مرجع کامل مقایسه گلکسی s8 و ال جی G6 + مشخصات
گلکسی s8 یا ال جی G6 ؟ کدام بهتر است؟
پرچمداران اندروید ، کدام یک برتر هستند؟
به معرفی مهم ترین پرچم داران اندرویدی سال ۲۰۱۷ نزدیک می شویم. بدون شک به مانند هرساله دو رقیب هم میهن یعنی ال جی و سامسونگ هرچه در چنته دارند را رو خواهند کرد تا بتوانند جایگاه فعلی خود در بازار را حفظ و یا آن را ارتقا بخشند. تاکنون اطلاعات زیادی از دو اسمارت فون ال جی G6 و سامسونگ گلکسی S8 منتشر شده است، بنابراین نمی توان آن ها را دستگاه هایی رازآلود دانست. هم چنین با انتشار چندین رندر از هر دو پرچم دار به خوبی می توان دریافت که زمان تغییر برای این دو سازنده فرا رسیده است و هر دو کمپانی سعی کرده اند محصولی انقلابی را آماده کنند. در ادامه نگاهی به اطلاعات منتشر شده از این دو اسمارت فون می اندازیم و در پایان این شما هستید که می بایست برنده این رقابت را پیش بینی کنید.
samsong s-8
سامسونگ گلکسی S8
همه نگاه ها به سمت گلکسی S8 است. پس از مشکلات پیش آمده برای گلکسی نوت ۷ و انفجارهای رخ داده، سامسونگ این تضمین را داد که اسمارت فون بعدی شان کاملا ایمن خواهد بود و از این رو زمان معرفی آن را هم یک ماه به تاخیر انداخت. تاخیری که واقعا به نفع این سازنده تمام شد، زیرا نه تنها فرصت استفاده از آخرین نسل چیپست های کوالکام یعنی اسنپدارگون ۸۳۵ را به دست آورد بلکه توانست نمایشگری بدون حاشیه را هم برای پرچم دار آتی خود استفاده کند. استفاده از نمایشگری تقریبا بدون حاشیه موجب شد سامسونگ بتواند سایز نمایشگر را افزایش دهد، به گونه ای که شایعات حاکی از آن هستند که این پرچم دار در دو مدل با نمایشگر ۵٫۸ و ۶٫۲ اینچی عرضه خواهد شد. هم چنین نسبت تصویر تغییر یافته به گونه ای که اکنون باریک تر شده و از طول بیش تری برخوردار است. مطمئنا این تغییر می تواند در دست گرفتن اسمارت فون را راحت تر کند. در واقع نمایشگر ۵٫۸ اینچی به کار رفته در این اسمارت فون همان عرضی را دارد که نمایشگر ۵٫۱ اینچی گلکسی S7 دارد.
دیگر ویژگی بزرگ گلکسی S8 را می توان استفاده از یک دستیار صوتی جدید به نام بیکسبی دانست. این دستیار صوتی توسط شرکت Viv توسعه یافته است که پیش تر توسعه دستیار سیری اپل را بر عهده داشته است. در گلکسی S8 برای استفاده از بیکسبی یک کلید سخت افزاری تعبیه شده که شما را قادر می سازد فرامین صوتی خود را به راحتی به دستگاه انتقال دهید. به نظر می رسد برخلاف دستیار صوتی نه چندان مفید S-Voice، بیکسبی گامی بزرگ در حرکت رو به جلوی سامسونگ در این زمینه باشد.
یکی از جالب ترین ویژگی های این اسمارت فون که تاکنون در شایعات عنوان شده است مجهز بودن به نمایشگر حساس به فشار است، این فناوری مشابه چیزی است که پیش تر در آی فون های اپل مشاهده کرده ایم. با این وجود هنوز مشخص نیست که این قابلیت در تمام نمایشگر قابل استفاده خواهد بود و یا بنابر چیزی که در شایعات آمده، مختص بخش پایینی نمایشگر است. هم چنین در محل قرارگیری اسکنر اثر انگشت نیز فرضیه های گوناگونی وجود دارد، برخی از شایعات می گویند این سنسور در زیر نمایشگر قرار خواهد گرفت اما برخی دیگر محل قرارگیری را در پشت گوشی و در کنار سنسور دوربین می دانند.
آخرین ویژگی که تاکنون برای گلکسی S8 عنوان شده است، مجهز بودن به قابلیتی موسوم به DeX است که نوعی داک بوده که توانایی متصل شدن به نمایشگر خارجی و اجرای حالت دسکتاپ را دارد. به نظر می رسد این ویژگی مشابه قابلیت کوانتینیوم موجود در محصولات مایکروسافت باشد. اگرچه وجود این قابلیت به نظر مفید می رسد اما کمپانی های زیادی تاکنون در به انجام رساندن آن با شکست مواجه شده اند، بنابراین بهتر است سامسونگ با احتیاط بیش تری در این راه قدم بگذارد.
