تاریخ : دوشنبه, ۳ دی , ۱۴۰۳ Monday, 23 December , 2024
3

ترسناک ترین مکان های دنیا + تصاویر

ترسناک ترین مکان های دنیا + تصاویر

در این بخش ترسناک ترین مکان های جهان را از معبدی که توسط موش ها قرق شده تا جزیره ای که ساکن اصلی آن مارهای گوشت خوار است بشناسید.

ترسناک ترین مکان های دنیا + تصاویر

ترسناک ترین مکان های دنیا

در دنیای پیرامونمان نقاط دور افتاده ای هستند که جدا از دور بودنشان خیلی عجیب و غریب و در عین حال وحشتناک هستند چنانچه سفر کردنمان به این نقاط شاید فقط یک توهم و افسانه باشد،اما اگر سفر افق دید ما را گسترده تر و ترس نیز حواس پنجگانه ما را ترفیع می بخشد، بنابراین ترکیب این دو می تواند پتکی محکم بر گستره ی وجودی ما وارد کند. اگر نمی دانید امسال کجا بروید، ما به شما می گوییم!

ترسناک ترین مکان

به گزارش بی بی سی انگلیسی، از معبدی که توسط موش ها قرق شده تا جزیره ای که ساکن اصلی آن مارهای گوشت خوار است؛ بر روی زمین مناطقی وجود دارد که حتی فکر کردن به آن حس ترس را به انسان القا می کند.

دریاچه یخچالیِ مملو از اسکلت انسان

یک ماجراجوی کنجکاو در سال ۱۹۴۲ در نزدیکی دریاچه روپکوند هند مشغول کوهنوردی شد و حدود ۵۰۲۹ متر از هیمالیا بالا رفت. او کشف بزرگی کرد:دریاچه یخچالی مملو از اسکلت انسان.

با آمدن تابستان و آب شدن یخ ها، صدها اسکلت دیگر از زیر خروارها برف و یخ پدیدار شد. برخی از آن اجساد همچنان گوشت و موی خود را حفظ کرده بودند. اما چه کسی و یا چه چیزی عامل این اتفاق بود؟ دریاچه ای در ارتفاعات هیمالیا به گورستان دست جمعی تبدیل شده بود.

ترسناک ترین مکان

فرضیات بسیاری برای این اتفاق مطرح شد. زمین لغزش و خودکشی آیینی دو فرضیه محکم تر بود. سفری در سال ۲۰۰۴ به آنجا صورت گرفت که سرنخ بیشتری به ما داد. آن اسکلت ها مربوط به اجساد ۲۰۰ نفر از ۳۰۰ نفری است که در قرن نهم میلادی به آنجا رفته بودند. آن ها به دو گروه تقسیم می شدند:گروه اول شامل یک خانواده یا قبیله و گروه دوم، اهالی محلی که کم جمعیت تر بودند.

در کنار این اجساد، حلقه، نیزه، کفش های چرمی و چوب بامبو نیز یافت شد. ترک کوچک و عمیق موجود بر روی جمجمه آن ها نشان می دهد که همه آن افراد به یک شکل و توسط شی ای گرد جان خود را از دست داده اند.

دانشمندان معتقدند که رگبار عامل این کار بوده است. تمام آن ۲۰۰ نفر که برای زیارت از آنجا در حال عبور بودند، توسط رگبارهای درشت و سفت جانشان را از دست دادند. اسکلت آن ها در همان جا رها شد و امروزه موجبات ترس کوهنوردان و گردشگران را فراهم می کند.

جزیره ی مارهای گوشت خوار

سفر به جزیره «لا دا کیمادا گرانده» یا همان «جزیره مارها» قدغن است. این جزیره در ۳۳ کیلومتری سائوپائولو واقع شده و پر از مارهای سمی است.

ترسناک ترین مکان
زهر مارهای سمی می تواند باعث نارسایی کلیوی، خونریزی مغزی و چندین مشکل دیگر شود

حدود ۴۰۰۰ مار سمی از نوع افعی سرنیزه ای زرین در جزیره مارها وجود دارد. نیروی دریایی برزیل از دهه ۱۹۲۰ میلادی مانع ورود گردشگران به این جزیره شد. اما طول این مارها حالا به نیم متر رسیده و زهر آن ها آنقدر قوی شده که می تواند گوشت انسان را آب کند. بر اساس تخمین ها، یک مار در هر متر مربع از این جزیره زندگی می کند.

معبد موش ها

معبد کارنی ماتای هند یک مقصد گردشگری و مذهبی بوده است، اما همزمان که به آن نزدیک می ‎شود، دلتان می خواهد از آن دور شوید.

