تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
7

۲۹ موردی که اصلا نباید در رزومه کاری حرفه ای بیاورید!

۲۹ موردی که اصلا نباید در رزومه کاری حرفه ای بیاورید!

برای نوشتن یک رزومه کاری حرفه ای باید نکات زیادی را رعایت کنید تا بتوانید در مرحله اول استخدامتان قبول شوید و این را بدانید که هر اطلاعاتی را نباید در آن بنویسید.

۲۹ موردی که اصلا نباید در رزومه کاری حرفه ای بیاورید!

۲۹ چیزی که هرگز نباید در روزمه خود قرار دهید:

مدیران استخدامی، به طور متوسط ۷۵ رزومه برای هر موقعیت کاری را دریافت می کنند آنها وقت بررسی دقیق همه رزومه ها را ندارند و فقط حدود ۶ ثانیه زمان می گذارند تا بفمند رزومه رد شود یا قبول شود. اگر می خواهید در آزمون اولیه قبول شوید، لازم است مدارک جامع و برجسته را ارسال کنید و از نکاتی که در مطلب قبلی اشاره شد استفاده کنید ؛

در این بخش از موفقیت نمناک بعد از توضیح در مورد نوشتن رزومه نوبت به نبایدهای رزومه کاری رسید پس بخوانید ۲۹ موردی که وجود دارد و هرگز نباید در رزومه خود وارد کنید البته باید بگوییم که این ترجمه ای است از نظر کارشناسان یکی از شرکت های بزرگ فرانسوی پس ممکن است تمام ۲۹ نباید در مورد شما صدق نکند اما اکثر آنها برای تمامی جویندگان شغل در سرتاسر دنیا مفید هستند.

رزومه کاری استاندارد

یک رزومه کاری حرفه ای و بدون نقص را خودتان بنویسید

مواردی که برای موفقیت در مصاحبه و استخدام نباید در رزومه کاری حرفه ای خود عنوان کنید

۱٫ داشتن موضوع:

اگر رزومه فرستادید، پس واضح است که این کار را می خواهید.

استثنا:اگر شما در یک وضعیت منحصر به فردی هستید، مانند تغییر کامل صنایع، می توانید یک خلاصه کوتاه را وارد کنید.

۲٫ توضیحات کاری بی ربط:

بله، شما ممکن است پادشاه شیرینی سازی در رستوران ها بوده باشید. تجربه کاری گذشته ای که به نظر نمی رسد مستقیما مربوط به این کار باشد مناسب نیست و فقط ابعاد، عمق، توانایی و مهارت مربوط به این کارتان را نشان دهید.

رزومه خوب

نکات نوشتن رزومه کاری حرفه ای

نحوه نوشتن رزومه کاری حرفه ای بدون اشتباه

۳٫ موارد شخصی :

وضعیت تاهل شما، نوع دین تان ربطی به کار ندارد.

۴٫ سرگرمی هایتان:

هیچکس به این مورد اهمیت نمیدهد. اگر این کار مربوط به شغلتان نیست، این حرکت باعث اتلاف وقت شرکت می شود.

۵٫ دروغ :

کاندیداها باید بر مهارت هایی که می توانند ارائه دهند، تمرکز کنند، نه مهارت هایی که نمی توانند.در حدود ۴۲% از کارفرمایان گفته اند که کاندیدهایی را انتخاب می کنند که سه مورد از پنج مهارت اصلی برای یک نقش خاص داشته باشند.

رزومه عالی

اشتباهات در رزومه کاری حرفه ای

۶٫ سن :

اگر به دلیل سن مورد تبعیض قرار می گیرید، وقت آن است که تاریخ فارغ التحصیلی خود را حذف کنید.

۷٫ متن طولانی:

با حاشیه ۰٫۵ اینچی و فونت هشت همه چیز را در یک صفحه قرار دهید. توصیه می شود فضای حاشیه سفید بیش از ۰٫۸ نباشد.

۸٫ زمان خارج از دسترس بودن:

اگر شما وقت خود را صرف سفر یا دیدار خانواده می کنید، لازم نیست این اطلاعات را درج کنید.در برخی از کشورها، این اطلاعات قابل قبول است، به خصوص مسافرت، قابل قبول است، اما طبق یک قاعده کلی اصلا مناسب نیست.

