تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
3

مهم ترین علل عدم تمایل پسران به ازدواج چیست؟!

مهم ترین علل عدم تمایل پسران به ازدواج چیست؟!

ازدواج جوانان یکی از دغدغه های خانواده ها است اما بعضی از پسران تمایلی به ازدواج ندارند . در این مطلب با علل عدم تمایل به ازدواج در پسران آشنا شوید.

مهم ترین علل عدم تمایل پسران به ازدواج چیست؟!

ریشه عدم تمایل به ازدواج در پسران چیست؟

همواره یکی از دغدغه های بسیاری از خانواده ها، ازدواج فرزندان شان است. این دغدغه گاهی از جهت اصرار خانواده ها به پسران وعدم تمایل به ازدواج در پسران پررنگ تر می شود. این روزها کمتر کسی پیدا می شود که در خانواده شان حداقل یک پسر مجرد بالای ۳۰ سال نداشته باشند که با وجود فراهم بودن تمام شرایط، حاضر به ازدواج نیست و در مقابل اصرار اطرافیان، دلایلی را مطرح می کند و از زیر بار مسؤولیت تشکیل خانواده شانه خالی می کند.در این مطلب با علل عدم تمایل به ازدواج در پسران آشنا شوید.

علل عدم تمایل به ازدواج در پسران

«دوستت دارم اما فعلا آمادگی ازدواج ندارم» شاید شما هم این جمله را شنیده باشید. نمی گوییم که مرد مقابل شما این ادعا را به دروغ مطرح کرده اما این جمله به شما می گوید که این مرد جز دوستی یا حتی یک رابطه رمانتیک به دنبال چیز دیگری نیست.

دخترها در آروزی پوشیدن لباس زیبای عروس و در انتظار رسیدن به فردی که دوستش دارند پای تمام خوبی و بدی های طرف مقابلشان می نشینند.زمانی که پسری وارد زندگی دختری می شود بعد از مدتی آشنایی و یافتن تفاهم ها به فکر تشکیل زندگی میفتند چه بسا اینکه نمی دانند آیا طرف مقابلشان نیز مانند خود فکر میکند یا نه؟

کار و فکر و سخنشان فرد رویا هایشان است با همین تفکرات روز را شب و شب را روز می کنند. رویا بافی با مرد مورد علاقه، تبدیل به یک هدف و وابستگی به کسی که نمی داند بر زبان آوردن کلماتی که به ان علاقمند هستند چه برسرشان خواهند آورد.

پسرها با هزاران خصلت درون و برون گرای خود و با شیرین زبانی دختران را به طرف خود می کشانند و دخترها به علت علاقه به سخنان زیبا شیفته آن پسر می شوند.دخترها به علت احساسی برخورد کردن به مسایل بعد از مدتی پسرا را مجاب به ازدواج می کنند چه بسا که پسر فقط آن را برای مدتی و آن هم به صورت دوستی انتخاب کرده است. حتی اگر دختر شرایط ازدواج از جمله زیبایی، شرایط خوب اقتصادی و.. را دارا باشد.

بسیاری از دخترها تصور می کنند اگر دشواری های یک رابطه را تحمل کنند و به قول خودشان این مرد ازدواج گریز را عاشق و وابسته کنند به مقصودشان می رسند. چنین مردی یا قصد ازدواج ندارد یا قصد ازدواج با شما را ندارد ، پس بیهوده منتظر ننشینید.

علت های بسیاری وجود دارد که پسرها تمایل به ازدواج ندارند از جمله این دلایل ترس از ازدواج، به کمال نرسیدن خود، درگیری های مالی و اقتصادی، نداشتن اعتماد به نفس، وابستگی شدید به خانواده به خصوص مادر، گذشته ناموفق، نداشتن پشتیبان و … است.

یک روانشناس بالینی و مدرس دانشگاه در گفتگویی با اشاره به مشکلات ازدواج جوانان و عدم تمایل پسران به ازدواج اظهار داشت:دلایل مختلفی برای عدم تمایل پسران به ازدواج وجود دارد از جمله اینکه باید دید ایا این شخص قبلا ازدواج کرده بود یا نه ؟

وی ادامه داد:پسر برای ازدواج معیارهایی دارد اما به علت خجالتی بودن نمی تواند درخواست خود را مطرح کند .

عدم تمایل به ازدواج

با علل عدم تمایل به ازدواج در پسران آشنا شوید

او با بیان اینکه بعضی اقایان با وانمود کردن قصد ازدواج با طرف مقابل ارتباط برقرار می کند گفت:برخی آقایان برای خود و ازدواج ویژگی هایی دارند اما به علت تنوع طلب بودن و خصلت خوش گذارانی دختران را با سخنانی مانند من شما را برای آینده در نظر دارم ویا شما تنها شخص زندگی من و مناسب ترین شخص برای ازدواج هستید گمراه می کنند با اینکه دختر شاید تمام شرایط ازدواج را داشته مانند تحصیلات بالا، زیبایی و شایط مالی خوب خانواده اما پسر فقط می خواهد خود از لحاظ روحی و عاطفی تامین شود و به نوعی وقت خود را بگذارند.

وی افزود:خانم ها به علت برخی ویژگی های احساسی و عاطفی زود وابسته می شوند که با این وابستگی دختر به اصطلاح کور و کر می شود.

