تاریخ : جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳ Friday, 19 April , 2024
0

هرچی تلاش میکنید موفق نمیشید چون …

هرچی تلاش میکنید موفق نمیشید چون …

چرا موفق نیستم؟ این سوالی است که افراد از خود می پرسند در جواب باید گفت که دلیل آن عادت های هستند که شما برای موفقیت باید جدا از آن ها دوری کنید.

هرچی تلاش میکنید موفق نمیشید چون …

چرا موفق نیستم و در کار و زندگی به آنچه می خواهم نمیرسم ؟

یکی از روزهایی که هیچ چیز درست پیش نمی رود و برخلاف میل شماست را در نظر بگیرید. به طور صریحی باید گفت که این روز و احساسش عجیب و غریب هستند. بعضی اوقات موقعیت ها و چالش های خاصی وجود دارند که خارج از کنترل شما قرار دارند و همین امور مانع از موفقیت شما می شوند یا همچنین این احتمال وجود دارد که به یکی از دلایل زیر مانع موفقیت خود شده اید که در این قسمت از رازهای موفقیت در نمناک به آن ها اشاره خواهیم کرد.

عدم موفقیت

۲۴ دلیل که مانع موفقیت شما می شود 

۱٫ تنبلی می کنید :

تنبلی اولین و شایع ترین دلیل عدم موفقیت است. برای موفق شدن لازم است تنبلی را کنار بگذارید تا به جایی که می خواهید برسید. اگر بخواهید تنبلی کنید اشکالی ندارد! اما باید موفقیت و ثروتمند بودن را نیز فراموش کنید.

۲٫ همچنان می پرسید چرا من نه؟ :

شکایت کردن از این که چرا دیگران موفق هستند و شما نیستید اتلاف وقت محسوب می شود زیرا در اکثر مواقع افراد نه ثروتی را به ارث برده اند و نه در مسابقه ای برنده شده اند، بلکه هر فردی که موفق می شود پاداش تلاش و استمرار خود را گرفته است. در سختی ها موفقیت کسب می شود پس به جای شکایت کردن، تغییر مثبتی در ذهن خود ایجاد کنید شاید راهی برای موفقیتتان باشد.

چرا من نه

۳٫ گرفتار ذهنتان شده اید :

مضمونی مشترک میان تمام افراد موفق وجود دارد و آن این است که رویاهای خود را دنبال می کنند. آن ها به جای این که فقط رویا پردازی کنند و به نشدن ها فکر کنند سعی به براورده ساختن رویاهای خود دارند. آن ها به کار گروهی اهمیت می دهند.

۴٫ زمان زیادی را در فضای مجازی می گذرانید :

آیا می دانید به طور متوسط افراد روزانه ۱۷ بار حساب فیس بوک، توییتر و یا سایر حساب های اجتماعی خود را چک می کنند؟! در واقع لازم نیست هر لحظه را در رسانه های اجتماعی بگذرانید. برای با خبر شدن از دنیای پیرامون؛ شنیدن اخبار، خواندن روزنامه و یک ارتباط خانوادگی کافی است.

فضای مجازی

۵٫ آن چه را که شروع کرده اید به پایان نمی رسانید:

بر اساس گفته بسیاری از خردمندان :”شروع کار آسان است و اتمام آن دشوار”. به یاد داشته باشید که موفقیت هرگز یک شب به دست نیامده است بنابراین هنگامی که کاری را آغاز کردید صبور باشید تا به اتمام برسد زیرا هر کاری که واقعا ارزش انجام دادن داشته باشد به زمان و تلاش نیاز دارد.

۶٫ به بیزینس فکر نمی کنید :

اگر به شغل خود همانند یک تجارت (بیزینس) نگاه نکنید موفق نخواهید شد. اگر درآمد شغل اکنون تان کافی است، پس بدانید که شغل شما یک تجارت است و نسبت به آن مثبت فکر کنید.