نبایدهای رزومه

رزومه کاری حرفه ای را چگونه بنویسیم؟

طرز نوشتن رزومه کاری حرفه ای

۹٫ منابع و مراجع :

اگر کارفرمایان شما بخواهند با مراجع شما صحبت کنند، از شما درخواست خواهند کرد.همچنین، بهتر است اگر فرصت داشتید منابع خود را بعدا به کارفرمایتان بگویید.اگر شما در پایین صفحه این را درج کنید «منابع بر اساس درخواست»، مطالبتان را از دست می دهید.

۱۰٫ قالب بندی ناسازگار:

قالب به اندازه محتوا مهم است. بهترین فرمت این است که خیلی ساده متن را برای مدیر استخدام بررسی کنید و بتوانید مهارت های کلیدی و اهداف شغلی خود را ببینید. هنگامی که یک فرمت را انتخاب می کنید، با آن کار کنید ؛ حتی اگر یک روز، یک ماه و یک سال طول کشید.

نکته رزومه

نحوه نگارش رزومه کاری حرفه ای

۱۱٫ ضمایر شخصی:

شما باید از کلمات کلیدی« من »،« او »یا« مال من »اجتناب کنید ، رزومه خود را طبق سوم شخص ننویسید آنها می دانند که همه چیز در مورد شما و تجارب شماست.

۱۲٫ حال کنونی برای یک کار گذشته:

هیچ وقت کاری در گذشته را با زمان حال کنونی توصیف نکنید ، تنها شغل فعلی شما در زمان حال نوشته می شود.

۱۳٫ آدرس ایمیل غیر حرفه ای و نادرست :

ایمیل ساختن تنها ۱-۲ دقیقه زمان می برد پس لطفا آدرس ایمیل حرفه ای برای خود بسازید.

رزومه نوشتن

اشتباهات رایج در رزومه کاری حرفه ای

رزومه کاری حرفه ای را چگونه بنویسیم؟

۱۴٫ کلمات غیر ضروری واضح:

هیچ دلیلی وجود ندارد که در جای شماره تان بنویسید “تلفن”. این خیلی احمقانه است، آنها می دانند که این شماره تلفن شماست.

۱۵٫ بالای صفحه، پایین صفحه، صفحه ها، عکس ها، جداول:

داشتن فرمت بالا و پایین صفحه مناسب می تواند حرفه ای باشد و همینطور جداول، تصاویر یا نمودار های سرد می توانند اعتبار شما را افزایش دهند ؛ درحالی که ضعف داشتن در فرمت رزومه می تواند باعث رد شدن رزومه تان شود، حتی اگر مطالب خوبی داشته باشید.

۱۶٫ اطلاعات تماس کسب و کار فعلیتان:

این نه تنها خطرناک است، بلکه احمقانه هم است. آیا واقعا میخواهید کارفرمایانیتان شما را که در محل کارتان صدا کنند؟ چگونه می خواهید این کار را انجام دهید؟! به هر حال، کارفرمای فعلی شما می تواند ایمیل ها و تماس های تلفنی شما را کنترل کند. بنابراین اگر نزدیک است اخراج شوید، و یا به طور بالقوه سر چیزی متهم شده اید، پس اطلاعات کسب و کار را درج نکنید.

اطلاعات زیاد در رزومه

اطلاعات غیر ضروری در رزومه کاری حرفه ای

چگونگی نوشتن رزومه کاری حرفه ای

۱۷٫ نام رئیس شما:

شاید برایتان غیرعادی به نظر برسد ولی کارشناسان توصیه می کنند نام رئیس خود را تا زمانی که قبول نشدید، درج نکنید حتی پس از آن، تنها دلیلی که می توانید نام رئیس خود را بنویسید، این است که او فردی مهم و واقعا قابل توجه باشد.

۱۸٫ اصطلاح خاص شرکت:

شرکت ها اغلب نام های داخلی خود را دارند برای چیزهایی مانند نرم افزار سفارشی، فن آوری ها و فرایندهایی که فقط در آن سازمان شناخته شده اند و نه برای کسانی که در خارج از آن کار می کنند. مطمئن باشید اگر این نام ها و موضوع ها را می دانید، اصلا ننویسید.

