ابر رنگین کمانی جالب در آسمان برزیل! + عکس
ظاهر شدن ابری متفاوت با تمام ابرهای دنیا توجه همه را به خود جلب کرد ، ابری رنگین کمانی که به عقیده ی برخی شبیه حفره ای در دل آسمان بود.
Incredible ‘rainbow cloud’ caught on camera looks like a bizarre multi-coloured hole in the sky
ویدئویی دیدنی از ظاهر شدن ابر رنگین کمانی در آسمان برزیل به سرعت در شبکه های اجتماعی منتشر شد تا باز هم نظرات متفاوت و گاه عجیب کاربران را دریافت کند.این ویدئو که تصاویر آن را در ادامه بخش سرگرمی نمناک مشاهده می کنید توسط یک توریست در “پارانا” برزیل ضبط شد .
ابر رنگین کمانی یا همان ابرهای ناکرئوس در ارتفاعات بسیار بالا توسعه تشکیل می شوند یعنی در استراتوسفر پایین تر در ارتفاع ۲۱۳۳۶ متری از زمین یا بالاتر. گاهی اوقات در روزهای زمستانی، پس از غروب یا قبل از طلوع آفتاب، صفحاتی از ابرهایی که به طرز باورنکردنی روشن و رنگارنگ هستند در آسمان گرگ و میش و به نسبت تاریک به وضوح دیده می شود. این نوع نادر از تشکل های ابری «ابرهای استراتوسفری قطبی» یا «ابر ناکرئوس» نامیده می شوند و فقط می توانند در مناطقی با عرض جغرافیایی بالا مثل ایسلند، آلاسکا، شمال کانادا، کشورهای اسکاندیناوی و قطب جنوب دیده شوند.برای این که بهتر درک کنید، برخی از بلندترین ابرها در تروپوسفر حداکثر ۱۳۰۰۰ متر از زمین فاصله دارند. معمولا در استراتوسفر ابر تشکیل نمی شود زیرا رطوبت به اندازه کافی وجود ندارد. اما ابرهای نوکرئوس فرق دارند. آن ها به طور کامل از قطرات ریز آب تشکیل نشده اند و مخلوطی طبیعی از آب و اسیدنیتریک هستند که از منابع صنعتی می آید.
چنین واکنش های شیمیایی هیچ جای دیگری در اتمسفر اتفاق نمی افتد. به همین دلیل است که حفره لایه ازن در مناسق قطبی نسبت به جاهای دیگر بیشتر است. هم چنین ابرهای ناکرئوس بیشتر در نیمکره جنوبی قابل مشاهده هستند. از این رو لایه ازن بر فراز قطب جنوب در مقایسه با قطب شمال تهی تر است.
حتما بخوانید : گفتنی نگفتنی های اولین ملاقات دختر و پسر
منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=52514
- 361 بازدید
- بدون دیدگاه