تاریخ : سه شنبه, ۱۸ دی , ۱۴۰۳ Tuesday, 7 January , 2025
2

فوت و فن نامه نویسی برای همسر

فوت و فن نامه نویسی برای همسر

وقتی شما برای همسرتان نامه بنویسید می توانید در فضایی به دور از هیجانات و احساس، موضوع مورد نظرتان را با همسرتان مطرح کنید و حتی بار ها و بار ها قبل از تحویل آن را بخوانید و اصلاح کنید.

فوت و فن نامه نویسی برای همسر

ریزه کاری های نامه بازی با همسر

با وجود این که سنت نامه نویسی با ظهور تکنولوژی های جدید با تهدید مواجه شده است اما تا زمانی که انسان قادر به نوشتن است، نامه نویسی نمی میرد.

وقتی می گوییم نامه بنویسید یعنی هدفمان این است که در فضایی آرام و اختصاصی برای همسرتان بنویسید و او هم در فضای آرام و اختصاصی بنشیند و نامه شما را بخواند و به قول معروف به گوش دل نیوش کند.
حرف زدن در زندگی مشترک یکی از پایه های اصلی موفقیت است؛ از همان پایه هایی که اگر نباشد چهارچوب زندگی لق می شود و کم کم فرومی ریزد.
ولی گاهی پیش می آید که به هر دلیلی همسران نمی توانند به خوبی با یکدیگر صحبت کنند، آداب گفت وگو را بلد نیستند یا سبک مفاهمه و ادبیات گفت وگویشان به گونه ای است که فضای تفاهم و همدلی و حل مسئله در صحبت ها پیش نمی آید. در چنین مواقعی چه باید کرد؟ اگر صحبت کردن ها به نتیجه مطلوبی ختم نشود کم کم همسران از گفت وگو با یکدیگر ناامید می شوند و به نوعی راه برای حل مسائل مشترک بین آن ها بسته می شود. در این مطلب سعی داریم یک راه میانبر به شما معرفی کنیم تا به بن بست در گفت وگو ها نرسید. یک راه ساده… نامه بنویسید. با ما همراه باشید تا فوت و فن این راه میانبر و ساده را بررسی کنیم.

راه رسم نامه نوشتن برای همسر

وقتی حرف زدن جواب نمی دهد!

اینکه چرا شما و همسرتان نمی توانید با هم گفت وگو کنید دلایل مختلفی می تواند داشته باشد. شما وقتی نامه می نویسید می توانید در فضایی به دور از هیجانات و احساس، موضوع مورد نظرتان را با همسرتان مطرح کنید و حتی بار ها و بار ها قبل از تحویل آن به همسرتان آن را بخوانید و اصلاح کنید تا به نقطه مطلوب برسید. همین مزیت، یکی از مهم ترین دلایل به شکست انجامیدن گفت وگو ها را از بین می برد. بسیاری از همسران به دلیل اینکه روش های گفت وگوی موفق را نمی دانند هنگام گفت وگو به جای طرح مسئله و تلاش برای حل آن یا نقد رفتار طرف مقابل، شخصیت او را مورد نقد قرار می دهند و ناخودآگاه باعث به وجود آمدن یک گارد دفاعی در ذهن او می شوند که حل مسئله را پیچیده تر می کند. اما در نامه نوشتن با کمی دقت می توان این نقطه ضعف گفت وگو را تبدیل به نقطه قوتی برای حل مسئله کرد.

لطفا از فضای مجازی فاصله بگیرید

وقتی می گوییم نامه بنویسید یعنی هدفمان این است که در فضایی آرام و اختصاصی برای همسرتان بنویسید و او هم در فضای آرام و اختصاصی بنشیند و نامه شما را بخواند و به قول معروف به گوش دل نیوش کند. فضای مجازی، اما از جی میل و واتس آپ گرفته تا تلگرام و اینستاگرام تنها چیزی که ندارد آرامش است و اختصاصی بودن. خاصیت فضای مجازی این است که با انبوهی از اطلاعات در هر لحظه، ذهن مخاطب را بمباران کند و در وسط یک میدان جنگی در حال بمباران، فرصتی برای آرامش و طمأنینه پیش نمی آید. تصور کنید که با صرف کلی وقت نامه ای را برای همسرتان نوشته اید و حالا آن را روی تلگرام برای همسرتان می فرستید. همسرتان نامه شما را می بیند و مشغول خواندن می شود، هنوز ۲ خط نخوانده در فلان گروه مورد خطاب قرار می گیرد و نوتیفیکیشن یا اعلام هشدار دریافت می کند. فلان همکارش در پی وی بحث کاری را مطرح می کند یا خبر فوری فلان حادثه در کانال خبری به دستش می رسد. به نظرتان در چنین موقعیتی چه بلایی بر سر نامه شما می آید؟ بهتر است در یک فضای بسیار نوستالژیک و آرام، مثل قدیم تر ها نامه تان را روی کاغذ و با دستخط خودتان بنویسید تا همسرتان هم در فضایی آرام و به دور از هیاهو نامه تان را سر صبر بخواند.

