تاریخ : جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳ Friday, 19 April , 2024
0

بهترین روش کاشت ایمپلنت چیست؟

بهترین روش کاشت ایمپلنت چیست؟

یکی از عمل های زیبایی که خیلی از خانم ها طرفدارش هستن و خیلی در زیبایی تاثیر داره ،جراحی پلک است که به آن جراحی بلفاروپلاستی می گویند .

بهترین روش کاشت ایمپلنت چیست؟

ایمپلنت دیجیتال چست؟

از مشکلاتی که ممکن است باعث از دست رفتن اعتماد به نفس همه افراد در هر سنی شود و حتی تاثیر منفی بر روی زیبایی ظاهری شما داشته باشد از دست دادن یا بد شکل شدن دندان می باشد. همیشه یکی از فاکتورهای زیبایی برای داشتن لبخندی زیبا دندان می باشد علاوه بر زیبایی ممکن است نداشتن دندان مشکلات زیادی را برایتان به وجود آورد بنابراین باید به فکر راه حل مناسب برای جایگزین کردن دندان های از دست رفته باشید شاید بتوان به جرات گفت این روزها بهترین روش کاشت ایمپلنت می باشد.

کاشت ایمپلنت

بهترین روش کاشت ایمپلنت

دندان ها تاثیر بسیاری در چهره دارد و هر گونه عیب و نقص در آن می تواند موجب نازیبایی در چهره شود. بنابراین نمی توان نسبت به آن ها بی اهمیت بود. با انجام روش های درمانی زیبایی و کارهایی از قبیل پرکردن و کاشت دندان، ارتودنسی و جراحی لثه و همچنین سفید کردن دندان، ترمیم، روکش گذاری، بلند کردن طول تاج دندان و غیره، می توان لبخند زیبایی داشته باشید و همگی این روش ها تحت عنوان اصلاح طرح لبخند صورت می گیرند.

اگر بنا به هر دلیلی دندان تان را از دست بدهید ریشه دندان هم از بین می رود و این یعنی برای دندان جایگزین هیچ جایگاه محکمی وجود ندارد اما خوشبختانه در روش کاشت ایمپلنت این مشکال برطرف شده است و شما با استفاده از پایه تیتانیومی که به شکل پیچ می باشد می توانید ریشه از دست رفته را جایگزین نمایید. همان طور که می دانید در گذشته راه حلی برای دائمی شدن دندان های از دست رفته وجود نداشت و فقط از دندان مصنوعی برای جایگزینی دندان های از دست رفته استفاده می شد اما این روزها با پیشرفت علم و تکنولوژی در علم دندانپزشکی دیگر نیازی به نگرانی برای برطرف کردن این مشکل نیست.

ایمپلنت با قرارگیری در استخوان فک مانند دندان طبیعی عمل می کند و دیگر نیاز نیست نگران کنده شدن آن باشید. خوشبختانه طول عمر ایمپلنت با توجه به مراقبت هایی که بیمار باید برای رعایت آن ها بسیار وسواس به خرج دهد بالا می باشد. با پیوند خوردن پایه تیتانیومی با استخوان فک درست مانند ریشه دندان طبیعی می توان از پایه تیتانیومی استفاده نمود. خوشبختانه جنس این فلز با بدن انسان سازگار می باشد و به راحتی با استخوان فک جوش میخورد.

کاشت ایمپلنت برای چه افرادی مناسب است ؟

بیشتر افراد هنگام مراجعه به دندانپزشک اولین سوالی که ذهنشان را مشغول کرده است را مطرح می کنند و آن این است که آیا شرایط دندان هایشان برای کاشت ایمپلنت مناسب است ؟ لازم است بدانید برای پاسخ به این سوال باید وضعیت بیمار بررسی شود اما تمام کسانی که به بهداشت دهانی خود اهمیت می دهند و بنا به هر دلیلی از نداشتن دندان مجبور به کاشت ایمپلنت هستند در هر سنی که باشند می توانند از این روش استفاده کنند.

خوشبختانه این روزها با روش های جدیدتر و ورود تکنولوژی های به روز تر می توانید از مزیت های کاشت ایمپلنت استفاده نمایید و دیگر نگران جراحی کاشت ایمپلنت نباشید زیرا استفاده از تکنولوژی های دیجیتال این امکان را فراهم کرده است تا بدون نیاز به جراحی بتوانید در کوتاه ترین زمان صاحب دندان شوید. اما باید بدانید در بسیاری از افراد کاشت ایمپلنت مناسب می باشد و توصیه می شود اما افرادی که سیگار می کشند باید بدانند که مصرف سیگار روند بهبودی را کاهش می دهد.

 

باید در مورد ایمپلنت دیجیتال بدانید

در گذشته روش های مرسوم زیادی وجود داشت که با ورود ایمپلنت تمامی روش های گذشته منسوخ شد البته شاید برخی افراد هنوز هم از آن روش ها استفاده کنند اما باید بدانید روش های مدرن و نوین امروزی مشکلات و خطاهایی که در روش های گذشته وجود داشته را برطرف نموده است بنابراین لازم است برای جلوگیری از به وجود آمدن مشکل برای ددان ها از روش های جدید پیروی نماییم. کسانی که در گذشته برای جایگزین کردن دندان های از دست رفته از روش بریج دندان استفاده می کردند با مشکلاتی مواجه می شدند.

روش ایمپلنت دیجیتال یکی از بهترین روش ها برای جایگزینی دندان از دست رفته می باشد زیرا بدون جراحی و با درد کمتر شما صاحب دندان خواهید شد. در این روش که به صورت پانچ کردن می باشد دیگر نیازی به بخیه زدن نخواهد بود و تورم بعد از جراحی وجود ندارد. درست است این روش هنوز مانند روش سنتی ایمپلنت رایج نشده است اما در سراسر دنیا از این روش برای کاشت ایمپلنت استفاده می شود.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=14319

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0