موفقیت

۷٫ به خودتان معتقد نیستید و اعتماد ندارید :

اگر به خودتان اعتماد نداشته باشید پس چگونه می خواهید به تلاشی جدی فکر کنید؟ حتی اگر جشنی کوچک برای پیروزی تان راهی برای تقویت اعتماد به نفستان محسوب می شود ، از آن دریغ نکنید. معمولا تلاش و انجام کارهای سخت عزت نفس واقعی را به همراه دارد.

۸٫ احساس حقارت و پوچی می کنید:

شما به هیچ چیز و هیچ کس مدیون نیستید. اعتقاد به این که حقی بر چیزی یا شخصی دارید، راه شما را کند می کند و باعث می شود منتظر بمانید که آیا اتفاق بزرگی برایتان رخ می دهد یا خیر.

۹٫ نسبت به اموری که مهم نیستند، وسواس دارید:

توجه کنید که وسواس در هر امری نشان دهنده مشکلی است.

وسواسی

۱۰٫ به دایره و منطقه راحتی فکر می کنید:

منطقه راحتی مکانی است که در آن احساس امنیت و اطمینان دارید. در حالی که منطقه راحتی هرازگاهی لازم است، اما ماندن طولانی مدت در این منطقه منجر به رکود و گاهی اوقات ترس می شود. اگر در یک مکان بمانید هرگز قادر نخواهید بود رشد کرده و پیشرفت داشته باشید.

۱۱٫ عملکردتان آن طور که باید نیست:

دلیلی نمی شود چون ۸ ساعت در روز کار می کنید پس عملکردتان نیز خوب است زیرا بین این ساعات حواس پرتی و استراحت وجود دارد. بهتر است به ابزار های مدیریت زمان اعتماد کنید تا دریابید که روزهای شما چقدر موثر سپری می شود در این صورت می توانید تغییرات مناسب را ایجاد کنید.

برنامه ریزی

۱۲٫ بسیار بر پول متمرکز می شوید:

اگر شغلی را به هدف میلیاردر شدن شروع می کنید، کاملا در اشتباه هستید. موفق ترین کارآفرینان و صاحبان مشاغل به پول فکر نمی کنند بلکه به ساخت یک محصول عالی متمرکز می شوند.

براساس جمله ای معروف:

اگر به دنبال کاری بروید که بدان علاقه دارید به مثال این است که دیگر کاری که دوست ندارید را انجام نخواهید داد.

۱۳٫ پرشور و اشتیاق نیستید:

اگر کاری را که انجام می دهید دوست ندارید، در حقیقت ۵۰ درصد برای آن تلاش می کنید در حالی که اگر برعکس این موضوع رخ دهد ۱۰۰ درصد تلاش خواهید کرد. بدون علاقه هرگز انگیزه نخواهید داشت خصوصا وقتی شرایط سخت می شود.

بی اشتیاق

۱۴٫ افکارمنفی دارید:

بارها در مطالب مختلف بخش سلامت روان و موفقیت در نمناک گفته شد که اگر منفی فکر می کنید و بدبین هستید پیش از هیچ تلاشی بدانید که مانع موفقیت خود شده اید. به عبارت دیگر شما خود را برای شکست آماده می کنید. با محاصره کردن خود با افراد روشن بین به محیط پیرامون خود دیدی مثبت داشته باشید. نسبت به مکالمات خود آگاه باشید. اگر مکالمات شما با دیگران بیان احساس نارضایتی هایتان باشد این روش را تغییر دهید.

۱۵٫ اهدافی برای خود تعیین نکرده اید:

هیچ کاری را برنامه ریزی نمی کنید زیرا اعتقاد دارید آن چه را که امیدوار هستید رخ می دهد و جادویی در مقابل شما ظاهر می شود. برای کارهایتان برنامه ریزی کنید تا به موفقیت برسید.

بی برنامه بودن

۱۶٫ خودتان را نمی شناسید:

براساس نوشته سان تسو در کتاب هنرجنگ:

خودتان را بشناسید تا در نبردها پیروز شوید. بدان معنا که باید مهارت های خود را کشف کنید و برای خود اهداف خاصی را تعیین کنید. دانستن این که چه کسی هستید شما را به سمت موفقیت راهنمایی کرده و سوق خواهد داد.