۱۹٫ آدرس های رسانه های اجتماعی شما که به موقعیت هدفتان مرتبط نیستند:

پیوندهایی به صفحات شخصی شما، که در کسب و کار هیچ اولویتی ندارد. کاندیدانی که فکر کنند صفحات شخصی شان ارزشمند هستند، خود را در معرض خطر با آن قرار می دهند.

مصاحبه کاری موفق

موارد لازم در رزومه کاری حرفه ای

بادها و نبایدهای رزومه کاری حرفه ای

۲۰٫ بیش از ۱۵ سال تجربه:

هنگامی که شما از تجربه های کاریتان از قبل سال ۸۰ می گویید، در واقع شانس گرفتن کار را دارید از دست می دهید ؛ اکثر تجربه شما باید از ۱۵ سال پیش شروع شده باشند و مدیران استخدام فقط نیاز به دیدن آنها دارند؛ البته این برای برخی مشاغل صدق نمیکند.

۲۱٫ اطلاعات حقوق و دستمزد:

برخی از مردم نرخ کار ساعتی را برای کارهایی که در کالج بودند را می پردازند. این اطلاعات کاملا غیر ضروری است و ممکن است پیام غلطی ارسال کند. شما همچنین نباید حقوق و دستمزد مورد نظر خود را ذکر کنید. سند رزومه شما نشان دهنده تجربه حرفه ای و مهارت های شماست.

حقوق در رزومه

رزومه کاری حرفه ای و نکات نوشتن آن

۲۲٫ فونت های قدیمی:

از فونت تایمز نیو رومن و سریف استفاده نکنید، زیرا آنها قدیمی هستند ، همچنین مواظب اندازه فونت خود باشید. هدف شما باید این باشد که رزومه تان ظاهری خوب و جذاب داشته باشد.

۲۳٫ فونت های فانتزی:

مردم سعی می کنند با استفاده از فونت فانتزی خود را به عنوان یک طراح حرفه ای بیان کنند، اما مطالعات نشان می دهد که آنها خواندن را سخت تر می کنند و استخدام کننده کمتر به آنها جذب می شود.

۲۵٫ علامت گذاری اذیت کننده:

از درج کلمات اضافی و انجام نشده خودداری کنید ؛ کارفرمایان می خواهند این موارد را ببینند، از قبیل:”دست یافته شده،” “مدیریت شد”، “حل و فصل شد” و “راه اندازی شد” – اما فقط با تعادل از آنها استفاده کنید.

نگارش رزومه

رزومه کاری حرفه ای و اشتباهات نگارش آن

نکات کلیدی در نوشتن رزومه کاری حرفه ای

۲۵٫ دلیل اینکه چرا شرکت یا موقعیت قبلی خود را ترک کردید،ننویسید:

اگر من توضیح دهم که چرا موضع قبلی خود را ترک کردم ، ممکن است شانسم بالاتر برود. اشتباه است. دیدن اینکه چرا شما رفته اید در رزومه اصلیتان، بی اهمیت می باشد.

۲۶٫ دیپلم شما :

زمانی که دبیرستان شما تمام شد، فارغ التحیل شدید ، اگر تازه فارغ التحیل شدید و نمرات شما خیلی بالا است، می توانید درجش کنید اما اگر بیش از سه سال از مدرسه تان می گذردیا معدلتان کم است، این کار را نکنید.

۲۷٫ عکسی از خودتان :

این مورد بعد از استخدامتان از شما خواسته خواهد شد، اما برای الان مهم نیست.

در رزومه چی بنویسیم؟ 

چه اطلاعاتی را در رزومه کاری حرفه ای ام درج کنم؟

۲۸٫نظر، نه واقعیت :

سعی نکنید خودتان را با استفاده از انواع مختلف توصیف کنید. “من در ارتباطات خوب هستم” یا “بسیار سازمان یافته و با انگیزه هستم”، اینها نظرات شما است و نه لزوما حقیقت نیستند.

استخدام کننده ها فقط حقایق را می خواهند.

۲۹٫ استخدام کوتاه مدت :

از درج موقعیت های کاری کوتاه مدت خود صرف نظر کنید شما باید از درج شغلهایی که آنها را دوست نداشتید اجتناب کنید.

 

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=74357

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0