روت کردن تلفن همراهتان چه عواقبی دارد؟
روت کردن تلفن همراه
یکی از کلماتی که شاید تاکنون به تعداد دفعات زیادی آنرا شنیده باشیم، روت کردن گوشی است. جالب است بدانید که روت ” Root ” به معنای ریشه است و با استفاده از این فرایند می توان از ریشه و تمام کارایی های تلفن همراه استفاده کرد که این فرایند در کنار مزایای خود، دارای معایبی نیز هست که باید هر یک از ما قبل از آنکه این فرایند را انجام دهیم، باید از مزایا و معایب آن مطلع باشیم تا مشکلی در آینده برایمان رخ ندهد.
به همین دلیل در ادامه این مطلب از بخش تکنولوژی نمناک قصد داریم شما را با معایب اصلی روت کردن تلفن همراه اشنا سازیم که می تواند برای شما علاقمندان به علم و تکنولوژی بسیار کاربردی باشد. همراه ما باشید.
چرا نباید تلفن همراه را روت کرد؟
۱- روت کردن گوشی = پایان تاریخ گارانتی گوشی
جالب است بدانید زمانیکه شما گوشی خود را روت می کنید از همان لحظه به بعد دیگر گوشی شما شامل گارانتی نخواهد بود و این به دلیل نقض قوانین روت کردن با قوانین گارانتی شرکت سازنده است. از این رو اگر خواستار باقی ماندن گارانتی گوشی خود به مدت طولانی هستید، توصیه می شود از روت کردن آن بصورت جدی خودداری کنید تا در آینده دچار مشکلاتی در این زمینه نشوید.
۲- گوشی روت شده = آجر
همان گونه که مطالعه نموده اید، روت کردن گوشی منجر به دسترسی بیشتر کاربر نسبت به برنامه های موجود در آن می شود.
برای مثال می توانید برنامه هایی که بصورت دیفالت یا پیش فرض در گوشی شما نصب شده اند را حذف کنید و یا حتی می توانید پوشه برنامه های داخلی گوشی را به مموری کارت تغییر دهید و این گونه حافظه گوشی به بهترین نحو ممکن خالی خواهد شد. از این رو در مقابل مراحل بوت شدن متوقف شده و گوشی شما دقیقا همانند یک آجر خواهد بود.
۳- ویروسی شدن سریع گوشی
پس از روت کردن گوشی تمام امنیت گوشی از بین می رود و نتیجه آن هم وارد شدن بدافزارها و ویروس ها در کمترین زمان ممکن به گوشی و تخریب و گاها نیز هک شدن اطلاعات گوشی خواهد شد. از این رو این موضوع را نیز در نظر داشته باشید که با روت کردن گوشی هر آن ممکن است گوشی شما در خطر بیافتد و توسط افراد هکر، هک شود.