تاریخ : جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳ Friday, 29 March , 2024
0

کاری که افراد قوی ذهن هرگز انجام نمیدهند

کاری که افراد قوی ذهن هرگز انجام نمیدهند

با داشتن ذهن قوی می توانید به موفقیت برسید. افرادی که ذهن قوی دارند از انجام برخی کارها در زندگی پرهیز می کنند. برای تقویت ذهنتان این عادات بد را بدانید.

کاری که افراد قوی ذهن هرگز انجام نمیدهند

۱۳ کاری که افراد قوی ذهن انجام نمی دهند

همه انسان ها در زندگی به دنبال پیدا کردن استعداد ها و مهارت های مختلف هستند و همیشه سعی می کنند ذهن خود را تقویت کنند. افراد موفق زیادی هم در این زمینه در کل دنیا شناخته شده هستند. جالب است بدانید که افراد با ذهن قوی به بعضی از کارهایی که افراد معمولی انجام می دهند، دست نمی زنند و از بعضی از عادت های بد به صورت مشابه دوری می کنند.

در این قسمت از موفقیت نمناک قصد داریم کارهایی را به شما معرفی کنیم که افراد قوی ذهن، آن ها را انجام نمی دهند. آنچه در ادامه می خوانید ۱۳ موردی است که به عنوان چکیده ای از کتاب نویسنده ای معروف می باشد که در سرتاسر دنیا منتشر شده در اختیار شما قرار گرفته است.

۱٫ افسوس خوردن

همه ما در زندگی اشتباهاتی را مرتکب شده ایم که شاید جبران سختی داشته اند و شاید هیچ گاه جبران نشده اند. به خاطر پرداخت قبوض و هزینه های زندگی دچار سختی و مشکل می شویم اما تفاوت ما با افراد قوی ذهن، این است که آن ها هیچ گاه به خاطر مشکلاتی که دارند تاسف نمی خورند و افسوس لحظات دشوار زندگی را نمی خورند و خودشان را سرزنش نمی کنند. در واقع انجام این کار را یک نوع هدر دادن زمان می دانند و برای هر روز خود شکرگزار هستند و سعی می کنند افکار این چنینی را کنترل کنند.

حسرت و افسوس

۲٫ فاصله گرفتن از قدرت

شما نمی توانید نقش یک قربانی را بازی کنید و همزمان ذهن قوی داشته باشید. پس اگر افکار شما حس قربانی بودن را ایجاد می کند، به عنوان مثال اگر مدام در حال تکرار جملاتی مثل اینکه “خواهرم من را دیوانه می کند یا رئیسم احساس بدی به من می دهد ” هستید، نباید انتظار ذهن قوی داشته باشید. هیچ کس جز خودتان روی احساس تفکر و رفتارتان تسلط و احاطه ندارد.

پس سعی کنید دایره لغات روزانه خود را تغییر دهید. کلماتی را به صورت انتخابی در دایره واژگان خود بگنجانید که به شما احساس قدرت می دهد. به عنوان مثال به جای این که بگویید:” امشب مجبورم تا دیر وقت کار کنم ” بگویید:”انتخاب من این است که امشب تا دیر وقت کار کنم “. این جمله به طور ناخودآگاه به ذهن شما سیگنال قوی تر شدن را ارسال می کند.

۳٫ ترس و خجالت از تغییر

اگر از تغییر کردن می ترسید، مطمئن باشید راه به جایی نمی برید و در روز های قدیمی و سخت گذشته باقی می مانید. جهان مدام در حال تغییر است. موفقیت شما به توانایی تان برای پذیرش این تغییرات بستگی دارد.

هر چقدر که شرایط را بهتر تحمل کنید و صبر خود را در برابر تغییرات بالا ببرید و از آن ها نترسید، قطعاً ذهن قوی تری خواهید داشت و تغییرات مثبتی را در خودتان مشاهده خواهید کرد.

ترس از تغییر

۴٫ نگرانی برای راضی نگه داشتن دیگران

شاید از این که پدر شوهرتان در مهمانی از شما یک انتقادی کرده است، به شدت ناراحت هستید و از این که نتوانسته اید رضایت او را جلب کنید، غصه می خورید اما جالب است بدانید افرادی که ذهن قوی دارند، هرگز انرژی ذهنی خود را صرف نگرانی برای راضی کردن دیگران نمی کنند.

آن ها کار درست و اقدام مناسب را انجام می دهند اما دیگر خودشان را برای راضی کردن دیگران به آب و آتش نمی زنند و انرژی خود را روی خودشان معطوف می کنند؛ حتی اگر انتخاب هایشان باب میل دیگران نباشد.

۵٫ هدر دادن انرژی روی چیزهایی که قابل کنترل نیست

شکایت کردن از یک مسئله، نگرانی در مورد یک موضوع، و افکار سرزنش کننده همگی جذب افکار منفی هستند. حال ممکن است شرایطی که در موردش فکر می کنید، اصلاً تحت کنترل شما نباشد. پس چه بهتر که زمان و وقت و انرژی خود را برای آ نها هدر ندهید.

به اوقاتی فکر کنید که ذهن شما تلاش می کرد به چیزهایی فکر کند که قابل کنترل نبود. به عنوان مثال شما نمی توانید روی رفتارهای دیگران یا حرف هایشان کنترلی داشته باشید پس برای این که ذهن خود را تقویت کنید، بهتر است که فکر تان را از روی آن مسائل بردارید.

داشتن ذهن قوی

۶٫ متوقف شدن در گذشته

یاد گرفتن از گذشته به شما کمک می کند تا قدرت ذهنی خود را افزایش دهید و از اتفاقات ناگوار جلوگیری کنید اما این که مدام بخواهید در گذشته سیر کنید و حسرت لحظات خوب یا بد، پشیمانی بابت لحظات بد را در خودتان ایجاد کنید، قطعاً اثرات منفی روی شما خواهد گذاشت.

