تاریخ : دوشنبه, ۳ دی , ۱۴۰۳ Monday, 23 December , 2024
4

سمعک های شارژی؛ پیشرفته و مقرون به صرفه

سمعک های شارژی؛ پیشرفته و مقرون به صرفه

تمامی سمعک ها با هر شکل، اندازه و سطح تکنولوژی، دارای باطری هستند. باطری منبع تغذیه سمعک بوده و وجود آن برای کار کردن سمعک ضروری است. امروزه سمعک ها از یکی از دو نوع باطری یکبارمصرف یا شارژی استفاده می کنند.

سمعک های شارژی؛ پیشرفته و مقرون به صرفه

سمعک شارژی بخریم یا سمعک غیر شارژی؟!

تمامی سمعک ها با هر شکل، اندازه و سطح تکنولوژی، دارای باطری هستند. باطری منبع تغذیه سمعک بوده و وجود آن برای کار کردن سمعک ضروری است. امروزه سمعک ها از یکی از دو نوع باطری یکبارمصرف یا شارژی استفاده می کنند.

سمعک های شارژی که نخستین بار در سال ۲۰۱۶ وارد بازار شدند، نیازی به خرید و تعویض منظم باطری ندارند و تنها با ۴-۳ ساعت شارژ می توانند یک روز کامل کار کنند. این سمعک ها برای افرادی که نمی خواهند به طور منظم باطری سمعک خود را تعویض کنند (مانند کودکان که والدین نمی توانند تمام ساعات روز مراقب تمام شدن باطری سمعک باشند، کودکانی که قادر نیستند تمام شدن باطری سمعک را اعلام کنند و ممکن است چند ساعت از حس شنیدن محروم باشند تا والدین متوجه خاموش بودن سمعک شوند، افراد جوانی که سبک زندگی فعالی دارند و خرید مداوم باطری برایشان مقرون به صرفه نیست، سالمندان دچار اختلالات حرکتی و …) بهترین گزینه است. شارژر این سمعک ها فوق العاده شکیل و ظریف بوده و همراه سمعک به فرد تحویل داده می شود.

مزایای استفاده از سمعک های شارژی: 

  1.  راحت تر:دیگر نیازی نیست که کاربر هر چند روز یک بار باطری سمعک را تعویض کند. بنابراین در سالمندان دچار اختلالات حرکتی و یا ضعف بینایی سمعک شارژی بهترین گزینه است. 
  2.  مطمئن تر:شارژ کردن سمعک خیلی زود نبدیل به یک عادت می شود. در واقع شارژر جای مخصوص سمعک است که مانع گم شدن سمعک می شود و کاربر در طول روز نگران خاموش شدن سمعکش نیست.
  3. کارآمدتر:سمعک های شارژی سبب صرفه جویی در وقت و هزینه شده و اثرات مخرب محیطی صدها باطری در طول سال را ندارند. 
  4. ایمن تر:باطری ها سمی بوده و در صورت بلعیده شدن توسط کودکان عوارض جبران ناپذیری خواهند داشت. عدم دسترسی به باطری سمعک، از خطرات احتمالی جلوگیری می کند. 
  5.  کیفیت بالاتر نسبت به مدل های غیر قابل شارژ.
  6.  عملکرد بهتر؛ به ویژه در محیط های سرد
  7. هزینه کمتر:امروزه اغلب سمعک های شارژی از باطری های لیتیوم یونی استفاده می کنند که با یک بار شارژ بیش از ۳۰ ساعت کار کرده و به طور میانگین ۵ سال عمر می کنند. انواع دیگر باطری شارژی شامل باطری های هیدرید نیکل و نقره – روی نیز حداقل یک سال عمر می کنند. در حالی که باطری های یکبارمصرف باید هر چند روز یک بار تعویض شوند. 

معایب استفاده از سمعک های شارژی: 

ممکن است برخی افراد نتوانند از چنین سمعک هایی استفاده کنند. مثلا” افراد دچار آلزایمر که فراموش می کنند به طور منظم سمعک خود را شارژ کنند، بهتر است از سمعک های غیر شارژی استفاده کنند. 

