چرا سلفی گرفتن ممنوع شد؟
ممنوع شدن گرفتن تصاویر سلفی
شاید تاکنون خبرهایی حاکی از کشته شدن یا به خطر افتادن جان برخی افراد در حین انداختن تصاویر سلفی را در رسانه ها و مطبوعات مختلف خوانده و شنیده باشید که می تواند به نوعی حس و حال بسیار بدی را به هر یک از ما منتقل سازد و فرد متقابل را کاملا بی مسئول بدانیم و واکنش های متعددی به آنها نشان دهیم.
با این وجود برای مقابله با این نوع حوادث غیرقابل پیش بینی که تنها عامل آن خودمان هستیم، چه کاری باید انجام دهیم؟! آیا راه حلی برای رفع این مشکل خودمان هستیم؟!
طبق آخرین گفته و تحقیقات دانشمندان، از سال ۲۰۱۱ تا سال ۲۰۱۷ میلادی ۲۵۹ نفر از سرتاسر جهان، منجر به از دست دادن جان خود یا افراد دیگر در هنگام انداختن تصاویر سلفی شده اند که این یک آمار دلخراش می باشد که نشان دهنده کشته شدن این میزان از انسان ها تنها به یک دلیل بی اهمیت می باشد.
چرا سلفی گرفتن ممنوع شده است؟
به دلیل خطرات احتمالی ، سلفی گرفتن ممنوع شد!
یکی از رایج ترین روش های کشته شدن توسط انداختن تصاویر سلفی در ارتفاعات است که متاسفانه فرد کنترل خود را از دست می دهد و منجر به اتفاقی غیر قابل پیش بینی می شود.
جالب است بدانید که بیشتر این قربانیان، از آقایان (۱۵۳نفر) و ۸ نفر توسط حیوانات در حین انداختن تصاویر سلفی جان خود را از دست داده اند و بیشترین آمار تلفات متعلق به کشور هندوستان می باشد.
ممنوعیت سلفی گرفتن توسط دانشمندان
آقای دکتر ” آقام بانسال ” از موسسه علوم پزشکی هند این گونه گفت:” تصاویر سلفی به خودی خود مضر نیستند و این رفتار انسانی است که باعث خطرناک شدن این اتفاق می شود.
افراد باید در مورد رفتارها و مکان های خطرناک که امکان بروز مشکلی در آنجا پیش بینی می شود، آموزش ببینند. برای مثال افراد باید از انداختن تصاویر سلفی در مکان هایی مانند کوه ها، قله ها، پشت بام ساختمان ها و… خودداری نمایند”.
سلفی گرفتن ممنوع به دلیل آمار کشته های آن
گرفتن عکس سلفی ممنوع
همچنین در طی جریانی که سال گذشته رخ داد، ۴۸ نفر برای انداختن تصاویر سلفی در مقابل تنور یک نانوایی در هند، دچار سوختگی و جراحت های دردناکی شدند.
بنابراین باید آموزش هایی برای انداختن تصاویر سلفی باید به کاربران تلفن های همراه هوشمند داده شود، در غیر این صورت انداختن تصاویر سلفی برای افرادی که آموزش ندیده اند در مکان های گفته شده، ممنوع می باشد!!!