۱۷٫ به راحتی تسلیم می شوید:

همه ما لحظاتی را داشته ایم که به راحتی تسلیم امری شده ایم. در حقیقت این احساس ممکن است روزها یا هفته ها طول بکشد. مسئله این است که موفقیت آسان نیست زیرا بخشی از زندگی است پس دلیلی نمی شود که وقتی همه چیز درست پیش نمی رود به این معنی باشد که از امید و آرزوهای خود دست بکشید.

تسلیم شدن

۱۸٫ فکر می کنید که می توانید همه کاری را به تنهایی انجام دهید:

یک افسانه وجود دارد که مشاغل موفق را فقط یک نفر ساخته است ! درحقیقت چیزی فراتر از این افسانه وجود دارد. تصور کنید که شخصی با استعداد در امور ساخت و ساز هستید اما در هنگام ساخت یک خانه تا چه اندازه می توانید خودکفا باشید؟! مهم نیست که چقدر بااستعداد هستید مهم این است که برای اتمام کار به عنوان مثال به یک لوله کش یا برق کش نیاز دارید. پس لازم است برای خود یک سیستم پشتیبانی تنظیم کنید.

۱۹٫ پول خود را به درستی مدیریت نمی کنید:

عدم مدیریت صحیح پول یکی از دلایل اصلی عدم موفقیت است. اگر برای امورتان و پرداخت هزینه ها اولویتی نداشته باشید چگونه می توانید قبوض خود را پرداخت کنید یا برای شرایط اضطراری و بازنشستگی خود پس انداز داشته باشید؟ در صورت لزوم با یک مشاور مالی مشورت کنید. اولین قدم برای موفقیت دراین زمینه آن است که همیشه اولویتی در ذهن داشته باشید.

پول

۲۰٫ کمال گرا هستید:

هیچ کس کامل نیست. هدف افراد کمال گرا رسیدن به اهدافی به شدت افراطی و غیر واقع گرایانه است. آن ها می خواهند در هر کاری عالی بنظر برسند اما به اتمام کار فکر نمی کنند. برای دستیابی به موفقیت تمام تلاش خود را کنید تا بهترین کار در توان خود را انجام دهید که پس از آن کارهای شما به خوبی پیش خواهد رفت.

۲۱٫ کوته فکری می کنید:

به آینده ای کوتاه مدت متمرکز نشوید. رویاهایی داشته باشید که سال های آتی شما را به آینده ای خوب سوق دهد. کاری که می خواهید را انجام دهید.

۲۲٫ سعی در یادگیری ندارید:

افراد موفق همیشه با یادگیری اطلاعات و مهارت های جدید به دنبال راه هایی برای بهبود زندگی خود هستند. بنابراین از هیچ فرصتی برای یادگیری غافل نشوید. یکی از بهترین راه ها برای یادگیری پیدا کردن افرادی است که کارهایی که بدان علاقه دارید را انجام می دهند. بدین منظور می توانید از کلاس های آموزشی نیز بهره ببرید زیرا باعث دوست یابی و تعامل اجتماعی شده و باعث می شوند که ترستان را کنار بگذارید.

یادگیری

۲۳٫ شبکه ای کار نمی کنید:

شبکه سازی یکی از بهترین راه ها برای بهبود شانس موفقیت است به عنوان مثال اگر یک مقاله ای را در وبلاگ خود منتشر کنید و فردی را تحت تاثیر قرار دهد و آن را در توییتر به اشتراک بگذارد یک تبلیغ رایگان برای مقاله شما محسوب شده است. این امر منجر به افزایش آگاهی دیگران از مقاله شما خواهد شد.

۲۴٫ نمی دانید چه زمان باید از کاری دست بکشید:

طبق آنچه پیشتر ذکر شد، هرگز به راحتی تسلیم نشوید اما همچنین باید بدانید که وقت دست کشیدن و رها کردن چه زمانیست. حرکت به معنای فراموش کردن نیست بدان معنا است که شما درس های خود را آموخته اید و زمان آن رسیده است که با چالش های جدید روبرو شوید.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=73655

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0