12:20:05تاریخ : شنبه, ۱۵ دی , ۱۴۰۳ Saturday, 4 January , 2025
2

دلایل مهم و رایج شکست استارت آپ ها چیست؟

دلایل مهم و رایج شکست استارت آپ ها چیست؟

از مهمترین دلایل شکست استارت آپ ها می توان به عدم توجه به نیاز بازار، عدم وجود نقدینگی، نداشتن یک تیم درست و… اشاره کرد که در این بخش مفصلا به آن می پردازیم.

دلایل مهم و رایج شکست استارت آپ ها چیست؟

۷ دلیل شکست استارت آپ چیست و چگونه از آنها اجتناب کنید

احتمال اینکه که یک استارت آپ و شروع نو و تازه در نهایت حداقل یک میلیارد دلار بیارزد بسیار کم است اما اگر بتوانید از شایع ترین عوامل شکست اجتناب کنید، شانس موفقیت شما افزایش می یابد. من تخمین می زنم که همه، جز یک در پنج میلیون سرمایه گذار در استارت آپ ها، در نهایت ۱میلیارد دلار خواهند ارزید ، باز هر ۱۰۰۰ استارت آپ که با ریسک در سرمایه گذاری مواجه می شوند، فقط دو تای آنها سرمایه گذار دریافت می کنند و برای هر سرمایه گذاری، تنها یک در ۱۰،۰۰۰استارت آپ ها به ارزش ۱ میلیارد دلار خواهند رسید. 
 
شکست استارت آپ ها

شکست استارت آپ ها چه دلایلی دارد

نویسنده می گوید: یکی از چیزهایی که من در تحقیق در مورد کتاب “استراتژی راه اندازی گرسنگان” آموختم، این است که کارآفرینان بزرگ در شناسایی و اقدامات لازم جهت به حداقل رساندن خطر به این مشکل خوب هستند ، در این بخش از نمناک هفت مثال معمول و شایع از چنین خطراتی و اینکه کارآفرینان بزرگ چگونه آنها را بررسی می کنند، آمده است.

دلیل شکست استارت آپ ها

۱٫شکست در پیدا کردن درد حل نشده مشتری : 
بسیاری از سرمایه گذاران فکر می کنند که ایده هایشان خیلی درخشان هستند و بهترین اقداماتشان آنها را می سازند، به جهان نشان می دهند و منتظر ماندن برای پارو کردن پول با این حال، این توهم مشترک، یک قاتل بزرگ استارت آپ ها است. در حقیقت، مردم تمایلی به محصولات نو و استارت آپی ندارند، زیرا بیشتر آنها شکست می خورند به طوری که آنها فقط محصول را امتحان می کنند، اگر وعده حل یک مشکل را داده، هیچ کس پاسخگو در حل آن نخواهد بود. 
برای جلوگیری از این مشکل، شرکت خود را تا زمانی که تعداد زیادی از مردم حاضر به پرداخت هزینه آن نشدند تا محصول خود را دریافت کنند، راه اندازی نکنید.
 
شکست استارت آپ ها

چرا استارت آپ ها شکست می خورند

۲٫بی میلی برای دریافت بازخورد از نمونه اولیه : 
بسیاری از بنیان گذاران اجازه دیدن محصولشان را تا زمانی که کامل نشده است، به کسی نمیدهند. دلایل بسیاری برای این اشتباه وجود دارد – می ترسند شخص دیگری ایده هایشان را سرقت کنند، زیرا می خواهند شروع بزرگی را شروع کنند، آنها می خواهند همتایان خود را تحت تاثیر قرار دهند، یا می ترسند تا زمانی که کامل نشده، هیچ کسی آنها را نخرد عدم دریافت بازخورد از مشتریان بالقوه، معمولا برای یک شروع، کشنده است. 
برای اجتناب از این مشکل یک نمونه اولیه ارزان قیمت از محصول خود بسازید، بازخورد روی آن را بگیرید و از آن ورودی برای ساخت محصولی جدید تر استفاده کنید. شما باید این حلقه یادگیری را تا زمانی که مشتریان بالقوه محصول شما را تقاضا کنند، تکرار کنید. 
 
شکست استارت آپ ها

عوامل مهم شکست استارت آپ ها چیست

مهم ترین عوامل شکست استارت آپ ها

۳٫ هیچ اشتیاقی در بازار وجود ندارد: 
شرکت را راه اندازی نکنید، اگر انگیزه اصلی شما برای کسب درآمد و پول است ؛ یک دلیل ساده- برای موفقیت، شما باید حدود ۸۰ ساعت در هفته با پرداختی بسیار ناچیز وقت بگذارید تا کسب و کار شما موفق شود. این امکان پذیر نیست که کار شما وسعت بگیرد و موفق شود، مگر اینکه شما اعتقاد داشته باشید، که ماموریت زندگی شما این است که مشتریان بالقوه شما با ارائه محصول شرکتتان راحت تر زندگی کنند و کیفیت زندگی آنها را بهبود ببخشید. بنابراین استارت آپ خود را برای حل یک مشکل که به شدت به آن توجه دارید، هدایت کنید ؛ مردم اغلب به شرکت هایی توجه می کنند که بنیانگذاران آن مشکلی را برای آنها حل کرده که هیچ کس دیگری آن را حل نکرده بود اگر بسیاری از افراد دیگر همان مشکل را داشته باشند، شما شروع خوبی خواهید داشت. 
 
