تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
2

خودروهای غول پیکر شیطان چهار چرخ + تصاویر

خودروهای غول پیکر شیطان چهار چرخ + تصاویر

خودروهای همه جا رو دوزیست معروف به شیطان چهار چرخ توانایی عملکرد در خشکی و آب دارند که با امکانات ویژه و قدرتمندی ساخته شده اند.

خودروهای غول پیکر شیطان چهار چرخ + تصاویر

خودروهای معروف به شیطان چهار چرخ

برای راحتی و سهولت در مکان های پست و نا هموار خودروهایی ساخته شده اند که بسیار قدرتمند و غول پیکر هستند این خودروها به نام خودروهای همه جا رو دوزیست و شیطان چهار چرخ معروفند. 
خودروهای همه جارو دوزیست که با نام مخفف AATV شناخته می شوند، نوع خاصی از ATVها هستند که به واسطه ویژگی خاص دوزیست بودن، یعنی توانایی عملکرد در خشکی و آب، از نمونه های معمولی ATV ها متمایز می شوند.
AATV ها معمولا از جمله خودروهای همه جا رو بسیار توانمند و جان سخت هستند که بی نیاز به بیان قیمت فروش آنها نیز همچون ویژگی های برترشان بسیار خودنمایی می کند.

شیطان چهار چرخ

خودروی غول پیکر شیطان چهار چرخ

شرپا قوم تبتی ساکن در رشته کوه های هیمالیا در جوار نپال هستند که روزگار خود را به زندگی در یکی از سرسخت ترین سرزمین های این کره خاکی از دیدگاه شرایط جغرافیایی و آب و هوایی می گذرانند. شرپا در زبان تبتی به معنای «مردمان شرقی» نامی است که همواره در سرسختی و همت الهام بخش نامگذاری برخی خودروهای خاص از جمله رنو شرپا شده است. خودرو همه جا رو دوزیست روسی شرپ (SHERP) نیز از همین نام الهام گرفته است.

خودرو همه جارو دوزیست دونفره شرپ کار طراحی و مهندسی شده تیمی از مهندسان، ورزشکاران و شکارچیان روس است که برای اولین بار ایده آن در سال ۲۰۱۲ آغاز شد. این تیم خبره با همفکری و مدنظر قراردادن تمام ویژگی های مورد نیاز برای ساخت یک خودرو توانمند در مسیرهای ناهموار موفق به خلق خودرویی شدند که با توجه به ویژگی های نهایی درخور توجه شرپ نامگذاری شده است.

شیطان چهار چرخ

شیطان چهار چرخ همه جارو دوزیست

این خودرو دارای طول، عرض و ارتفاع به ترتیب برابر ۳۴۰۰×۲۵۲۰×۲۳۰۰ میلی متر است. ویژگی های خاص ابعادی شرپ به همین جا ختم نمی شود. این خودرو دارای تایرهایی به قطر ۱۶۰۰ میلی متر است که فاصله بیرونی ترین قسمت آنها در محور جلو و عقب تنها به ۶۰۰ میلی متر محدود می شود که توان حرکتی درخور توجهی در مسیرهای غیرقابل عبور به همراه دارد.

شرپ از پیشرانه توربو دیزل بسیار کوچک ۱۱۰ کیلوگرمی کوبوتا ژاپن (Kubota T1505T) به حجم ۱٫۵ لیتر به قدرت ۴۴٫۳ اسب بخار و حداکثر سرعت موتور ۳۰۰۰ دور در دقیقه بهره می گیرد که توان تولید ۱۱۸ نیوتن متر گشتاور را به صورت تقریبا خطی از دور ۱۸۰۰ تا ۲۳۰۰ دارد و استاندارد Tier 4 سازمان EPA ایالات متحده آمریکا و استاندارد Stage III A اتحادیه اروپا را پاس می کند. پیشرانه های سری ۰۵ کوبوتا یکی از برترین پیشرانه ها درزمینه قدرت تولیدی در مقایسه با حجم موتور است که در صنایع مختلف کاربرد فراوانی دارد. میزان مصرف سوخت ویژه ترمزی (BSFC) این پیشرانه برابر ۳۴۸ گرم سوخت بر اسب بخار در ساعت است. به این معنا که این خودرو در ازای تولید حداکثر قدرت ۴۴٫۳ اسب بخار در طی یک ساعت معادل حدود ۱۵ لیتر سوخت مصرف می کند. این پیشرانه به یک گیربکس ۵ سرعته دستی با قابلیت انتقال نیرو به هر چهار چرخ متصل شده است که وزن ۱۳۰۰ کیلوگرمی شرپ را به حرکت در می آورد.

