چه روش هایی برای خرید شارژ وجود دارد؟
روش های خرید شارژ کدام اند؟
امروزه، بسیاری از ما از سیم کارت های اعتباری استفاده می کنیم؛ بنابراین خرید شارژ به یکی از نیازهای روزانه ما تبدیل شده است. برای خرید شارژ، روش های مختلفی وجود دارد که احتمالا تعدادی از آن ها را می دانید و شاید از تعدادی مطلع نباشید. روش های معرفی شده در این مقاله برای تمامی اپراتورهای ذکرشده معتبر است.
کدهای دستوری
یکی از روش های رایج خرید شارژ، استفاده از کدهای دستوری (USSD) است که هر اپراتور کد مخصوص به خود را دارد. برای مثال، کد دستوری همراه اول *۱# است. با شماره گیری این کدهای دستوری و انتخاب مبلغ شارژ و واردکردن مشخصات کارت بانکی خود می توانید به راحتی شارژ بخرید.
اپلیکیشن های پرداخت
اپلیکیشن های پرداخت گزینه ی دیگری هستند که با استفاده از آن ها می توانید شارژ بخرید. همراه کارت یکی از این اپلیکیشن ها است که در آن می توانید اقدام به خرید شارژ ایرانسل، همراه اول و رایتل کنید. امروزه به دلیل امنیت و سرعت درخورتوجه و چندمنظوره بودن، اپلیکیشن های پرداخت محبوبیت بسیاری در بین مردم پیدا کرده اند. برای مثال، در همراه کارت علاوه بر خرید شارژ و خرید اینترنت می توانید کارهای روزمره ی بانکی خود مانند کارت به کارت از مبدا ۳۲ بانک مانند کارت به کارت بانک سپه، صادرات، مسکن و سایر بانک ها، پرداخت قبوض آب و برق و گاز را نیز انجام دهید.
علاوه بر موارد گفته شده، امکان استعلام، پرداخت خلافی خودرو، جریمه طرح ترافیک و عوارض آزادراهی نیز در همراه کارت وجود دارد.
خرید شارژ ازطریق وب سایت ها
از دیگر روش های خرید شارژ اینترنتی به صورت مستقیم، مراجعه به وب سایت ها است که در این میان می توانید به سایت های هریک از اپراتورها یا سایت همراه کارت سر بزنید. نحوه ی شارژ معمولا به این طریق است که باید شماره ی تلفن همراه و مبلغ شارژ را انتخاب کنید و سپس ازطریق درگاه های بانکی پرداخت را انجام دهید.
اپلیکیشن هر اپراتور
هر اپراتوری برای ارائه ی خدمات به مشترکان خود معمولا اپلیکیشن دارد که با استفاده از آن ها می توانید شارژ نیز بخرید. «همراه من» و «ایرانسل من» و «رایتل من» همان طورکه از نامشان پیدا است، به ترتیب نام اپلیکیشن اپراتورهای همراه اول و ایرانسل و رایتل است.