تاریخ : چهارشنبه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Wednesday, 24 April , 2024
1

آموزش رفع خطای forbidden 403

آموزش رفع خطای forbidden 403

خطای ۴۰۳ یکی از خطاهای رایجی است که ممکن است در صفحات مختلف گوگل با آن روبرو شوید. در این مطلب از نمناک با خطای ۴۰۳ و روش های حل آن آشنا خواهید شد.

آموزش رفع خطای forbidden 403

ارور ۴۰۳ چیست؟

ارور ۴۰۳ که در اصطلاح “۴۰۳ forbidden error” شناخته شده است، از روی کلمات این عبارت می توان به ممنوع بودن چیزی اشاره کرد. با این وجود خطای ۴۰۳ زمانی رخ می دهد که وب سرور IP شما ار در مقابل دسترسی به صفحه یا Url که قصد باز کردن آنرا با مرورگری که در گوشی یا کامپیوتر دارید، ممنوع کرده است و اجازه دسترسی نمی دهد. با این وجود اکثر اوقات کاری از دست شما برای برطرف کردن این مشکل بر نمی آید و اما در مقابل گاهی اوقات شما می توانید با برخی ترفندها این خطار را برطرف کنید.

این مشکل ارور ۴۰۳ یا خطای ۴۰۳ خطاب می شود چرا که این یک کد HTTP status می باشد که وب سرور برای توصیف یا نشان دادن یک نوع خطا استفاده می کند که این خطا را شما به یکی از دو دلیل زیر دریافت می کنید؛

  1. دارنده یا مالک صفحه ای که شما قصد استفاده از آن را دارید، ممکن است بصورت اتفاقی مجوز هایی را تنظیم کرده باشد که هر IP نتواند به این صفحه دسترسی پیدا کند که در این صورت یا باید قطع امید کنید و یا در صورت داشتن شماره شخصی یا شرکتی وی، درخواست حل این موضوع را کنید.
  2. دارنده یا مالک صفحه، مجوزهایی را بصورت غیر اتفاقی تنظیم کرده باشد که نتوانید به این صفحه دسترسی پیدا کنید. از این رو احتمال دسترسی یافتن شما به این صفحه خیلی کم است.

با این وجود همانند سایر خطاها مانند خطای ۴۰۳ و ۴۰۵ طراحان وب سایت می توانند صفحه ای که نمایانگر خطا است را طراحی و سفارشی سازی کنند. به همین دلیل است که طرح های صفحات خطا با یکدیگر متفاوت است. از طرفی سایت های مختلف ممکن است از این ارور با نام های متفاوتی یاد کنند که در ادامه برخی از آنها را خواهید دید ؛

  • ۴۰۳ Forbidden
  • HTTP 403
  • Forbidden
  • HTTP Error 403 – Forbidden
  • HTTP Error 403.14 – Forbidden
  • Error 403
  • Forbidden:You don’t have permission to access [directory] on this server
  • Error 403 – Forbidden

اما همان گونه که قسمت بالا را مطالعه نمودید، ما گفتیم که گاهی اوقات کاری از دست شما برای برطرف کردن این مشکل بر نمی آید و علتی که این جمله را گفتیم این است که شما به منابع یا پنل سایتی که با ارور ۴۰۳ روبرو شده اید، دستر سی ندارید و یا حتی ممکن است به دلیل بروز برخی مشکلات در سرور، خطای ۴۰۳ را دریافت کنید که شاید یک خطای موقتی باشد و یا یک خطای همیشگی!

خطای 403

ارور ۴۰۳ وردپرس و یا ارور ۴۰۳ گوگل ترنسلیت نیز شامل این موضوع هستند که در گوگل ممکن است به دلیل یک خطای موقتی و چند ثانیه ای ایجاد شده باشد و در وردپرس هم ممکن است به دلیل مشکلی در سرور یا هاست شما رخ دهد و به همین دلیل فورا با مجموعه ای که هاست خریداری کرده اید، تماس حاصل نمائید و درخواست رفع مشکل کنید.


روش های حل خطای ۴۰۳

۱- صفحه را رفرش “Refresh” کنید

خطای 403

رفرش کردن صفحه همواره یکی از روش هایی می باشد که ارزش انجام دادن دارند. اگر خطای ۴۰۳ که در حال مشاهده هستید، خطای موقتی باشد، تنها با رفرش کردن صفحه مدنظر می توانید این مشکل را برطرف کنید. برای رفرش کردن بیشتر مرورگرها از کلید F5 استفاده می کنند که در صورت عدم کارکرد این کلید، دو کلید Fn+F5 را با هم بفشارید تا صفحه مدنظرتان رفرش شود.

۲- آدرس را چک کنید

 خطای 403

شایع ترین دلیل برای خطای ۴۰۳، تایپ اشتباه Url است که ممکن است به دلیل وارد کردن اشتباه آدرس در بالای سایت، به صفحات ۴۰۳ منتقل شوید. از این رو آدرس را بصورت درست و بادقت وارد کنید.

۳- حافظه کش خود را حذف کنید

 رفع خطای 403

ممکن است آدرس سایتی که مدنظرتان است، در مرورگر گوشی یا کامپیوتر شما به حالت کش تبدیل شود. به همین دلیل توصیه ای که داریم این است که کوکی ها و کش مرورگر خود را حذف کنید. اگر شما تمایل به این کار ندارید می توانید در مرورگر کروم کامپیوتر Ctrl+Shift+N را بصورت همزمان بفشارید تا وارد محیط بدون کش شوید و با خیالی آسوده سرچ کنید. در مرورگر کروم گوشی نیز از بخش منو بر روی New icognito tab کلیک کنید.

۴- بعدا دوباره تلاش کنید

خطای 403

اگر هیچ از راه ها برای شما کاربرد خاصی نداشتند، ناچارا باید صبر کنید تا مدتی بعد که می توانید بین چند دقیقه تا چند ساعت متغیر باشد، صبر کنید تا مشکل برطرف شود. به احتمال زیاد اگر وب سایتی که با خطای ۴۰۳ روبرو شده اید، وب سایت محبوبی باشد، در حال برطرف کردن مشکل می باشد.

۵- با مسئولان وب سایت تماس بگیرید

گزینه دیگری که ما به شما پیشنهاد می کنیم، تماس با صاحب سایت می باشد که برای تماس با آنها می توانید اطلاعات تماس آنها را در وب سایت بررسی کنید و بعد از یافتن شماره آنها، تماس حاصل نمائید و مشکل را گزارش دهید. همچنین اگر در وب شماره ای نتوانستید پیدا کنید، می توانید به سوشال یا صفحات اجتماعی این وب سایت مراجعه کنید.

۶- با ISP تماس بگیرید

isp

 اگر می توانید تائید کنید که دوستان شما با دیوایس های مختلف توانسته اند وارد آدرس اینترنتی مدنظر شوند و این فقط شما هستید که نمی توانید به آدرس گفته شده وارد شوید، مشکل را از یک دید دیگر می توان دید. برای مثال ممکن است شرکت ارائه دهنده اینترنت “Internet service Provider” شما، IP هایی را مسدود کرده باشد که IP شما نیز ممکن است در میان آنها باشد. بنابراین با آنها تماس بگیرید و مشکل را بهتر پیگیری کنید.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=78586

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0