نامه

راه و رسم نامه نوشتن 

نامه را چطور شروع کنیم؟

نامه نوشتن هم مثل هر روش ارتباطی دیگر راه و رسمی دارد. اشتباه نکنید، قرار نیست اصول نگارشی را اینجا برایتان آموزش بدهیم. منظور از راه و رسم، روشی برای طرح موضوع و مسئله است که احتمال رسیدن به نتیجه مطلوب و دلخواه را برای شما و همسرتان بیشتر می کند. پیش از هر چیز در ابتدای نامه با یک کلمه محبت آمیز همسرتان را مورد خطاب قرار دهید، «عزیز دلم، عشقم، مایه آرامشم، زیبای من» یا هر کلمه محبت آمیز دیگری که بلدید در ابتدای نامه فضای ذهنی همسرتان را از مقابله و تضاد به مفاهمه و عشق ورزی تغییر می دهد. در ادامه نامه از خوبی های زندگی مشترکتان بگویید. از زیبایی هایی که اگر کمی با دقت به زندگی تان نگاه کنید، در هر شرایطی که باشید حتما وجود دارند. از زیبایی های زندگی بگویید و از اینکه خوشحالید با همسرتان زیر یک سقف هستید. گام بعدی این است که از زحمات و تلاش های همسرتان در زندگی تشکر کنید. همه این مقدمه چینی ها برای این است که فضای گفت وگوی مکتوب بین شما برای تفاهم و حل مسئله آماده شود و به فضای درگیری و اختلاف و تخریب نزدیک نشود.

چطور مسئله را مطرح کنیم؟

حالا بعد از این مقدمات وقت رفتن سراغ اصل موضوع است. باید مشکل را مطرح کنید، اما در طرح مشکل و مسئله هم باید نکاتی را رعایت کنید. اول اینکه به جای نقد کلیت شخصیت همسرتان، رفتار او را مورد نقد قرار دهید؛ یعنی مثلا ننویسید:«تو آدم عصبی ای هستی، تو سهل انگاری، تو به من اهمیت نمی دهی و…» بلکه بنویسید «فلان رفتار تو، برخورد تو در فلان موقعیت، عکس العملی که در فلان موقعیت نشان دادی» این کار باعث می شود به جای تخریب شخصیت همسرتان، رفتار او مورد نقد قرار بگیرد و واکنش بهتری نشان دهد. نکته بعدی اینکه خیلی صریح و شفاف و شسته رفته موضوعی را که باعث ناراحتی تان شده مطرح کنید و از حاشیه ها بپرهیزید. فرض کنید شما از نوع رفتار همسرتان با شما در برابر خانواده اش ناراحتید، برای بیان این مشکل لازم نیست همه سوابق برخورد با خانواده همسر و بدرفتاری های احتمالی خانواده ها را مطرح کنید. صریح و مستقیم همان رفتار همسرتان را هدف بگیرید و خواسته تان را با عبارت:«من دوست داشتم یا کاش…» بیان کنید؛ مثلا بگویید:«من دوست داشتم تو هنگام تصمیم گیری برای دعوت از برادرت، نظر من را هم می پرسیدی» یا مثلا «کاش تو در برابر اهانت مادرت به من سکوت نمی کردی و محترمانه از من دفاع می کردی». در گام بعدی راهکارهایی که برای حل مسئله به نظرتان می رسد را با عنوان:«پیشنهاد من این است که…» مطرح کنید و از او هم بخواهید تا درباره این موضوع فکر کند و نظرش را برای شما بنویسید.

ریزه کاری های نامه بازی

نامه فرستادن در روزگار ما یک کار رمانتیک و نوستالژیک به حساب می آید و با کمی ریزه کاری و ظرافت، شما می توانید این فضای نوستالژیک و عاشقانه را تقویت کنید. از ظاهر نامه شروع کنید. می توانید از کاغذهای ابر و باد استفاده کنید یا کاغذهای کاهی را انتخاب کنید یا حتی اگر هیچ امکاناتی در دسترس نبود، لبه های کاغذ معمولی تان را با فندک بسوزانید و حالتی زیبا به نامه تان بدهید.

پاکت های نامه مختلفی هم به قیمت های بسیار ارزان و با ظاهری عاشقانه و صمیمی وجود دارند که می توانید از آن ها استفاده کنید و یا اگر خواستید خلاقیت بیشتری به خرج دهید با استفاده از لوازم آرایشی طرحی از بوسه یا قلب را روی پاکت ساده نامه به وجود بیاورید. چند گلبرگ گل سرخ هم می تواند ظاهر زیباتری به نامه تان بدهد؛ و خیلی کارهای دیگر که با کمی خلاقیت حتما به ذهن خودتان هم خواهد رسید. برای تحویل نامه هم سعی کنید به هیچ وجه نامه را مستقیم به دست همسرتان ندهید. قرار دادن نامه در جیب لباس، داخل کیف، زیر سوئیچ روی اپن آشپزخانه یا حتی نصب شده روی در یخچال و فریزر، هیجان بیشتری برای همسرتان ایجاد می کند. همراه شدن نامه با یک شاخه گل یا هدیه کوچک هم دیگر ترفندی است که ذهن همسرتان را برای پذیرش مطالب نامه آماده تر می کند.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=68264

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0