9:58:52تاریخ : یکشنبه, ۹ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 29 December , 2024
7

بی رحمانه ترین شیوه قاچاق طوطی! + تصاویر

بی رحمانه ترین شیوه قاچاق طوطی! + تصاویر

قاچاقچیان در اقدامی بحث برانگیز شیوه ای عجیب و بی رحمانه برای قاچاق طوطی کاکلی کاکل زری در پیش گرفته و در بطری های آب جاسازی کردند تا آن ها را برای مراسمی در اندونزی قاچاق کنند.

بی رحمانه ترین شیوه قاچاق طوطی! + تصاویر

بسیاری از قاچاقچیان به علت کسب درآمد بدون مجوز قانونی به سمت قاچاق حیوانات کمیاب که قیمت های هنگفتی برای خرید و فروش دارند می روند و برای اینکه به اهداف نا معقول خود برسند با شیوه های عجیب و ظالمانه ای این کار را انجام می دهند.

قاچاقچیان بی رحم «طوطیِ کاکلی کاکل زری» را در بطری های پلاستیکی آب قاچاق می کنند تا به اهداف خود برسند. تاکنون بیش از ۲۴ مورد از این پرنده توسط پلیس کشف و ضبط شده است.

قاچاق طوطی کاکل زرد

به نقل از دیلی میل، قاچاقچیان این طوطی های کاکلی کاکل زری را در بطری های آب جاسازی کردند تا آن ها را برای مراسمی در اندونزی قاچاق کنند. خوشبختانه اما پلیس اندوزی محموله این پرنده ها را کشف و از بطری خارج کرد تا تحت مراقبت های پزشکی قرار گیرند. قیمت هر کدام از این پرنده ها در بازار اندونزی ۶۵۰ یورو بوده است.

قاچاق طوطی کاکل زرد

«اتحادیه بین المللی حفاظت از طبیعت و منابع طبیعی» نام طوطی کاکلی کاکل زری را در سال ۲۰۰۷ وارد فهرست گونه های در حال انقراض کرده بود.جمعیت این گونه (Yellow-crested cockatoos) به دلیل جنگل زدایی و شکار غیرقانونی به شدت کاهش یافته است. مطالعات اخیر نشان می دهد که کمتر از ۷۰۰۰  طوطی کاکلی کاکل زری در جهان وجود دارد.
 
هر ساله بیش از ۱۰ هزار طوطی، شامل طوطی استرالیایی (Lories) و طوطی کاکلی کاکل زری، در منطقه هالماهِرا در شمال اندونزی از طبیعت گرفته می شوند. گفتنی است این طوطی ها در جهت تجارت غیرقانونی حیوانات در بازار اندونزی و بازارهای بین المللی شکار می شوند.

قاچاق طوطی کاکل زرد

حدود ۴۰ درصد این پرنده ها در فرآیند قاچاق جان خود را از دست می دهند. بنابراین می توان گفت از هر ۱۰۰۰ طوطی، ۴۰۰ مورد آن بی جهت در فرآیند شکار غیرقانونی، حمل و نقل و تجارت کشته می شود. دلیل آن نیز شرایط بد نگهداری و حمل و نقل ظالمانه این پرندگان است.بسیاری از پرندگان را نمی توان در تجارت های قانونی بین المللی خرید و فروش کرد، مگر اینکه این پرنده ها با مجوز کشور صادرکننده شکار شده باشند.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=33801

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0