این روانشناس بالینی و مدرس دانشگاه با اشاره به اینکه برخی از دختران با گول زدن خود رابطه را ادامه می دهند اظهار کرد:برخی دوستی ها با این عنوان که دوستان اجتماعی هستند، اغاز می شوند اما به مرور زمان بخصوص در خانم ها این ادامه رابطه تبدیل به وابستگی می شود .

وی با تاکید بر اینکه برخی اقایان متاهل برای کمبود محبت و رابطه عاطفی به سمت ایجاد رابطه دیگری می روند گفت:در بسیاری از مواقع خانم در اعتراض به اینکه بعد ایجاد رابطه متوجه متاهل بودن اقا شده اند اما به علت وابستگی شدید نمی دانند چه کنند و مرد با دلیل اینکه با همسرش رابطه عاطفی خوبی نداشته ونتوانسته ایم نیازهای خود را برطرف کنیم مجبور به ایجاد رابطه با کس دیگری کرده است که این از نظر عرف و شان جامعه دور از انتظار است.

وی با بیان اینکه خانم ها بعد از ازدواج خود را فراموش می کنند تصریح کرد:بانوان بعد از متاهل شدن به خود و زیبایی خود توجه کمتری می کنند و فکر می کنند که باید فقط در خدمت خانه و فرزندان خود باشند که همین بی توجهی به خود باعث دل زدگی مرد نسبت به خانه و زن می شود در صورتی که خانم حتی اگر ۵۰ ساله هم شود باید آراسته و شاداب باشد.

وی با بیان اینکه برخی خانواده ها با ازدواج دختر و پسر مخالفت می کنند افزود:زمانی که دو طرف یعنی پسر ودختر همدیگر را برای ازدواج می خواهند اما خانواده ها مخالف هستند این را باید سنجید که دلایل مخافت خانواده ها چیست چرا که خانواده بعد از چند سال تجربه می دانند که برای ازدواج چه مواردی را باید لحاظ کنند .

روانشناس بالینی و مدرس دانشگاه گفت:جوانان به علت عشق و عاشقی نمی دانند چه می خواهند . در خیلی از مواقع خانواده ها این ازدواج را رد می کنند و دلایل زیادی برای مخالفت دارند مانند سن، سطح فرهنگی و اقتصادی خانواده، که زوجین قطعا با در نظر نگرفتن این موارد در اینده به مشکل خواهند خورد .

او در پایان اظهار کرد:همه این موارد و مورد های زیاد با مشاوره و مشورت با خانواده حل می شود اما علاوه بر دوست داشتن باید این را هم در نظر گرفت که زندگی پستی و بلندی های بسیاری دارد که با درک طرفین این پستی ها و بلندی ها به راحتی برطرف می شود.

عدم تمایل به ازدواج

آشنایی با علل عدم تمایل به ازدواج در پسران

برقراری روابط آزاد، میل به ازدواج را کم می کند
استادیار مؤسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت با تأکید بر این که نکته تعیین کننده برای ازدواج پسران، پایبندی به ارزش های خانودگی، دینی و اخلاقی است، افزود:بدیهی است پسرانی که فاقد چنین پایبندی هستند، ممکن است برای پاسخگویی به نیازهای غریزی و جنسی خود وارد ارتباطات مختلف با جنس مخالف شده و همین روابط، میل به ازدواج را در آن ها کم رنگ تر می کند و نوعی بدبینی به جنس مخالف، که آفت ازدواج و انتخاب همسر است در آن ها ایجاد می شود.

شیوع ارتباطات قبل از ازدواج منجر به بدبینی افراد به جنس مخالف می شود

یکی از تأثیراتی که شیوع ارتباطات قبل از ازدواج بر ازدواج دارد، ایجاد نوعی بدبینی نسبت به جنس مخالف در بین جوانان است. نوعی بی اعتمادی به جنس مخالف، تردید و شک در جوانان برای انتخاب شریک زندگی ایجاد می کند. جوانانی که خود این نوع ارتباطات را در شکل پیشرفته تجربه می کنند و با دخترانی مواجه می شوند که حاضرند وارد ارتباطات نزدیک بدون ازدواج شوند یا نوعی از روابط جنسی را تجربه کنند که بکارت آن ها حفظ شود، بدبینی شدیدی در نظر پسران ایجاد می کند. جالب این است که در جامعه ایران، نوعی استاندارد دوگانه جنسیتی وجود دارد که بسیاری از رفتارها را برای پسران، مجاز و مورد پذیرش دانسته؛ درحالی که همان رفتارها را برای دختران ناپسند می شمارد. این استانداردهای دوگانه توسط خانواده ها و حتی خود زنان، منتشر و تقویت می شود. بسیاری از پسرانی که در ارتباطات مختلف با جنس مخالف قبل از ازدواج هستند، در زمان ازدواج دنبال دخترانی هستند که تاکنون هیچ تجربه ارتباط با جنس مخالف نداشته و کاملاً از این نظر مورد اعتماد باشند و با توجه به تجربیات خودشان، یافتن چنین دخترانی را خیلی سخت می دانند. یکی از عواملی که این جوانان تن به مسؤولیت ازدواج نمی دهند نبود اعتماد به جنس مخالف است. البته این موضوع بیشتر در پسرانی اتفاق می افتد که تجربیات متعددی از ارتباطات قبل از ازدواج داشته و اکثر این نوع ارتباطات بدون انگیزه ازدواج بوده است.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=66633

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0