پس چنانچه بارها و بارها در نمناک گفته ایم سعی کنید با گذشته آشتی کنید و آن را در همان گذشته باقی بگذارید و به فکر حال و آینده خود باشید. حس پشیمانی و حسرت را از خودتان دور کنید و سعی کنید اتفاقات خوب را در لحظه رقم بزنید.

۷٫ ترس از ریسک کردن

بعضی از شرایط ترسناک به نظر می رسند و هرگز نباید در مورد آن ها ریسک کنید اما نباید به طور کل ریسک کردن را در زندگی کنار بگذارید. باید شرایط را بسنجید و اگر احساس می کنید که زمانی برای ریسک هست، حتماً این کار را انجام دهید.

افرادی که ذهن قوی دارند، هیچ ترس و دلهره ای از ریسک کردن ندارند زیرا از قبل شرایط را می سنجند، مزایا و معایب ریسک کردن را در نظر می گیرند و با شجاعت کامل اقدام می کنند که همه این کار ها را بر پایه تعادل بین احساس و منطق انجام می رساند.

ترس از ریسک

۸٫ تکرار کردن اشتباهات

هنگامی که شما پاسخ اشتباهی در کلاس درس می دهید، قطعاً خجالت زده می شوید اما این که مدام بخواهید این اتفاق را برای خودتان یادآوری کنید، وضعیت را بدتر می کند. افرادی که ذهن قوی دارند، هرگز اشتباهات را برای خودشان یادآوری نمی کنند.

فقط آن را در حدی به یاد می آورند که بتوانند از آن درس بگیرند. در غیر این صورت هیچ سرزنشی برای اشتباه کردن در آن ها صورت نمی گیرد و به راحتی می توانند از کنار آن ها عبور کنند.

۹٫ ناراحت شدن از موفقیت دیگران

قطعاً این که مشاهده کنید همکار شما ارتقاء درجه گرفته یا یکی از دوستانتان ماشین آخرین مدل خریده است، این اتفاق شما را ناراحت می کند اما اگر ذهن قوی داشته باشید، به حس حسادت خود غلبه می کنید، زیرا می دانید که خودتان در زندگی هدف دارید و می توانید با تلاش به آنچه که می خواهید برسید.

پس جایی برای حسرت و غصه وجود نخواهد داشت. افرادی که ذهن قوی دارند، هرگز از موفقیت دیگران رنجیده خاطر نمی شوند و حس حسادت خود را کنترل می کنند. در کنار آن تمرکز خود را روی رسیدن به اهدافشان معطوف می کنند.

حسادت

۱۰٫ تسلیم شدن بعد از اولین شکست

بعضی از افراد از شکست خوردن وحشت دارند و به شدت از آن دوری می کنند. به محض اینکه اولین شکست را تجربه می کنند، به طور کل هدف را فراموش می کنند و تسلیم می شوند اما افرادی که ذهن قوی دارند، می دانند که شکست یعنی نزدیک شدن به موفقیت.

پس از شکست خوردن ترسی ندارند. همچنین در مورد شکست های خود در زندگی خجالت نمی کشند و تمرکز خود را بیش از قبل روی مهارت ها و اراده خود برای رسیدن به هدف معطوف می کنند.

۱۱٫ ترس از تنهایی

تنهایی گاهی اوقات به شما حس ترس می دهد اما اگر می خواهید از افراد قوی ذهن پیروی کنید، باید بدانید که آن ها از تنهایی نمی ترسند. آن ها تنهایی را زمانی برای پیدا کردن خود واقعی می دانند و حداقل سعی می کنند که ۱۰ دقیقه در روز کاملاً تنها باشند و تمام عوامل حواس پرتی را از خودشان دور کنند تا بتوانند دوباره هدف بسازند و پیشرفت خود را ارزیابی کنند.

ترس از تنهایی

۱۲٫ احساس طلبکار بودن

همه ما احساس می کنیم که شرایط زندگی مان بسیار بد و دشوار بوده و از زندگی طلب داریم، زیرا نتوانسته امکانات کافی را در اختیار داشته باشیم اما افرادی که ذهن قوی دارند، می دانند که خودشان در ساختن شرایط نقش بسیار بزرگی دارند.

در نتیجه روی چیزهایی که واقعا لایقش هستند، تمرکز می کنند و می دانند که زندگی برای آن ها هدایا و موهبت های در نظر گرفته است که با تلاش می توانند به آن دست پیدا کنند.

۱۳٫ انتظار برای نتایج سریع

رشد فردی آرام و تدریجی اتفاق می افتد. این مفهومی است که برای افراد قوی ذهن کاملاً جا افتاده است. آن ها از تاخیر در ازدواج، تاخیر در بچه دار شدن، تاخیر در رسیدن به هدف، تاخیر در ثروتمند شدن ترس ندارند اما افرادی که ذهن قوی دارند، مدام برای رسیدن به نتیجه مثبت عجله می کنند.

جالب است بدانید که همه ما انسان ها می توانیم ماهیچه ذهن خود را تقویت کنیم. تمرین کردن روی رفتارهای فردی، ما را شبیه به انسان های قوی ذهن می کند و خودمان هم می توانیم به یکی از بهترین افراد تبدیل شویم.

فقط باید نقاط قوت و ضعف خود را بشناسیم و به دنبال ارتقای خودمان باشیم. قطعا همه افراد فرصت هایی برای رشد دارند و می توانند خودشان را برای بهتر شدن به چالش بکشند.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=73602

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0