تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
2

برنامه زیبایی پوست در یک ماه با کاهش مصرف شکر

برنامه زیبایی پوست در یک ماه با کاهش مصرف شکر

با کاهش مصرف شکر در رژیم غذایی خود اضافه وزن خود را تا حدی کمتر کنید، احساس بهتری را تجربه کنید و به علاوه پوست زیبا و شفاف داشته باشید.

برنامه زیبایی پوست در یک ماه با کاهش مصرف شکر

یک ماه شکر نخورید تا پوست شفاف تری داشته باشید

شکر بدترین ماده در رژیم غذایی مدرن است که تاثیر بسیار منفی بر روی متابولیسم بدن دارد . متاسفانه این ماده شیرین و خوش طعم موجب بروز بیماری های مختلفی می شود .پوست یکی از اعضای بدن است که دچار عوارض مصرف شکر می شود.

به طور کلی حذف کامل شکر تقریبا غیر ممکن است زیرا علاوه بر کیک و شیرینی ها ، بیشتر مواد غذایی حاوی مقدار زیادی شکر هستند . مصرف طولانی مدت شکر به هر طریقی تاثیر مخربی بر روی پوست می گذارد و موجب پیری زودرس می شود .در این بخش از ورزش و تناسب اندام نمناک اطلاعاتی در مورد داشتن پوستی شفاف با حذف شکر از رژیم غذایی ارائه کرده ایم.

عوارض مصرف شکر بر پوست :

چین و چروک

خواص التهاب زای شکر علاوه بر ایجاد جوش موجب چین و چروک پوست می شود . شکر با حمله به کلاژن های سالم موجب مات و کدر شدن و همچنین بی آبی پوست می شود و زمانی که ذخیره کلاژن تمام شود ، روی پوست چین و چروک ایجاد می گردد.

ایجاد چین و چروک

آسیب رادیکال های آزاد

رادیکالهای آزاد به مولکول هایی گفته می شود که موجب التهاب و صدمات سلولی در بدن می شوند که پیری زودرس را در پی دارد. رژیم های غذایی پر شکر و مواد غذایی شیرین موجب افزایش تولید رادیکالهای آزاد در بدن می شوند.

التهاب

یکی از مهمترین آسیب های شکر در بدن ، ایجاد التهاب است . شکر به طور طبیعی اسیدی است و توسط کربوهیدرات های ساده موجب افزایش انسولین و ایجاد التهاب می شود. التهاب نیز موجب جوش زدن پوست می شود.

۵ اقدام مهم برای کاهش مصرف شیرینی و شکر و وسوسه مصرف آنها

  1. استفاده بیشتر از چربی های سالم
  2. استفاده بیشتر از غذاهای ترش مانند غذاهای تخمیری و پروبیوتیک ها
  3. افزایش مصرف پروتئین در رژیم غذایی
  4. افزایش مصرف فیبر
  5. دقت به برچسب محصولات و ترکیبات درج شده بر روی آنها

ترک مصرف شکر

کاهش مصرف شکر در یک ماه

برای اینکه مصرف شکر را در یک ماه ، کاهش دهید بهتر است دستورالعمل های زیر را به کار برید.

۳ روز اول :

در این ۳ روز تمام غذاهایی که به صورت آشکار و پنهان دارای شکر هستند مانن انواع سس ، نان ، شیرینی و … را از برنامه غذایی خود حذف کنید . سبزیجات حاوی نشاسته (مانند سیب زمینی ، ماکارونی ، ذرت ) ، غلات ، لبنیات و میوه های شیرین را مصرف نکنید.

برای صبحانه ، از حداکثر ۳ عدد تخم مرغ ، برای ناار مرغ یا ماهی به همراه سالاد و شام نیز مانند ناهار با سبزیجات بخارپز مصرف کنید .به عنوان میان وعده می توان از حمص ، فلفل دلمه ای خلال شده و آجیل استفاده کرد . چای و قهوه را بدون قند و شکر بنوشید.

روز چهارم :

به رژیم غذایی خود ، یک سیب و یک محصول لبنی مانند شیر اضافه کنید . این اولین میوه ای است که شما بعد از چند روز میل کرده اید و مزه آن برای شما مانند شیرینی شکلات است.

تا آخر هفته اول :

از روز پنجم تا آخر هفته روزانه یک محصول لبنی و یک میوه را در برنامه غذایی خود بگنجانید . البته نباید محصولات لبنی شا دارای مواد شیرین کننده باشد . در این روزها می توانید از سبزیجات شیرین تر مانند نخودفرنگی و هویج استفاده کنید.

میوه جایگزین شکر

هفته دوم :

به هر وعده غذایی یک واحد میوه و لبنیات اضافه نمائید . استفاده از میوه های حاوی آنتی اکسیدان انتخاب مناسبی است .در این هفته از سیب زمینی نیز می توان استفاده کرد.

هفته سوم :

با آغاز هفته سوم غلات را وارد رژیم غذایی کنید . برای شروع از کینوا و جو دو سر استفاده نمائید . در این هفت روز میوه های شیرین تر مانند انگور و نارنگی را مصرف کنید . هر روز یک اونس شکلات تلخ به رژیم غذایی اضافه کنید.

هفته چهارم :

در هفته آخر شما مجاز به استفاده از برنج، نان و غلات دیگر هستید.

پس از پشتکار زیادی که در این یک ماه انجام دادید می توانید انواع میوه ها و سبزیجات و حتی بستنی با یک تکه کیک را میل کنید زیرا احتمال بازگشت شما به دوران اعتیاد به شکر بسیار کم است .در طول این یک ماه اگر احساس خوبی نداشتید یک عدد میوه را زودتر از موعد رژیم به برنامه هفتگی خود اضافه کنید.

در این ماه به اندازه کافی آب بنوشید .این دوره را تا پایان ادامه دهید . این برنامه رژیمی برای افراد باردار ، دیابتی ها ، ورزشکاران و افرادی دارو مصرف می کنند مناسب نیست . قبل از شروع رژیم بهتر است با اعضای خانواده صحبت کنید تا در این مدت شما را حمایت کنند.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=115555

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0