سایر معایب سمعک های شارژی عبارتند از:

  1. عدم امکان کنترل و تعویض باطری توسط کاربر:در سمعک های فاقد درب باطری کاربر نمی تواند خودش باطری سمعک را عوض کند. 
  2. وابستگی به شارژر:باطری سمعک باید هر روز شارژ شود. اگر کاربر فراموش کند سمعک را شارژ کند، ممکن است سمعک در طول روز خاموش شود. همچنین کاربر همواره باید شارژر به همراه داشته باشد.
  3. تنوع کمتر:سمعک های شارژی معمولا” پشت گوشی معمولی و یا RIC (رسیور در مجرا) هستند و تنها یک مدل سمعک داخل گوشی شارژی در سال ۲۰۲۰ توسط شرکت Starkey تولید شده است. 

سمعک

قیمت سمعک های شارژی:

سمعک های شارژی از لحاظ تکنولوژی، پیشرفته بوده و در همه رده ها تولید می شوند. قیمت سمعک های شارژی به شکل ظاهری، قابلیت ها و ویژگی های سمعک، خدمات پس از فروش سمعک و پوشش بیمه ای و … بستگی دارد. هرچه سطح تکنولوژی سمعک بالاتر باشد و قابلیت های پیشرفته تری داشته باشد، قیمت آن نیز بالاتر خواهد بود.

کدام شرکت ها سمعک شارژی تولید می کنند؟!

سمعک های شارژی در همه مدل های معمولی، استاندارد، پیشرفته و برتر عرضه می شوند. مهم ترین ویژگی این سمعک ها کیفیت گفتار بسیار بالا و عدم نیاز به تعویض باطری می باشد. سمعک های شارژی اولیه که دارای باطری هیدرید نیکل بودند، در سال ۲۰۱۷ با معرفی نخستین سمعک دارای باطری نقره – روی توسط شرکت زیمنس، به تدریج از رده خارج شدند. بعد از آن در سال ۲۰۱۸ کمپانی فوناک، اولین سمعک شارژی با باطری لیتیوم یونی (Audeo B-R) را عرضه کرد. پس از آن شرکت سمعک زیمنس اولین سمعک با باطری لیتیوم یونی خود را معرفی کرد و سپس کمپانی ریساند سمعک لیتیوم یونی (LINX – Quattro) را ارائه کرد. تاکنون تنها همین سه کمپانی سمعک لیتیوم یونی تولید می کنند و سمعک های شارژی بقیه شرکت ها، دارای باطری نقره – روی هستند. 

تا سال ۲۰۲۰ ، سمعک های شارژی فقط در مدل پشت گوشی موجود بوده و سمعک داخل گوشی شارژی وجود نداشت. کمپانی سمعک استارکی در سال ۲۰۲۰ نخستین سمعک داخل گوشی شارژی را معرفی کرد. اخیرا” نیز شرکت زیمنس سمعک شارژی داخل گوشی تولید کرده است؛ اما سایر شرکت ها فقط مدل پشت گوشی این سمعک های فوق العاده را تولید می کنند. 

در حال حاضر، بزرگترین شرکت های سازنده سمعک های شارژی عبارتند از:
  • کمپانی سمعک زیمنس (آلمان)
  • کمپانی سمعک استارکی (آمریکا)
  • کمپانی سمعک فوناک (سوئیس)
  • کمپانی سمعک ریساند (دانمارک)
  • کمپانی سمعک ویدکس (دانمارک)
  • کمپانی سمعک اتیکن (دانمارک)
  • کمپانی سمعک یونیترون (کانادا)

سوالات خود در زمینه خرید سمعک های شارژی و غیر شارژی را از کارشناسان مجرب سمعک اقدسیه بپرسید.

شماره تماس:۰۶۴۶ ۲۲۲۸ ۰۲۱

 
منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=117886

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0