شکست استارت آپ ها

چه عللی سبب شکست یک استارت آپ می شود

۴٫ عدم مهارت لازم برای برد: 
اگر فکر می کنید که کار یک کارآفرین، فکر کردن به اندیشه های بزرگ و استخدام افراد دیگر برای انجام کار آن است، لطفا دوباره فکر کنید. یکی از دلایل اصلی عدم موفقیت در شروع کار جدید این است که بنیانگذاران نمیتوانند کاری را انجام دهند که به آن نیاز دارند. من بسیاری از استارت آپ های مربوط به تکنولوژی را دیده ام که موسسان آن شکست خوردند به دلیل اینکه CEO نمیتواند برنامه نویسی هایی انجام دهد، در صورتی که برنامه نویس بهتری به نسبت بقیه بودن، مهمترین عامل برای انجام کار و اراعه محصول به مردم و مشتریان است.
اگر شما چنین شخصی هستید – شانس موفقیت شما اگر مهارت های فروش جهانی را به دست آورید و تقاضای بازار خود را بدانید، افزایش می یابداما فقط شما می توانید به موفقیتی دست یابید، اگر در حال حاضر یک ارتباط قوی با کدنویسی در سطح جهانی ایجاد کرده اید.به طور کلی، کارآفرینان شانس موفقیت خود را در صورتی که صنایع را انتخاب کنند که مهارت های آنها در آن زمینه فوق العاده است و عاشق آن کار هستند، افزایش می دهند. 
 
شکست استارت آپ ها

عوامل شکست استارت آپ ها کدامند

 نادیده گرفتن سوختن نقدینگی یکی از دلایل اصلی عدم موفقیت در شروع کار 

۶٫نادیده گرفتن سوختن نقدینگی :

اگر شما علاقه ای به تماشای پول خردها ندارید، شرکت را راه اندازی نکنید بسیاری از کارآفرینان مهندس هستند ، آنها می خواهند یک محصول کامل را بسازند و سپس جهان را با محصول درخشان خود خیره سازند آنها مشتاقانه در مورد چگونگی به دست آوردن میلیون ها دلار برای دیگر کسب و کارها صحبت می کنند و فکر می کنند که می توانند همین کار را انجام دهند.به طوری که آنها میزان نرخ هدر رفتگی مالی نادیده می گیرند و فرض را بر این میگیرند که روزی برای پر کردن صندوق های نقدیشان می آید و سرمتیه گذاران درب ها را برای نوشتن چک و سرمایه به آنها، خواهند شکست.

بهترین کارآفرینان وقت خود را تنها در مورد ضروریات میگذارند و همواره شبکه ای را برای دیدار باسرمایه گذاران درست میکنند و سپس افزایش سرمایه خود را به عنوان یک کار تمام وقت و قبل از حداقل شش ماه تا اینکه پول شرکتشان تمام شود، مشاهده میکنند. 

 شکست استارت آپ ها

۷ دلیل مهم شکست استارت آپ ها چیست

۶٫ناتوانی در افزایش سرمایه :

اگر شما هرگز سرمایه استارت آپ خود را افزایش نداده اید، احتمالا شما از زمان و تعداد واکنش هایی که قبل از موفقیت نیاز دارید، شگفت زده خواهید شد.حتی اگر یک کارآفرین متوجه شود که پول نقدش به پایان رسیده است، بسیاری از اوقات که این کار را بخواهد جبران کند، بسیار دیر می شود، سپس به دنبال از گروهی از سرمایه گذاران بالقوه اشتباهی می رود، و نمیتواند اطلاعات مناسبی درباره شرکت خود که منجر به سرمایه گذاری آنها نمی شود، را ارائه کند. 

کارآفرینان می توانند با برطرف کردن افزایش سرمایه خود در مرحله توسعه شرکت، از این مشکلات اجتناب کنند. افزایش سرمایه معمولا یک شغل تمام وقت شش ماهه است که باید قبل از اینکه پول تمام شود، شروع شود. 

تیم و رهبری ضعیف از دلایل اصلی شکست استارت آپ ها

شکست استارت آپ ها

مهم ترین دلایل شکست استارت آپ ها را بشناسید

۷٫تیم ضعیف، رهبری ضعیف

قاتل نهایی یک استارت آپ، رهبری است که نمیتواند افراد دارای استعداد بالا را برای کارهایی که موفقیت شرکت به آنها وابسته است، استخدام کند و به آنها انگیزه دهد ؛ واقعیتی ساده این است که، اگر شما یک رهبر بزرگ نیستید، یادگیری برای تبدیل شدن به آن بسیار سخت است. علاوه بر این، مهارت های رهبری برای یک شرکت ۱۰ کارمنده متفاوت است، نسبت با یک شرکت ۱۰۰ یا ۱۰۰۰ نفره. در مرحله استارت آپ، یک رهبر بزرگ دارای کارایی و رکوردی ، برای ایجاد یک چشم انداز قانع کننده برای شرکت و استخدام استعدادهای برتر برای رسیدن به درک این دیدگاه،است. استارت آپ کار سختی است و اگر شما نمی توانید در میان این ریسک ها و خطرات راه خود را پیدا کنید و ادامه دهید، قطعا می توانید درستش کنید.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=72845

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0