تلفن های همراه خانه خراب کن هستند!
خانه خراب کن زن و شوهرها
در زندگی امروزه وابستگی انسان یه موبایل تا حدی است که اگر نگوییم شمار زیادی از مردم به آن اعتیاد دارند باید بگوییم بیشتر مردم با حذف آن از زندگی نمی توانند زندگی نرمالی داشته باشند.
۷۵ درصد زنان در روند تحقیقات محققان اعتراف کردند که تلفن همراه زندگی آن ها را در خطر فروپاشی قرار داده و فکر طلاق به سراغشان آمده است.
تلفن های هوشمند خانه خراب کن هستند
روانشناسان ۲ دانشگاه ایالات متحده، گوشی های هوشمند را به عنوان یک “عامل دور کننده زن و شوهرها از هم معرفی کردند، بررسی ها نشان می دهد که سه چهارم از زنان که سال های طولانی در کنار هم زندگی می کنند، گوشی های هوشمند زندگی عاشقانه آن ها را دچار تغییر تحول کرده و مکالمات و ارتباط آن ها با یکدیگر از شکل گفتاری به پیام های نوشتاری تبدیل شده است.
اگر شما نیاز در زمره افرادی هستید که به تلفن همراه وابسته شده اید و حتی تلفن همراه را با خود به رختخواب برده و صبح ها بعد از بیدار شدن اولین کاری که می کنید چک کردن پیام ها یا صفحه تان در فضای مجازی هستید باید بدانید که شما زندگی زناشویی و عاشقانه تان را در معرض خطر قرار داده اید.
روانشناسان ادعا می کنند که افراد زیادی که همسرانشان در زندگی خود از تلفن همراه زیاد استفاده می کنند، گوشی های هوشمند را به عنوان یک رقیب عشقی و عامل سوم برهم زننده زندگی می پندارند.
دانشمندان دریافتند که آنچه آنها به عنوان تکنوفرنس یا دخالت تکنولوژی در زندگی مشترک یاد می کنند عامل مهمی در سردی بین زوجین بوده و رضایت آنها در زندگی را کاهش داده و خطر افسردگی را به دنبال دارد.
این نظرسنجی که براندون مک دانیل از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا و سارا کوین دانشگاه در ایالت یوتابر روی ۱۴۳ زن انجام دادند نشان می داد که ۶۲ درصد از زنان ادعا می کردند که تقریبا یک سوم زمانی هایی که با همسرانشان در حال صحبت و گفت گو هستند همسرشان به جای نگاه و توجه به آن ها، به صفحه گوشی خیره بودند و این موضوع برای آن ها بسیار آزار دهنده است.
یک چهارم این زنان لذت بخشترین ساعات گفت و گو با همسر را در مکالمه چهره به چهره معرفی کردند.
دکتر مک دانیل گفت:به احتمال زیاد استفاده از تکنولوژی در یک چرخه روانی فرد را گرفتار خود کرده که در نهایت موجب به خطر افتادن روابط احساسی او با همسرو سایش رابطه آنها می شود و در بلند مدت فرد کمتر احساس رضایت از زندگی مشترک خود می کند و در مواردی حتی از این گونه رابطه عاطفی خسته شده و رفتن و ترک زندگی یا به عبارت طلاق را به ماندن ترجیح می دهد.
این مطالعه نشان می دهد که تلفن همراه به عنوان یک عامل تهدید زندگی عاشقانه محسوب می شود و در موارد زیادی زوجین حتی به طور غیرعمدی یا برای لحظات کوتاهی ممکن است احساس منفی به همسر خود منتقل کرده و سایه شوم طلاق بر زندگی آن ها در دراز مدت سایه افکند.
دکتر کوین توصیه کرد:بهتر است زوجین در ساعات هایی که در خانه هستند یا حتی الامکان در زمان گفت و گو با همسر تلفن را در حالت سکوت قرار دهند و توجه خود رابه همسرشان معطوف کنند، همچین مکالمه کلامی را به مکالمه پیامی ترجیح دهند.