۱۹ ترفند برای اینکه دست از راضی نگه داشتن دیگران بردارید
۱۹ نکته را رعایت کنید تا زیادی مردُم محور نباشید و دست از راضی کردن دیگران بردارید
توصیه های روانشناسی درمان بیماری راضی نگه داشتن دیگران

راضی نگه داشتن دیگران بیماری است؟

درمان بیماری راضی نگه داشتن دیگران

برداشتن گام های کوچک

انتخاب مرزهای مشخص و دنبال کردن آن ها

هرگز از تغییر جو نترسید
از همین امروز عادت راضی نگه داشتن دیگران را ترک کنید
در ادامه ۴ راه وجود دارد که ما آنهارا به شما آشنا میکنیم.شما میتوانید با چند مرحله کوتاه اعتماد به نفستان را تقویت کنید و با شادی و آرامش زندگی تان را سپری کنید.
۱-دکمه مکث را فشار دهید
افرادی که مدام به فکر راضی کردن دیگران هستند ، از ناراحت کردن دیگران نفرت دارند. برای ترک این عادت کافیست که از این جمله استفاده کنید(اجازه دهید تا من برنامه های خودم را چک کنم سپس مزاحم شما خواهم شد) با استفاده از این جمله می توانید خوب فکر کنید و ببینید که آیا انرژی و وقت انجام دادن آن کار را دارید یا خیر و سپس کاری را که به شما پیشنهاد شده را انجام دهید.
۲-به هیچ وجه احساس گناه در قبال خواسته ایی نداشته باشید
از خودتان بپرسید که چرا باید پروژه ایی را که دوستتان از شما در خواست کمک و انجام دادنش را داده را باید انجام و دهید و اگر انجام ندادید (شاید کاری برایتان پیش آمد و…)احساس پشیمانی و گناه می کنید؟
Odessky می گوید:”اگر از انجام کاری احساس پشیمانی و گناه خواهید کرد ،در خواست طرف مقابلتان را رد کنید” لازم به ذکر است که احساس گناه وپشیمانی همیشه بد نیست و در بیشتر مواقع خیلی خوب است و می تواند مارا مجبور به کاری که نمیخواستیم انجام دهیم می کند مانند تماس گرفتن با مادرتان

درمانی بیماری راضی نگه داشتن دیگران
۳-باترس مبارزه کنید
هیچ زمان از انجام ندادن کاری ترس نداشته باشید چرا که ترس باعث ضعف شما می شود.تامل کنید که اگر برای خودتان وقت بگذارید چه اتفاقی خواهد افتاد؟اگر شما تصمیم بگیرید که به کلاس های کاراته شرکت کنید همسرتان شمارا طلاق خواهد داد؟خب یقینا که هیچ اتفاقی پیش نخواهد امد و جای هیچ نگرانی نیست.
۴-از کم به زیاد شروع کنید
حتما هر هدفی که دارید انجام خواهند شد ولی هرکاری نیاز به صبر دارد و فقط کافیست که صبر داشته باشید تا به تمام خواسته هایتان دست پیدا کنید.روزانه به مدت ۱۵دقیقه پیاده روی کنید و با ههمسرتان در آخر هر هفته چند ساعتی را بیرون از خانه بگذرانید.لیستی تهیه نمایید و تمام کارهای روزانه تان را درون آن یادداشت کنید و آنرا ارزیابی کنید و بسنجید که چه کاری انجام دهید بیشتر موفق خواهید شد
در آخر با انجام این کارها شما مرزهای سالمی را برای خود ایجاد خواهید کرد و این مرزها از شما مراقبت خواهند کرد.