مشاوره خانواده چه تاثیری بر زندگی زوجین دارد؟
آیا نیاز به مشاوره خانواده و یا زوج درمانی وجود دارد؟
زمانی که ازدواج می کنیم، بر این عقیده می باشیم که در حال به دست آوردن یک زندگی افسانه ای هستیم.
شما این مورد را درک کرده اید – ملاقات کردن با یک فردی، داشتن یک رابطه عاشقانه گرم، ازدواج کردن و نداشتن زندگی شاد در مراحل بعدی آن است! آن چیزی که زندگی های افسانه ای به شما نمی گویند، عبارت از این است که ایجاد و نگهداشتن رابطه مناسب نیاز به تلاش دارد.
در برخی مواقع، ما ابزارهای مناسبی برای مدیریت چالش های موجود در رابطه را در اختیار نداریم و در این مرحله است که مشاور (رابطه شما) نقش خودشان را ایفا می کنند.
سوالی که در این مقاله بررسی می شود، عبارت از این است که چه زمانی برای مراجعه به مشاوره ازدواج مناسب می باشد؟
۱ – زمانی که زندگی جنسی شما تغییرات قابل توجهی پیدا کند.
کاهش یافتن تمایل جنسی بعد از قرار گرفتن پیش همسرتان برای یک مدتی، یک مورد معمولی می باشد. با این وجود، تغییرات قابل توجه در اتاق خواب، نشان دهنده وجود داشتن یک مورد نامناسب می باشد. همچنین افزایش رابطه جنسی به طور اتفاقی، نشان دهنده یک چالشی می باشد چرا که بیان کننده تلاش یکی از زوجین برای انجام دادن کاری می باشد که زوجین احساس می کنند یک کار اشتباهی است.
۲ – زمانی که به صورت مکرر در رابطه با موارد بی اهمیت بحث می کنید.
هر شخصی دارای رفتارهای محرک می باشد – موارد خاصی که منجر به عصبانیت آنها می شود و منجر به اذیت کردن بخش قابل توجهی از افراد دیگر نمی شود. این مورد می تواند مسائلی از قبیل رخت های شستنی، نحوه پر کردن ماشین ظرف شویی و داشتن یک نوع شام تکراری برای اغلب مواقع باشد. در اغلب مواقع، طرف مقابل دلیل ایجاد این اختلافات را متوجه نمی شود و نمی داند که برای رفع این مشکل چه کاری باید انجام بدهد. یک درمانگر می تواند به زوجین کمک کند تا در مورد این مشکلات بحث کنند و ریشه های اصلی مشکل موجود را از بین ببرند.
۳ – زمانی که شما صحبت نمی کنید.
به طور صادقانه می توان گفت که اکثر چالش های موجود در روابط عبارت از چالش های ساده ای هستند که در ارتباطات وجود دارند. یک درمانگر می تواند منجر به تسهیل کردن روش های ارتباط جدید شما و همسرتان شود.
در اغلب مواقعی که روابط موجود در وضعیت نامناسبی قرار می گیرند، بازگرداندن آنها به وضعیت مناسب و صحیح قبلی به سختی امکان پذیر می شود.
۴ – زمانی که شما صحبت می کنید، ولی صحبت شما همواره منفی می باشد.
ارتباط منفی می تواند شامل هر چیزی باشد که منجر به ایجاد احساس قضاوت شدن، خجالت زده شدن، نادیده گرفته شدن، ناایمنی یا درخواست از آنها برای خارج شدن از رابطه شود. همچنین ارتباط منفی شامل لحن صحبت کردن می باشد، به دلیل اینکه آن چیزی که شما می گویید، اهمیت زیادی ندارد، بلکه نحوه بیان کردن شما اهمیت زیادی دارد. ارتباط منفی می تواند منجر به ایجاد سوء استفاده عاطفی و همچنین ارتباط غیرزبانی شود.
۶ – زمانی که مشکلات مداومی در رابطه وجود داشته باشد.
هر رابطه ای دارای مراحل سخت یا بحث های قابل توجهی می باشد که چند ماه به طول می کشند و نمی توان یک راه حلی برای آن متصور شد. این مشکلات شامل دیدگاه های متفاوت نسبت به وضعیت مالی خانواده، محرک های جنسی ناسازگار و فلسفه های پروش کودک می باشد. رفع این چالش ها غیر ممکن به نظر می رسند، ولی زوجین می توانند برای رفع آن تلاش کنند و به یک راه حل منطقی دست پیدا کنند. در صورتی که هر دو فرد متعهد به شناخت دیدگاه یکدیگر باشند و بخواهند که زمینه های مشترک موجود را پیدا کنند، می توانند از یک درمانگر استفاده کنند.
برخی از زوجین خیلی دیر به کمک مراجعه می کنند. در واقع، هر چه سریع تر به دریافت کمک مراجعه کنید، به صورت بهتر و کامل تری می توانید مشکلاتتان را از بین ببرید.
۶ – زمانی که همسرتان را به عنوان یک دشمن در نظر بگیرید.
شما و همسرتان دشمنان همدیگر نمی باشید؛ هر دو شما در یک تیم قرار دارید. در صورتی که شروع به داشتن این احساس کنید که در تیم های مختلفی قرار دارید، در این شرایط باید به دریافت کمک مراجعه کنید.
۷- زمانی که مواردی را مخفی نگه می دارید.
هر شخصی در رابطه موجود این حق را دارد که یک حریم خصوصی داشته باشد، ولی زمانی که شما مواردی را از یکدیگر مخفی نگه می دارید، یک مشکلی ایجاد خواهد شد.
سایت مشاورانه همواره در کنار شماست تا به ارائه خدمات مشاوره آنلاین رایگان، مشاوره تلفنی ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و مشاوره حضوری و با کمک متخصصین امر در زمینه های خانوادگی، اجتماعی، رفتاری، درمان اختلالات فردی و اجتماعی همچون افسردگی، اضطراب، وسواس و فوبیا و سایر اختلالات شخصیتی، تربیت کودک و نوجوان و آموزش های پیش از ازدواج و زوج درمانی زندگی شما را بهبود بخشد.
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=70990