جمع بندی مشخصات و ویژگی های گلکسی S8
- دو نسخه با نمایشگرهای ۵٫۸ و ۶٫۲ اینچی
- نسبت نمایشگر به بدنه بالای ۸۰ درصد
- دستیار صوتی بیکسبی سامسونگ
- نمایشگر حساس به فشار (ممکن است این ویژگی تنها مختص بخشی از نمایشگر باشد)
- وجود قابلیت سامسونگ DeX برای استفاده در حالت دسکتاپ و با نمایشگر ثانویه
- پردازنده اسنپدراگون ۸۳۵
- اسکنر اثر انگشت در بخش پشتی
- ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی و پشتیبانی از کارت حافظه
- طراحی فلزی-شیشه ای که پیش تر در گلکسی S7 و نوت ۷ شاهد آن بودیم
- ضد آب و گرد و غبار
- دوربین ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.7 و فوکوس خودکار Dual Pixel
ال جی G6
LG G-6 چه امکاناتی دارد؟
اگرچه ال جی از یک شکست هم چون گلکسی نوت ۷ در رنج نبوده است، اما عدم موفقیت ال جی G5 از نظر مالی فشار زیادی را به این کمپانی وارد کرد بنابراین نیاز به تولدی دوباره در اسمارت فون های تولید شده در این شرکت به وضوح قابل درک است.
به نظر می رسد ال جی پروژه اسمارت فون ماژولار خود رابه طور کلی کنار گذاشته و ترجیح داده است اسمارت فون حرفه ای را به وسیله شیشه و فلز طراحی کند. اگرچه این تغییر متریال موجب شده است برخی از ویژگی های اصیل ال جی هم چون قابلیت تعویض باتری دیگر وجود نداشته باشند اما ایجاد نسبت نمایشگر به بدنه بالای ۹۰ درصد به خوبی می تواند جبران کننده این نقص باشد. این نسبت در واقع از آنچه در گلکسی S8 مشاهده خواهیم کرد هم بیش تر بوده و عملا با یک نمایشگر تمام صفحه مواجه خواهیم بود. هم چنین وجود نسبت تصویر ۱۸:۹ در ال جی G6 موجب می شود نمایشگر این اسمارت فون بلندتر اما باریک تر باشد که جای گیری آن در دست را راحت تر کند.
دیگر ویژگی بزرگ این پرچم دار مجهز بودن به دستیار صوتی Google Assistant است. اگر این موضوع به واقعیت بپیوندد ال جی G6 اولین اسمارت فون غیر پیکسلی است که به دستیار صوتی قدرت مند و جدید گوگل مجهز شده است. این دستیار صوتی به خوبی قادر است لهجه های مختلف را شناسایی کند، بنابراین کاربران قادر هستند با فرامین بیشتری با دستیار صوتی در ارتباط باشند.
ال جی هم چنین تصمیم گرفته ویژگی مرسوم پرچم داران بالارده این روزها یعنی مقاومت در برابر نفوذ مایعات و گرد و غبار را به پرچم دار بعدی اش اضافه کند. در بخش پشتی دستگاه از یک دوربین دوگانه استفاده شده است که زاویه دید را گسترش خواهد داد. هم چنین باید خوشحال باشیم که جک ۳٫۵ میلی متری هدفون هنوز هم وجود خواهد داشت.
به تاخیر افتادن معارفه پرچم دار سامسونگ و معرفی زودتر پرچم دار ال جی، موجب شکل گیری یک فرصت طلایی برای ال جی شده است که در صورت استفاده صحیح می تواند مزیت های زیادی را برایش در پی داشته باشد. البته با توجه به عرضه زودتر این محصول، ال جی قادر به استفاده از چیپست اسنپدارگون ۸۳۵ نبوده و از نسل قبلی این چیپست یعنی اسنپدارگون ۸۲۱ استفاده می کند.
جمع بندی مشخصات و ویژگی های ال جی G6:
- نمایشگر ۵٫۷ اینچی با نسبت تصویر ۱۸:۹
- بدنه فلزی – شیشه ای
- نسبت نمایشگر به بدنه بالای ۹۰ درصد
- استفاده از دستیار صوتی Google Assistant
- دوربین اصلی دوگانه
- اسکنر اثر انگشت قرار گرفته در بخش پشتی
- پردازنده اسنپدارگون ۸۲۱
- جک ۳٫۵ میلی متری هدفون
- باتری غیر قابل جداسازی