته انجام می شد و یکی از ثروتمندترین قلمروهای مصر محسوب می شده است. بسیاری از ساختمان های قدیمی نیز در این شهر وجود داشتند.

لوکسور مصر

۸٫ری ، ایران، ۳۰۰۰ قبل از میلاد مسیح

شهر ری در تهران بزرگ قرار گرفته است. ساکنان زیادی در حدود ۸۰۰۰ سال قبل در آن زندگی می کردند. شهر ری مرکز بسیاری از اتفاقات تاریخی است. این شهر در قسمت های زیادی دچار تخریب شده است و ۶۴۱ سال پیش توسط عرب ها محاصره شد و مغول ها درسال ۱۲۲۰ آن را تخریب کردند.

ری در ایران

۹٫ بیروت، لبنان، ۳۰۰۰ قبل از میلاد مسیح

شهر بیروت یک مرکز فرهنگی و اقتصادی در پایتخت لبنان است و جزء قدیمی ترین شهر ها می باشد و تقریبا به ۵ هزار سال قبل برمی گردد. بیروت تاریخ بسیار گوناگون و غنی دارد. حروف مصری چند هزار سال پیش در این شهر قانون گذاری شدند و مدرسه های برجسته حقوق و قانون در این شهر بنا شد.

شهرهای قدیمی جهان

۱۰٫ داماسکوس ، سوریه، ۳۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح

این شهر از قدیمی ترین شهرهای جهان است . تاریخچه های بسیار مختلفی از آن وجود دارد و جزء مکان مهم در گذشته در بین شهرهای دیگر جهان تلقی می شد. ارمنی ها یک شبکه کانال در این شهر ایجاد کردند. این شهر به مدیترانه راه داشت و به همین دلیل جزء شهر های مهم از لحاظ اقتصادی و تمدن محسوب می شد.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=51510

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0