ترسناک ترین مکان
۲۰۰۰۰ موش صحرایی سیاه در این معبد زندگی می کنند

معبد موش ها در کویر راستان تار قرار دارد و خانه ی بیش از ۲۰ هزار موش صحرایی سیاه است. این موش ها آزادانه در تمام معبد می چرخند. هزاران زائر و گردشگر سالانه از این معبد دیدن می کنند و بسیاری مشتاق اند از نزدیک این موش ها را ببینند.

در افسانه ها آمده که پسرخوانده کارنی ماتا، از الهه های هند، در دریاچه غرق شد. کارنی ماتا از یاما، الهه مرگ، خواست تا او را دوباره احیا کند. یاما در نهایت دلش به رحم آمد و قبول کرد تحت شرایطی این کار را انجام دهد. یاما گفت که پسرخوانده کارنی ماتا و تمام قبیله او به موش تبدیل خواهند شد.

ترسناک ترین مکان
الهه مرگ برای احیای پسرخوانده کارنی ماتا شرط گذاشت

این موش ها با نام «فرزندان کوچک» خوانده می شوند. زائران معبد و گردشگران از آن ها با شیر، غلات و نارگیل و شیرینی های مخصوص پذیرایی می کنند. گفته می شود که باقی مانده غذای جویده شده توسط موش ها خوش شانسی می آورد و به همین دلیل برخی از زائران باقی مانده غذای آن ها را با خود می برند.

قدم زدن در میان این موش ها می تواند تجربه ای چندش آور اما جالب برای بسیاری باشد. گردشگران بسیاری طعم این تجربه را چشیده اند.

دروازه ای به سوی جهنم

این مکان حاصل یک ماجراجویی علمی است از مسیر خود خارج شد. گروهی از دانشمندان شوروی در سال ۱۹۷۱ به قصد کشف یک میدان نفتی مهم در صحرای کاراکوم ترکمنستان زمین را سوراخ کردند. اما آن ها اشتباه کردند.

به جای میدان نفتی، یک میدان گاز طبیعی در آنجا محصور شده بود که دهانه باز کرد. آن دانشمندان از ترس انتشار گاز سمی متان تصمیم گرفتند تا گاز خارج شده از دهانه ایجاد شده را به آتش بکشند. این کار باعث شد تا شعله های آتش در ابعادی جهنمی زبانه بکشند. آن ها امیدوار بودند تا گاز منتشر شده در عرض چند روز یا نهایتا چند هفته بسوزد.

ترسناک ترین مکان
این دهانه آتشفشانی «دروازه ای به سوی جهنم» نام گرفت . آیا دروازه ای به سوی جهنم، پایانی به خود خواهد دید؟

از آن اتفاق نزدیک به چهار دهه می گذرد. دهانه ایجاد شده ۳۰ متر عمق و ۷۰ متر عرض دارد و همچنان می سوزد. شعله های آن آنقدر ترسناک است که ساکنین محلی آن را «دروازه ای به سوی جهنم» نامیده اند.

گرچه حضور در اطراف این دهانه ترسناک و البته کمی خطرناک است، اما گردشگران بسیاری به آنجا رفته اند تا یک نمونه کوچک از جهنم واقعی را از نزدیک ببینند.

جزیره عروسک های تسخیر شده

به لطف اتفاقی ناگوار، باغ های شناور و زیبای «جزیره عروسک های مکزیک» به کابوسی ترسناک تبدیل شد. در افسانه های محلی آمده که چند دهه پیش، دختری در کانال های «خوچیمیلکو» در حومه مکزیکوسیتی غرق شد.

پس از مرگ او، عروسک ‎ها در سواحل جزیره کوچکی در کنار کانال محل مرگش پدیدار شدند.

دون خولیان سانتانا بارِرا، سرپرست و محافظ جزیره، به دلیل این که نتوانسته بود جان آن دختر را نجات دهد، چندین عروسک به یاد او از درخت های موجود در جزیره آویزان کرد. جزیره عروسک ها امروزه به دختری تعلق دارد که در سنین خیلی پایین با شکلی عجیب با پایان تلخ زندگی خود روبه رو شد.

ترسناک ترین مکان

ترسناک ترین مکان
گفته می شود صدای پچ پچ عروسک ها در جزیره شنیده می شود

در طول این سال ها هزاران عروسک که غالبا ناقص هستند، از درخت های جزیره آویزان شده اند. افرادی محلی می گویند که روح آن دختر در تمام عروسک ها دمیده شده و شاهدین عینی نیز می گویند که عروسک ها با خودشان پچ پچ می کنند.

این پایان داستان نیست. پس از ۵۰ سال تجمع عروسک ها در جزیره، جسد باررا درست در همان نقطه ای که دختر غرق شده بود، پیدا شد. پس از مرگ باررا، سرایدار جزیره، در سال ۲۰۰۱، هزاران گردشگر به آنجا سرازیر شده اند تا عروسک های تسخیر شده را از نزدیک ببینند.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=35607

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0