شیطان چهار چرخ همه جارو دوزیست

طراحی ویژه سیستم حرکتی، شرپ را قادر می سازد به حداکثر سرعت ۴۵ کیلومتر بر ساعت وابسته به جهت و سرعت باد (قابل افزایش با تغییر ضرایب گیربکس) در خشکی دست یابد. مینیمم سرعت شرپ در دنده ۱ برابر با ۱٫۵ کیلومتر بر ساعت معادل با سرعت خزش با قدرت بسیار زیاد به منظور عبور از موانع بیش از ۱ متر و برف سنگین است که حداکثر ظرفیت قدرتی این خودرو همه جا رو را نمایان می سازد. تایرهای سفارشی سازی شده از نوع بدون تیوپ کم فشار شرپ مجهز به سیستم تنظیم فشار باد اتوماتیک با ابعاد غول پیکر خود موجب شناوری خودرو بر سطح آب شده و شرپ قادر است به کمک پره ای بودن آج تایر در آب به حداکثر سرعت ۶ کیلومتر بر ساعت دست یابد.

با این اوصاف پیچ تخلیه ویژه ای در کف اتاق برای شست و شو و یا تخلیه آب وارد شده به اتاق تعبیه شده است.

شیطان چهار چرخ همه جارو دوزیست

عکس خودروی شیطان چهار چرخ همه جارو دوزیست

میزان مصرف سوخت شرپ وابسته به نوع استفاده بسیار متفاوت است اما به طور میانگین پیشرانه کوچک آن در هر ساعت بین ۲ تا ۳ لیتر گازوئیل مصرف می کند. باک استاندارد شرپ معادل ۵۸ لیتر ظرفیت دارد اما برای مقاصد خاص و سفرهای پرفشار اکتشافی این خودرو می تواند به ۴ باک اضافه ۵۰ لیتری دیگر مجهز شده و در نهاید ظرفیت کلی ۲۵۸ لیتری را به ارمغان آورد که برد و توان فنی قابل توجهی را برای شرپ به همراه خواهد داشت. جالب تر آنکه در صورت سفارش مشتری شرپ با آپشن دیگری تجهیز خواهد شد که ۵۰ لیتر سوخت اضافه را نیز در تایرهای خود جای خواهد داد.

برای خودرویی چون شرپ با ویژگی های فنی و حرکتی ویژه مکان های خارج از دسترس انسان نمی توان انتظار آپشن های ویژه داشت اما با وجود طراحی دونفره شرپ، این خودرو در بخش عقبی به اندازه ۴ تختخواب ظرفیت رفاهی به همراه دارد. با وجود برزنتی بودن روکش انتهایی خودرو در زیر آن چارچوب فلزی مقاومی به منظور ایمنی سرنشینان در نظر گرفته شده است. اتاق دارای سیستم گرمکن اتوماتیک است و رنگ بدنه خودرو با روکش ویژه و بسیار بادوام پلیمری پوشیده شده است. همچنین به منظور کاهش صدا و دمای پیشرانه در زیر اتاق خودرو از سیستم عایق بندی صوتی و حرارتی ویژه ای بهره گیری شده است.

سیستم هدایتی ویژه شرپ ضمن آنکه فرمان پذیری ویژه و پایداری زیادی را به همراه دارد، این خودرو را قادر می سازد تنها در دایره ای به اندازه طول ۳٫۴ متری خود گردش کند چرا که سیستم انتقال نیروی چرخ های سمت راست و چپ مستقل از یکدیگر عمل کرده و شیوه دورزدن خرچنگی یا تانک مانند را برای شرپ فراهم می کند. از این رو با این خودرو به ظاهر بدقواره می توان مانورهای جالب توجهی در مسیرهای تنگ و دشوار بیراهه های کوهستانی داد.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=47162

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0