تاریخ : شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 20 April , 2024
1

روز جهانی یخچال و حقایقی که خوبه بدونید

روز جهانی یخچال و حقایقی که خوبه بدونید

با فرارسیدن روز جهانی یخچال، برخی حقایق خواندنی و جالب درباره یخچال ها وجود دارند که با مطالعه آنها می توانید بیشتر با یخچال ها آشنا شوید.

روز جهانی یخچال و حقایقی که خوبه بدونید

۲۶ ژوئن ؛ روز جهانی یخچال

روز جهانی یخچال باعث افزایش آگاهی و فهم و درک افراد از نقش مهم صنعت و تکنولوژی در دنیا و اجتماع مدرن امروزی شده است. مفهوم یخچال یا یخ سازی به معنای پروسه هایی است که در آن دما به کمتر از محیط اطراف می رسد.

نمونه ای از کار یخچال ها نگهداری و توزیع محصولات غذایی با ارزش است. سیستم های یخچالی همچنین برای فراهم کردن زندگی راحت تر افراد استفاده می شوند. پمپ های گرما تجهیزاتی هستند که داخل یخچال به کار رفته اند و گرما را از منابع مورد نیاز می گیرند و آن را به قسمت می فرستند و خنک می کنند. 

در تقویم روزهای جهانی، ۲۶ ژوئن به عنوان روز جهانی یخچال نامگذاری شده است که این روز با روابط تجاری، صنعتی و همکاری اعضای متخصص در سراسر جهان نامگذاری شده است. این روز در سال ۲۰۱۹ توسط فردی به نام “استیفن گیل” نامگذاری شد تا اگاهی افراد از اهمیت یخچال افزایش یابد. 
روز جهانی یخچال

برای شناخت مخترع اولین یخچال جهان و داستان اختراع آن میتوانید سری به مطلب “مخترع اولین یخچال نفتی و برقی دنیا” بزنید .

حقایقی که بد نیست درباره یخچال بدانید

در این بخش از گوناگون نمناک به مناسبت روز جهانی یخچال بد نیست حقایق مهمی درمورد این وسیله ی پرکاربرد بدانید و برای حفظ عمر و سلامت یخچال منزلتان به این موارد اهمیت دهید.

تعویض فیلترها بطور منظم

دقیقاً مانند جوش شیرین که برای از بین بردن بو داخل یخچال نگهداری می کنید، فیلتر هوای فضا را نیز معطر می کند به همین دلیل توصیه می شود فیلتر هوا را هر شش ماه یکبار تعویض کنید تا مطمئن شوید بویی داخل یخچال نمی پیچد.

فیلتر یخچال

جلوگیری از آلودگی

درست مانند تخته برش که نباید برای خرد کردن همه چیز استفاده کرد ، نباید انواع مختلف مواد غذایی را داخل یک کشو ذخیره کنید.گوشت خام ، مرغ و غذاهای دریایی باید در قفسه پایین فریزر یا یخچال و در بهترین حالت در یک ظرف در بسته نگهداری شوند ، همچنین غذاهای تازه و آماده مانند میوه ها و سبزیجات باید در قفسه های بالای گوشت های خام نگهداری شود تا از خطر آلودگی متقابل جلوگیری شود.

عدم محافظت یخچال در برابر باکتری

این نکته رایج است که نگه داشتن مواد غذایی داخل یخچال می تواند از رشد باکتری جلوگیری کرده و غذا را تازه نگه دارد – دقیقاً به همین دلیل است که سازمان بهداشت توصیه می کند مواد فاسدشدنی را داخل یخچال نگهداری کنید. با این حال ، نمی توان با یخچال از رشد همه عوامل بیماری زا جلوگیری کرد چرا که برخی از عوامل بیماری زای ناشی از مواد غذایی مانند لیستریا می توانند در دمای یخچال رشد کنند. بهترین شرط این است که دمای یخچال را در ۴۰ درجه فارنهایت یا پایین ترنگه دارید.

حفظ همیشگی دمای ۴۰ درجه

همانطور که قبلاً گفته شد، دمای یخچال باید برای جلوگیری از بیماریهای ناشی از غذا ، ۴۰ درجه فارنهایت یا پایین ترباشد. ذخیره مواد غذایی در دمای اتاق باعث می شود که میزان باکتری های عامل بیماری هر ۲۰ دقیقه دو برابر شود ، بنابراین حفظ این دمای خنک می تواند باعث از بین رفتن آلودگی ها و ناراحتی های معده شود.

دمای یخچال

گرمترین نقطه یخچال

درها به دلیل باز و بسته شدن مداوم بیشتر در معرض نوسانات دما هستند، پس این گرمترین نقطه یخچال است. به جای نگهداری غذاهای فاسد شدنی مانند تخم مرغ داخل درب، چاشنی ها، روغن های پخت و پز، سس ها، میوه ها و کره مغزها که نیازی به دمای هوا خیلی سرد ندارند، نگه دارید.

اهمیت تبخیر کننده های دوبل

یخچال با دو تبخیر کننده می تواند از فساد و انتقال بو از یخچال به فریزر جلوگیری کند. یخچال و فریزرهای دو تبخیری قادرند دو دمای متفاوت را حفظ کنند:یکی مناسب برای فریزر و دیگری برای یخچال.

اهمیت واشر لاستیکی

لاستیک داخل درب یخچال و فریزر به عنوان واشر نیز شناخته می شود و نقش مهمی در حفظ تازگی غذا دارد و هوای گرم را خارج از یخچال نگه می دارد. از آنجا که واشر لاستیکی مستعد ساییدگی و پارگی است، باید مرتباً آن را تمیز کرده و پس از پاره شدن آن را تعویض کنید.

 واشر لاستیک یخچال

شلوغی یخچال

پر کردن یخچال با مواد غذایی بیش از حد، موجب آلودگی می شود زیرا می تواند منافذ هوا را مسدود کرده و گردش هوا را کمتر کند به این ترتیب هوا برای تازه نگه داشتن مواد غذایی سخت تر انتقال می یابد همچنین، این ازدحام بیش از حد بهره وری انرژی دستگاه را به خطر می اندازد.

حتما بخوانید :
منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=50211

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0