تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
2

با دیدن این علامت روی پوستت، سریع آزمایش خون بده

با دیدن این علامت روی پوستت، سریع آزمایش خون بده

پوست مهم ترین بخش در زیبایی ما محسوب میشود. بروز مشکلات پوستی از جمله لک,جوش و مشکلات رنگدانه ای دلیلی خاص و مشخص و البته قابل درمان دارند.

با دیدن این علامت روی پوستت، سریع آزمایش خون بده

تغییر و علامتی نگران کننده روی پوست

پوست بزرگ ترین اعضای بدن محسوب می شود. بسیاری از ما سعی داریم که آن را جوان و بدون چین و چروک نگه داریم اما ممکن است به دلیل بیماری ها و برخی از شرایط مختلف آسیب ببیند.

شروع ناگهانی جوش، زخم، مشکلات رنگدانه ای یا حتی خارش و حساسیت می تواند نشان دهنده یک وضعیت خود ایمنی، یک آلرژی، ویروس یا حتی بیماری قلبی باشد . اگر حساسیتی که در این بخش از بهداشت و سلامت نمناک خواهیم گفت را در یک ناحیه از پوست خود احساس کردید، زمان آن است که حتماً وضعیت خونی تان را بررسی کنید.

قرمزی پوست

سرخی پروانه ای می تواند علامت لوپوس باشد

اگر متوجه یک سرخی روی گونه ها و پل بینی خود شدید، احتمالاً مشکلی وجود دارد که به آن سرخی پروانه ای می گویند؛ در آن قسمت هایی از پوست به رنگ صورتی، قرمز یا بنفش در می آیند و شاید کمی ورم کنند. البته این وضعیت ممکن است بعد از چند روز یا چند هفته خود به خود برطرف شود اما می تواند علامت مشکلات زمینه ای مثل لوپوس باشد.

۵۰ درصد بیماران مبتلا به لوپوس هم ممکن است با این مشکل مواجه شد باشند. لوپوس یک بیماری خود ایمنی است که روی پوست افراد اثر می گذارد. حتی ممکن است کلیه ها، مغز، قلب و ریه و مفصل ها را هم درگیر کند. دیگر علائم لوپوس شامل خستگی، ریزش مو، حساسیت به نور، خشکی چشم، توهمات ذهنی و درد مفصل است.

قرمزی پوست

 

حساسیت پروانه ای را با رزاسه اشتباه نگیرید

حساسیت یا سرخی پروانه ای اغلب با رزاسه اشتباه گرفته می شود. حساسیت و قرمزی پروانه ای معمولاً علائم بیماری رزاسه را دارد؛ رزاسه یک نوع عفونت باکتریایی است که به آن سلولیت و یا بیماری لایم هم گفته می شود. حتی ممکن است پروانه ای را با آفتاب سوختگی هم اشتباه بگیرند بنابراین بسیار مهم است که پزشک وضعیت را بررسی کند و آن را معاینه کرده تا ببیند که لوپوس است یا خیر.

لزوم آزمایش خون برای تشخیص لوپوس

از آنجا که ممکن است این وضعیت را با دیگر مشکلات اشتباه بگیرید، به همین دلیل پزشک آزمایش خون را تجویز می کند تا علت ریشه ای را پیدا کند. همچنین ممکن است به دنبال پادتن های آنتی فسفولیپید باشد و تعداد آن ها را بشمارد تا متوجه شود که آیا به لوپوس مبتلا هستید یا خیر .

به طور کلی تشخیص لوپوس کار سختی است، زیرا وضعیتی است که شبیه بیماری های دیگر بروز می کند، علائم آن می ایند و می روند و تغییر می کنند. معمولا مطالعات نشان می دهد که خانم ها بیشتر به این بیماری مبتلا می شوند. علائم آن بین سن ۱۰ الی ۳۰ سال بیشتر نمایان می گردد.

لوپوس به راحتی تشخیص داده نمی شود، زیرا علائم آن در هر فرد متفاوت است حتی علائم آن ممکن است با دیگر اختلالات پوشش داده شود و خیلی قابل تشخیص نباشد و باعث شود که پزشک تشخیص درستی ندهد؛ حتی ممکن است در بعضی از شرایط پزشک آزمایش خون یا ادرار را تجویز کند تا تشخیص دقیق تری داشته باشد .

آزمایش خون

اهمیت شناسایی انواع لوپوس

انواع لوپوس متفاوت است، در نتیجه درمان های آن نیز متنوع هستند. لوپوس باید تحت یک تشخیص دقیق و واضح قرار بگیرد. هیچ دو موردی در بیماری لوپوس دقیقاً مانند یکدیگر نیستند.

انواع مختلفی از آن وجود دارد بنابراین تشخیص دقیق، راه حل کلیدی برای ارائه برنامه درمانی فرد است که برای بعضی از آنها دارو های رقیق کننده خون، برای بعضی استروئید یا بعضی دارو های ضد التهابی غیر استروئیدی یا حتی شیمی درمانی و دارو های سرکوب کننده سیستم ایمنی و حتی پیوند اعضا نیز تجویز می کنند .

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=117814

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0