تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
2

روش هایی برای پیشگیری از ناراحتی میان همسران

روش هایی برای پیشگیری از ناراحتی میان همسران

ناراحتی همسران در نتیجه چند عامل رایج از جمله: احساس ناکامی، احساس درماندگی، احساس شرم، احساس حسادت و احساس حقارت به وجود می آید.

روش هایی برای پیشگیری از ناراحتی میان همسران

برای پیشگیری از ناراحتی همسرمان چه کنیم

بسیاری از زوج ها هنگامی که با احساسات نا خواسته روبرو می شوند واکنش های متفاوت و عجیب و غریبی از خود نشان می دهند که ممکن است همسر خود را ناراحت و خشمگین کنند . در ادامه به راهکار هایی برای جلوگیری از به وجود آمدن تنش و ناراحتی همسران می پردازیم .

راهکار هایی برای جلوگیری از ناراحتی میان همسران

جوانی ۲۵ ساله هستم. دو سال است ازدواج کرده ام . مدرک فوق دیپلم امور بانکی دارم. رابطه من و همسرم خوب است . ولی بعضی وقت ها با حرف های الکی ناراحت و عصبانی می شوم   و همسرم را ناراحت می کنم .
مخاطب گرامی، پرخاشگری و ناراحتی در پی تامین نشدن خواسته ها و نیاز های افراد به وجود می آید. ناراحتی همسران در نتیجه چند عامل رایج از جمله:احساس ناکامی، احساس درماندگی، احساس شرم، احساس حسادت و احساس حقارت به وجود می آید. با توجه به این که گفته اید «  به جهت عصبانیت، همسرم را ناراحت می کنم»، در ادامه به راهکار هایی برای جلوگیری از به وجود آمدن تنش و ناراحتی بین زوجین می پردازیم .
۱- حفظ آرامش : سعی کنید در مواقع عصبانی شدن، آرامش خود را با تنفس عمیق حفظ کنید و یا به طور موقت محل را ترک کنید .

 ناراحتی میان همسران

 ناراحتی همسرمان را چگونه رفع کنیم

۲- غیر دفاعی گوش کنید: وقتی که با همسرتان مشاجره می کنید، دو حالت وجود دارد :یا شنونده اید یا سخنگو. وقتی که در مقام شنونده هستید، بهترین راه این است که از مهارت گوش دادن استفاده کنید. برای این کار لازم است بتوانید خودتان را به جای همسرتان بگذارید و دنیا را از دید او ببینید. وقتی هم که گوینده هستید تا حد امکان تلاش کنید که صحبت هایتان را به خصومت آلوده نکنید .
۳- تصدیق کنید: یعنی با ظرافت به همسرتان بفهمانید که او را درک می کنید و می توانید دنیا را از دید او نگاه کنید .
شناخت هایتان را بازسازی کنید
گفته اید که بعضی وقت ها با حرف های الکی ناراحت و عصبانی می شوید. باید بدانید بازسازی شناخت به بیان ساده به معنای تغییر شیوه تفکر است. افراد عصبانی تمایل دارند، ناسزا بگویند، قسم بخورند یا از اصطلاحات بسیار پر آب و تابی در کلامشان استفاده کنند، اصطلاحاتی که بازتاب تفکرات درونی آن هاست. وقتی شما عصبانی هستید، افکار شما شکل مبالغه آمیز و بیش از حد نمایشی پیدا می کند. سعی کنید، افکار منطقی تر را جایگزین این افکار کنید؛ برای مثال به جای این که به خودتان بگویید، «ای وای، این وحشتناک است، این آزار دهنده است، وای همه چیز خراب شد. » با خود بگویید:«این مأیوس کننده است و می شود فهمید که من درباره این موضوع ناراحت و نگران هستم ولی دنیا به آخر نرسیده است و عصبانیت هم کاری را حل نمی کند. » هنگامی که با خود یا فرد دیگری حرف می زنید، مراقب به کار بردن کلماتی مانند «هرگز» یا «همیشه» باشید . بیان جملاتی مانند «تو همیشه، همه چیز را فراموش می کنی» نه تنها دقیق نیست بلکه باعث می شود، عصبانیت تان را موجه بپندارید و تصور کنید که هیچ راهی برای حل مشکل باقی نمانده است.

ناراحتی میان همسران

پیشنهادهایی برای رفع ناراحتی میان همسران

علاوه بر این، این عبارات و این برخورد ها باعث می شود، افرادی که شاید به نوعی تمایل داشته باشند به شما برای حل مشکل کمک کنند، از شما فرار کنند و در برابر شما خود را تحقیر شده احساس کنند. به خاطر داشته باشید که عصبانی شدن هیچ چیزی را درست نمی کند و نه تنها پس از آن شما احساس بهتری نمی کنید بلکه عصبانیت در عمل می تواند باعث بروز احساسات بدتری هم بشود. آنچه عصبانیت را مغلوب می کند، منطق است چون عصبانیت وقتی موجه جلوه کرد، به سرعت نامعقول می شود. بنابراین باید در مورد خود، منطقی سرد و خشک را اعمال کنید. یادتان باشد که دنیا در پی سرکوب کردن شما نیست، شما فقط دارید شرایط پرفراز و نشیب زندگی روزانه بشر را تجربه می کنید. هرگاه که عصبانیت گریبان شما را می گیرد، اگر به آن یا به موضوعی که باعث به وجود آمدن آن شده به عنوان یکی از جلوه های پرفراز و نشیب زندگی نگاه کنید، به دیدگاه متعادل تری دست می یابید .

فن رفع دلخوری بین همسران

**پیش از صحبت سعی کنید خود را جای همسرتان بگذارید . با این کار بهتر به مشکلات او پی می برید .

** پیش از صحبت با همسر هرگز موضوع را با دیگران مطرح نکنید . زیرا ممکن است گفته های تان را وارونه یا با شاخ و برگ به او تحویل دهند و وی را بر علیه شما بشورانند .

**در ابتدای صحبت تأکید کنید قصد شما از مطرح کردن آزردگی ، رسیدن به حسن تفاهم است . زیرا قهرهای طولانی و جدال بیهوده است و راه به جایی نمی برد .

** پیشاپیش یاد آوری کنید شاید اصل ماجرا یک سوء تفاهم باشد و قصدتان از صحبت رفع آن است .

** سعی کنید از نکات مثبت کارهای اخیر او یا آنچه از او پسندیده اید ، ذکری به میان بیاورید تا فضای مذاکره صمیمی شود .

** با لحنی دوستانه و مهربانانه صحبت کنید . تمام مدت گفتگو مواظب باشید عصبانی نشوید . هیچ گاه از لفظ “تو” استفاده نکنید ؛ تا راهی باشد برای اهانت و بدگویی های بعدی .

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=66004

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0