تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
3

خیانت عامل اصلی جدایی زن و شوهرها در آلمان

خیانت عامل اصلی جدایی زن و شوهرها در آلمان

زنان آلمانی خیانت و رابطه طولانی مدت همسرشان با زنان دیگر را مهم ترین عامل جدایی و طلاق در این کشور ذکر کردند.

خیانت عامل اصلی جدایی زن و شوهرها در آلمان

علت اصلی جدایی و طلاق در آلمان

عوامل زیادی در گسترش جدایی و طلاق در جوامع موثرند. آمار بالای طلاق این روزها نشان میدهد که ما نیاز به بررسی بیشتری در این حوزه داریم . به همین دلیل در این مطلب درباره عوامل جدایی و طلاق در کشور آلمان بحث میکنیم.

دلایل بسیاری همچون دعواهای دائمی زناشویی، “سردمزاجی” یا “خیانت” می تواند منجر به جدایی یک زوج شود. اما نظرسنجی جالبی که توسط سایت “Statista” صورت گرفته نکات قابل تاملی را در بین زوج های آلمانی روشن ساخته است. نقش عوامل جدایی در بین زنان و مردان در تصمیم نهایی آنها برای جدا شدن از یکدیگر، کاملا متفاوت است.

لیست باورنکردنی علت جدایی زن و شوهرها در آلمان

سایت دولتی دویچه وله نوشت:از میان زنان آلمانی، ۶ / ۷۷ درصد “رابطه طولانی مدت” مردشان با یک زن دیگر و “خیانت” زناشویی را دلیلی برای جدایی و طلاق خوانده اند. ۸ / ۶۵ درصد مردان آلمانی هم گفته اند این عامل دلیلی برای تصمیم به جدایی است.

۶ /۷۵ درصد زنان آلمانی “عدم صداقت” و “دروغگویی” را در رابطه زناشویی دلیلی برای جدایی و طلاق خوانده اند. در بین مردان آلمانی، ۵ / ۶۵ درصد “عدم صداقت” و “دروغ گویی” را دلیلی برای تصمیم به جدا شدن و طلاق اعلام کرده اند.

در مورد “دعوا های روزمره زناشویی” مردان و زنان تقریبا هم نظر هستند. ۱ / ۵۰ درصد زنان طلاق و جدایی را نقطه پایانی برای این دعواها می دانند. در بین مردان ۷ / ۴۹ درصد بروز “دعواهای روزمره زناشویی” را عاملی برای تصمیم گیری نهایی برای جدایی می دانند.

 عامل اصلی جدایی

زنان آلمانی خیانت را عامل مهم جدایی زن و شوهرهای آلمانی میدانند

“تبدیل شدن رابطه زناشویی به عادت و کمبود احساس در رابطه” دلیل دیگری برای جدایی است. این دلیل ۵ /۵۲ درصد زنان و ۸ /۴۸ درصد مردان آلمانی را به سوی تصمیم گیری برای جدایی می کشاند.

“وقتی فهم و درک متقابل و حمایت” در رابطه زناشویی وجود نداشته باشد ۵۵ درصد زنان تصمیم به جدایی می گیرند. همین عامل ۴۳ درصد مردان آلمانی را به سوی جدایی سوق می دهد.

“تنها یک بار لغزش و خیانت در روابط زناشویی” برای ۲ /۵۲ درصد زنان عاملی برای جدایی است. این عامل ۴ / ۴۰ درصد مردان را به سوی جدایی از همسرشان می کشاند.

“اعمال محدودیت در زندگی مشترک” برای ۹ / ۴۴ درصد زنان در آلمان دلیلی برای جدایی است. این عامل ۵ / ۳۸ درصد مردان را به فکر جدایی از همسرشان می اندازد.

“تفاوت در علائق و برنامه ریزی برای آینده همچون کار و پیشرفت شغلی و یا زمان مناسب برای بچه دار شدن” باعث می شود تا ۶ / ۳۸ درصد زنان از همسر خود جدا شوند. این عامل ۲۶ درصد مردان را وادار به جدایی می کند.

۸ / ۳۰ درصد زنان آلمانی گفته اند، در صورتی که از سوی مرد زندگی شان مورد “عشق ورزی قرار نگیرند و نشان داده نشود که دوستشان دارند”، این موضوع می تواند دلیلی برای جدایی شود. در مقابل ۸ /۲۳ درصد مردان نبود این عامل را دلیل برای جدایی خوانده اند.

سرد مزاجی” زنان و عدم “رضایت جنسی” ۲ /۲۲ درصد مردان را به جدایی می کشاند. این عامل اما تنها برای ۳ / ۱۷ درصد زنان دلیلی برای جدایی است.

“مشکل ارتباطی و احساس اینکه از سوی طرف مقابل فهمیده و درک نمی شوی” برای ۹ /۲۷ درصد زنان دلیلی برای جدایی است. همین عامل برای ۷ /۲۰ درصد مردان آلمانی دلیلی است که منجر به پایان رابطه مشترک می شود.

“تغییرات ظاهری، همچون چاق شدن” برای۱ /۱۸ درصد مردان دلیلی برای جدایی است. جالب اینکه این عامل تنها ۹ /۱۰ درصد زنان را به جدایی از مرد زندگی شان می کشاند.

“دخالت بی اندازه خانواده مرد” برای ۵ /۲۰ درصد زنان آلمانی دلیلی برای جدایی است. از سوی دیگر برای ۹ /۱۷ درصد مردان “دخالت بی اندازه خانواده زن” دلیلی برای جدایی است.

یکی از نکات جالب نظرسنجی سایت “Statista” میزان درصد زنان آلمانی است که “عدم اطمینان تامین مادی از سوی شریک زندگی” برایشان در تصمیم برای جدایی نقش ایفا می کند. تنها ۳ / ۹ درصد زنان از این عامل به عنوان دلیلی برای جدایی نام برده اند.

جالب اینکه تنها ۵ /۲ درصد مردان آلمانی “عدم اطمینان تامین مادی از سوی شریک زندگی” برایشان در تصمیم برای جدایی نقش ایفا می کند.

دعواهای زناشویی، “خیانت” و عوامل بسیار دیگری می توانند به جدایی منجر شوند. اما نظرسنجی ها نکته قابل تاملی را در آلمان روشن ساخته اند و آن اینکه نقش این عوامل در بین زنان و مردان در تصمیم به جدایی تفاوت قابل توجهی دارد.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=69268

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0