تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
6

راه های هوشمندانه برای رسیدن به اهداف مالی

راه های هوشمندانه برای رسیدن به اهداف مالی

برای رسیدن به اهداف مالی کوتاه مدت یا بلند مدت به چند نکته بسیار مهم اشاره میکنیم که اینجوری میتوانید به اهداف مالی خود دست یابید.

راه های هوشمندانه برای رسیدن به اهداف مالی

رسیدن به اهداف مالی

تعیین اهداف مالی به ظاهر کار آسانی می آید.«می خواهم تا چند سال بعد خانه ای بخرم» یا «می خواهم با آسودگی خاطر بازنشسته شوم» یا «می خواهم فرزندانم را به دانشگاه بفرستم» و از این قبیل. چالش اصلی شما در اینجا تعیین اهداف واقع گرایانه است.

وقتی درک مشخصی از بودجه کنونی تان به دست آوردید، چالش بعدی این است که نقطه هایی را پیدا کنید که بتوانید کمتر خرج کرده یا بیشتر پول درآورید تا بتوانید به اهداف مالی تان دست پیدا کنید. در زیر به چند نکته برای رسیدن به این هدف اشاره می کنیم.

اهداف مالی

راه رسیدن به اهداف مالی


درست خرج کردن را یاد بگیرید!
بعضی ها یعنی در واقع خیلی ها اینطورند، بیشتر از درآمد و مقدار پولی که پس انداز می کنند، خرج می کنند و هر روز بیشتر و بیشتر خودشان را بدهکار می کنند. افتادن در دام چنین عادتی خیلی آسان است و بیرون آمدن از آن نیاز به کمی برنامه ریزی و نظم دارد. اولین قدم ایجاد یک میزان بودجه است. بااینکه ممکن است ناخوشایند به نظر برسد، برای تعریف کردن بودجه مشخص باید درآمد و هزینه هایتان را بررسی کنید تا بفهمید چه میزان پول در می آورید و چقدر خرج می کنید.

وقتی درک مشخصی از بودجه کنونی تان به دست آوردید، چالش بعدی این است که نقطه هایی را پیدا کنید که بتوانید کمتر خرج کرده یا بیشتر پول درآورید تا بتوانید به اهداف مالی تان دست پیدا کنید. در زیر به چند نکته برای رسیدن به این هدف اشاره می کنیم:

نیازها و خواسته هایتان را دریابید
چه می خواهید؟ واقعاً به چه چیزهایی نیاز دارید؟ وضعیت مالی کنونی تان را ارزیابی کنید. دو لیست تهیه کنید:یکی لیست نیازهایتان و یکی لیست خواسته هایتان. برای درست کردن این لیست، از خودتان سوال کنید:

– چرا این را می خواهم؟
– اگر این را داشته باشم چه تغییری در زندگی ام ایجاد می شود؟
– چه چیزهایی واقعاً برایم مهم هستند؟
– آیا این با ارزش هایم تطابق دارد؟

راهبرد ایجاد کنید
همه ما بر طبق نیازها و خواسته هایمان بودجه ای داریم. ولی جدول بودجه ای که در آخر آورده ایم به شما نشان می دهد که چه درصد از درآمد باید به هزینه های مختلف اختصاص یابد. البته می توانید برحسب نیازهایتان نغییراتی در آن ایجاد کنید اما یادتان باشد هزینه هایی که اضافه می کنید باید از درصد اختصاص یافته به سایر موارد کسر شود.

بررسی کنید، کم کنید و به هدف بزنید
وقتی شروع به بررسی کردن می کنید، ممکن است متعجب شوید وقتی بفهمید صدها هزار تومان را در ماه فقط برای خورد و خوراک و هزینه های قابل تغییر دیگر خرج می کنید. خیلی از این هزینه ها را می توانید به سادگی کم کنید. کم کردن معمولاً استراتژی بهتری نسبت به قطع کردن است. باید واقع بین باشید. اینکار باعث می شود برای هزینه های غیرقابل پیش بینی آمادگی بیشتری داشته باشید.

راه هوشمندانه برای کم کردن هزینه ها
برای پیدا کردن راهی برای کم کردن هزینه های قابل تغییر، خیلی خوب است که هدفی در ذهن داشته باشید و هر ماه طبق آن پس انداز کنید. برای داشتن چنین هدفی باید هوشمندانه رفتار کنید:

خاص و مشخص اهداف هوشمندانه به اندازه خاص و مشخص هستند که بتوانند عملی را پیشنهاد دهند. مثلاً، «به اندازه ای پس انداز کن که بتوانی برای ماه عسل به ایتالیا بروی»، نه اینکه فقط «پس انداز کن». قابل اندازه گیری باید بدانید که کی به هدفتان رسیده اید یا چقدر به آن نزدیک شده اید. مثال:سفر به ایتالیا ۲۰۰۰ دلار هزینه دارد و تا امروز ۸۰۰$ پس انداز کرده اید. قابل حصول قدم هایی که به سمت رسیدن به هدفتان برمی دارید باید منطقی و امکانپذیر باشند. مثال:می دانم که می توانم برای رفتن به آن سفر به ایتالیا هر هفته به اندازه کافی پول پس انداز کنم. مرتبط بودن هدفتان باید عقلانی باشد. مطمئناً نمی خواهید به سمت هدفی حرکت کنید که با نیازهایتان همخوانی ندارد. مثال:می خواهیم در سفر ایتالیا در هتل چهارستاره اقامت کنیم.

زمان بندی باید یک زمان هدف مشخص تنظیم کنید. مثال:تابستان آینده می خواهم به سفر ایتالیا بروم. جدول زیر راهبردهایی از چگونگی تقسیم درآمد شما بین هزینه های مختلف را نشان می دهد. اگر در منطقه ای زندگی می کنید که هزینه ایاب و ذهاب بالاتر از حد طبیعی است یا اجاره بالاتر است، می توانید اصلاحاتی در آن انجام دهید. همچنین می توانید بخشی برای هدایا به آن اضافه کنید که با توجه به آن باید از درصد سایر موارد کم کنید.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=72284

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0