تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
4

ارتباط بیماری قلبی با ریزش مو در جوانی

ارتباط بیماری قلبی با ریزش مو در جوانی

مطالعات اولیه محققان نشان می دهد که طاسی و سفید شدن زودرس موها جزو عوامل پرخطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی به شمار می رود.

ارتباط بیماری قلبی با ریزش مو در جوانی

علت ریزش و سفید شدن زودهنگام موها

ما به صورت طبیعی حدود ۵۰ تا ۱۰۰ تا مو را در روز از دست میدهیم. اگر بیشتر از این اتفاق افتد شما ممکن است مقدار زیادی مو را در شانه ، روی لباس ها، یا داخل وان پیدا کنید. شما همچنین ممکن است در یابید که موهایتان کم پشت تر شده است، و در قسمت هایی وسیعتر است، و موجب شده خط موی تان تغییر کند و یا تکه هایی از طاسی نمایان شده است.
محققان در مطالعات اولیه دریافتند مردانی که در سال های نخست زندگی موهای خود را از دست می دهند بیشتر در معرض بیماری قلبی قرار می گیرند. آنها تحقیقات خود را روی ۲ هزار مرد هندی زیر ۴۰ سال انجام دادند و در نهایت دریافتند مردانی که موهای آنها سریع تر و در سنین جوانی به سفیدی گراییده و دچار کچلی شده اند، بیشتر دچار بیماری های قلبی می شوند.
به نقل از upi، محققان ۷۹۰ مرد جوان زیر ۴۰ سال مبتلا به بیماری قلبی و هزار و ۲۷۰ مرد را در همین رده سنی اما بدون سابقه ای از ابتلا به بیماری قلبی مورد مطالعه قرار دادند. آزمایش ها نشان داد مردانی که موهایشان پیش از موعد سفید شده بود در مقایسه با احتمال ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری های قلبی در مردان، حدود ۵۰ درصد در معرض بیماری قلبی بودند و نیز مردانی که در جوانی دچار طاسی شده بودند تا ۴۹ درصد احتمال ابتلا به بیماری قلبی داشتند در صورتی که سایر مردان تا ۲۷ درصد در معرض این خطر بودند.

ریزش مو در جوانی

علت ریزش مو در جوانی

پژوهشگران بعد از در نظر گرفتن سن و عوامل پرخطر بیماری های قلبی و عروقی به این نتیجه رسیدند که کچلی مردان در سنین جوانی خطر ابتلا به بیماری های قلبی را در آنها تا ۵/۶ برابر افزایش می دهد؛ این در حالی است که سفید شدن زودهنگام موها نیز تا ۵/۳ برابر این خطر را بالا می برد.
محققان اعلام کرده اند که طاسی و سفید شدن زودرس موها جزو عوامل پرخطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی به شمار می رود. در حالی که متخصصان قلب و عروق آمریکا معتقدند که برای اثبات قطعی این ارتباط باید مطالعات گسترده تری انجام شود.
این مطالعات تنها روی یک نژاد و روی مردان هندی جنوب شرق آسیا صورت گرفته و برای رسیدن به قطعیت به مطالعات گسترده بیشتری نیاز است تا بتوان این پدیده را به جوامع بیشتر بسط داد. دیابت، فشار خون بالا، سابقه خانوادگی، کشیدن سیگار، چربی شکمی و شاخص توده بدنی بالا از جمله عوامل پرخطر در بروز بیماری های قلبی عروقی هستند اما به نظر می رسد، نقش آنها نسبت به طاسی و سفید شدن زودهنگام موها و چاقی کم رنگ تر است.
پزشکان توصیه می کنند مردانی که دچار این عوامل هستند، باید با ایجاد تغییر در سبک زندگی مانند تغذیه سالم، ورزش کردن و مدیریت استرس خطر بروز بیماری های قلبی را در خود کاهش دهند.
به طور کلی، عوامل معمول از قبیل دیابت، سابقه خانوادگی در ابتلا به بیماری قلبی و عروقی، سیگار کشیدن، زندگی بی تحرک، کلسترول بالا و فشار خون زیاد بیشترین عوامل بروز مشکلات قلبی و عروقی محسوب می شوند.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=17923

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0