تاریخ : چهارشنبه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Wednesday, 24 April , 2024
0

روز جهانی ریاضیات با حقایقی خواندنی

روز جهانی ریاضیات با حقایقی خواندنی

ریاضیات، یکی از علوم موثر در جهت دهی زندگی بشر می باشد که به همین دلیل روز ۵ می در تقویم جهانی مصادف با روز جهانی ریاضیات انتخاب شده است.

روز جهانی ریاضیات با حقایقی خواندنی

۵ می ، روز جهانی ریاضیات

از زمانی که فیثاغورس ریاضیات را در قرن ششم کشف کرد، تغییرات و چالش های مفیدی در زندگی افراد ایجاد شد. به همین دلیل است که روز جهانی ریاضیات، یک روز بزرگ و پر از سرگرمی محسوب می شود. بسیاری از افراد باور دارند ریاضی یکی از سخت ترین موضوعاتی است که می توانند آن را یاد بگیرند زیرا قوانین غیرقابل تغییری دارد و آن ها باید از طریق یاد گرفتن این قوانین، به جواب برسند و مفاهیم کاملا انتزاعی را درک کنند. 

افرادی که با ریاضی در چالش هستند، می توانند از روز جهانی ریاضی به عنوان فرصتی برای ارتقای مهارت ها در آزمون ها و حل مسائل استفاده کنند و خودشان را درگیر این مراسم جهانی کنند تا بتوانند جامعه را به جای بهتری برای زندگی کردن تبدیل کنند.

روز جهانی ریاضی

تاریخچه روز جهانی ریاضی

روز جهانی ریاضی را اولین بار در سال ۲۰۰۷ ، و در ۱۴ مارس برگزار کردند اما تصمیم گرفتند که تاریخ آن را تغییر دهند. چنانچه در این بخش از سرگرمی نمناک میخوانید روز جهانی ریاضی توسط یک منبع آموزشی استرالیایی نامگذاری شد که به افراد فرصت می دهد تا بتوانند بیشتر یادگیری را در زمینه ریاضی داشته باشند. در واقع این یکی از بزرگترین پدیده های آموزشی جهانی روی کره زمین محسوب می شود. 

همچنین یادگیری الکترونیکی ریاضی هم روی کار آمده است که توسط ۴ میلیون دانش آموز در سراسر جهان استفاده می شود و باعث می شود تا آن ها سطح ریاضی خود را ارتقا دهند و بتوانند در این علم جهانی به بهترین ها تبدیل شوند. 

همین یادگیری باعث شده است که دوستی و روابط خوب بین دانش آموزان و کودکان افزایش پیدا کند. یادگیری الکترونیکی ریاضی، هر ساله رقابتی بین المللی و در سطح جهانی را در اختیار دانش آموزان قرار می دهد تا بتوانند زندگی آن ها و معلمان را در مدرسه و در زمینه درس ریاضی بهبود ببخشند.

کلاس هایی که در مدرسه در سراسر جهان برگزار می شود، شرکت کنندگانی دارند که می توانند به یادگیری الکترونیکی ریاضی دسترسی پیدا کنند و باعث می شود که آن ها دقت و سرعت خود را در یادگیری اعداد و مهارت های محاسباتی افزایش دهند.

مسابقات روز جهانی ریاضیات

روز جهانی ریاضی فرصتی عالی برای افزایش آگاهی و آموزش به دانش آموزان است و به معلمان اجازه می دهد تا منابع آنلاین را دانلود کنند و بتوانند در کلاس های ریاضی اقدامات سرگرم کننده تری را برای افراد انجام دهند. 

مسابقات روز جهانی ریاضی در بیش از ۹۸ کشور شرکت کننده دارد و  بیش از ۳۸ هزار سوال ریاضی هر بار و در هر آزمون برای ۵ میلیون دانش آموز طراحی می شود. رقابت کنندگان از کشور های اروپایی، شرق میانه و آفریقا هستند و سن آن ها بین ۴ تا ۱۶ سال است.

بسیاری از کسانی که در این کلاس های آنلاین شرکت می کنند، به دنبال متن آموخته ها هستند و می خواهند به جزوه نوشتاری آموزش آنلاین هم دست پیدا کنند. این روز مهم فرصتی برای مدارس و آموزشگاه ها هست که بتوانند آموزش ریاضی را به سطح بهتری برسانند.

ریاضیات

حقایقی در مورد ریاضی به بهانه روز جهانی ریاضیات

  1. عدد ۲ کوچکترین عدد اول است. تنها عدد اول زوج است که فقط به خود و عدد یک تقسیم پذیر است. بنابراین کوچکترین عدد اول محسوب می شود.
  2. همه ما قضیه فیثاغورس را شنیده ایم اما یک مقدار ثابت فیثاغورس هم وجود دارد. به عنوان مثال ریشه مربع ۲, ۱٫۴۱ است که اولین عدد گویایی می باشد که توسط مقدار ثابت فیثاغورس کشف شده است. 
  3. ایده عدد ۰ توسط یک ستاره شناس هندی تقریبا سه سال قبل از میلاد مسیح کشف شد که اقدامات زیادی در زمینه ریاضیات ستاره شناسی انجام داده بود.
  4. در ریاضی، عدد زوج عددی است که می تواند به عدد ۲ تقسیم شود.
  5. فقط یک عدد در سیستم اعداد عربی هندی وجود دارد که تعداد حروف آن با خود عدد برابر است و آن هم عدد چهار یا four است.
  6. عدد بی کاست عددی است که با مقسوم علیه خودش برابر است. با وجود چنین قانونی، عدد ۶ کوچکترین عدد بی کاست محسوب می شود و عدد بعدی عدد ۲۸ است.
  7. ما اعداد اعشاری را به گونه ای حساب می کنیم که بین ۰ تا ۹ و ۱۰ مورد از آن ها وجود دارد و آن را سیستم عددی عربی هندی می شناسیم که بیش از هزار سال قبل کشف شده است.
  8. پی، همچنین مقیاس قطر دایره محسوب می شود و یک عدد خاص است که به عنوان قانون ریاضی باید آن را پذیرفت و روزی که آن را به کشف رساندند، به نام روز پی معروف است که در ۱۴ مارس جشن گرفته می شود.
  9. لئوناردو فیبوناچی سی در قرن سیزدهم یک ترتیب بندی را کشف کرد که از صفر و یک شروع می شد و اعداد بعدی از جمع دو عدد قبلی بودند . به عنوان مثال:۰، ۱، ۱، ۲، ۳، ۵، ۸، ۱۳، ۲۱، ۳۴ و … 
  10. ۹ یک عدد جادویی است، زیرا اگر عددی را در عدد ۹ ضرب کنید و رقم های به دست آمده را با یکدیگر جمع کنید، حاصل عدد ۹ می شود.
  11. ۱۳ یک عدد بدشانس است اما طبق تحقیقات الکس بلوس این عدد در بسیاری از قسمت های دنیا محبوب ترین عدد دو رقمی شناخته می شود.
  12. عدد ۴، عددی اعجاب انگیز اما غیر قابل اعتماد در آسیای شرقی محسوب می شود و به فوبیای تترا معروف است.
  13. عدد ۷ مهم ترین عدد در بسیاری از مذهب ها و فرهنگ ها محسوب می شود. به عنوان مثال هفت رنگ در رنگین کمان، هفت روز در هفته، هفت نوت در موسیقی و غیره وجود دارد.
منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=50517

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0