انتشار آلبوم جدید محمدرضا عیوضی
تیتراژ سریال روزگار جوانی را اکثر مردم خوب به یاد دارند قطعه ای که به تولید آلبوم رنگین کمون و شهرت بیش از پیش خواننده جوان آن منجر شد. با این وجود او هم نتوانست همانند اغلب هم نسل های خود حضور مستمر و پررنگی در عرصه موسیقی پاپ داشته باشد.
آلبوم جدید محمدرضا عیوضی که این روزها مراحل اخذ مجوز را طی می کند برای اولین بار از جزئیات آلبوم جدیدش که فعلا با نام چهار دیواری از آن نام می برد را عنوان کرد.
از آلبوم جدیدتان چه خبرهایی برای ما دارید؟
آلبوم آماده است و برای اخذ مجوز به وزارت ارشاد ارائه کرده ایم. تلاش ما بر این است که پس از ماه محرم و صفر، این مجموعه را روانه بازار کنیم.
چه کسانی در مراحل تولید این آلبوم، همراه شما بودند؟
آهنگسازی و تنظیم این آلبوم توسط آقایان «علیرضا افکاری»، «رضا تاجبخش»، «معین راهبر»، «حامد حنیفی»، «محمد خاکزاد» و «وحید مهراد» انجام شده است. یک قطعه آذری هم به نام «آیریلیق» دارم که تنظیم آن توسط رضا تاجبخش انجام شده است. «روزبه بمانی»، «فریبا وکیلی»، «الناز اسفندفر»، «داود رحمت اللهی»، «سروش دادخواه» و دوست بسیار عزیزم آقای «بابک صحرایی» وظیفه سرودن ترانه های آلبوم را بر عهده داشته اند. تعداد ترانه هایی که از آقای صحرایی دارم بیشتر از سایر دوستان است.
اسم آلبوم مشخص شده است؟
به احتمال خیلی زیاد نام آلبوم من «چهار دیواری» باشد.
شامل چند قطعه خواهد بود؟
ده قطعه.
تیتراژ سریال «خط» در بهار امسال با صدای شما شنیده شد و توقع این بود که پس از آن، حداقل چند تک قطعه از شما منتشر شود. دلیل اینکه چنین اتفاقی رخ نداد چه بود؟
آن قطعه ای که به عنوان تیتراژ در سریال «خط» پخش شد یکی از آثار آلبوم است. آشنایی بنده با آقای «رنجبر» که وظیفه تهیه کنندگی و کارگردانی سریال را بر عهده داشتند باعث شد تا یکی از قطعات خودمان که با داستان مجموعه همخوانی دارد را توزیع کنیم. من خودم تمایل داشتم پس از آن تیتراژ که با استقبال خوبی هم مواجه شد آلبوم منتشر شود اما آلبوم من آماده انتشار نبود. بیشتر روی روند تولید قطعات تمرکز داشتم زیرا هدف من انتشار آلبومی است که از هر لحاظ با کیفیت باشد.
اما کلا فکر کنم با انتشار تک قطعه میانه خوبی ندارید!
در برخی مواقع چنین کاری را انجام داده ام اما ترجیح می دهم برای تهیه آلبوم وقت صرف کنم.
آخرین آلبوم شما حدودا سال ۸۶ به بازار عرضه شد اما چرا پروسه تولید مجموعه جدید شما اینقدر طولانی شد؟
فضای مناسبی برای انتشار کار خوب در یک دوره زمانی وجود نداشت. متاسفانه موسیقی در کشور ما محروم است و همانند کودک یتیمی است که پدر و مادر آن مشخص نیست! متاسفانه کسی طلایه دار دفاع از این صنف نیست. موسیقی خوب، خوراک جوان های امروز ما است اما هیچ حمایت و کمکی را دریافت نمی کند. در طول این چند سال فضا خوب نبود و به دلیل فقدان قانون کپی رایت باید متحمل هزینه های زیادی می شدیم. با این وجود تصمیم گرفتم که باید حضور داشته باشم و با وجود همه مشکلات، کار خوب به مردم ارائه کرد. امیدوارم اکنون که ما در تلاش هستیم، پس از انتشار هم بازخورد خوبی را دریافت کنیم.
برای پس از انتشار آلبوم به فکر برگزاری کنسرت هستید؟
قطعا اجرای زنده هم خواهیم داشت اما ابتدا باید آلبوم منتشر شود تا بازخورد آن را ارزیابی کنیم. روند تولید این آلبوم بیش از دو سال به طول انجامید و امیدوارم جواب خوبی بگیریم. جزئیات مربوط به اجرای زنده هم به زودی اعلام خواهد شد.
چندی پیش شما در دومین جشن سالانه «موسیقی ما» هم حضور داشتید و می خواهم بدانم در مورد این جشن چه پیشنهادات و یا انتقاداتی دارید؟
در این دوره که به موسیقی اهمیت چندانی داده نمی شود فعالیت یک نهاد خصوصی در این زمینه بسیار ارزشمند است. اینکه به رخدادهای موسیقی یک سال اخیر توجه دارید و با نظر کارشناسان و مردم جوایزی را توزیع می کنید هم خوب است. اما باید به خاطر داشته باشید که دوستان من همانند برخی خواننده های جوان امروز نیستند که هر سال آلبومی را منتشر کنند.
آیا در سال اول یا دوم این جشن گریزی به سال قبل زدید تا ببینید که کدام خواننده قدیمی آلبومی را منتشر کرده است و از او قدردانی کنید؟ چنین کاری را انجام ندادید و می توانستید از خشایار اعتمادی، علیرضا عصار و محمد اصفهانی و… تقدیر کنید. می توانستید به این دوستان که در سال گذشته یا دو سال قبل آلبوم داشتند بگویید که شما دیده و شنیده می شوید. حتی با یک شاخه گل می توانستید از دو دهه فعالیت این دوستان قدردانی کنید تا این عزیزان برای تولید کار جدید هم دلگرم شوند. اگر یک خواننده جوان موسیقی پاپ قرار است که جایزه ای را کسب کند چرا از یک موزیسین سنتی درخواست می کنید که جایزه او را تقدیم کند؟
چرا از نسل قدیم نمی خواهید که از جوانان امروز قدردانی کنند؟ اینکه از درگذشتگان یک سال اخیر یاد می کنید بسیار حرکت شایسته ای است اما چرا از به عنوان مثال «ناصر عبداللهی» و زحمات او یادی نمی شود؟ به نظر من این مسائل نکات ظریفی است که باید در جشن «موسیقی ما» لحاظ شود زیرا در تمام دنیا مرسوم است. نظیر حرکت و جشن شما سالها است که در کشورهای مختلف دنیا برگزار می شود. ذات این الگوبرداری درست است اما باید این حرکت را صحیح انجام دهید.
آلبوم خوانندگان پیشکسوت را هم در کنار سایر آثار موسیقی پاپ به بحث و رقابت گذاشته می شود. منظور شما این است که فیلد جداگانه ای برای آثار آن عزیزان لحاظ شود؟
خیر. آقای اصفهانی سه سال و آقای اعتمادی هم دو سال قبل آلبومی را منتشر کردند. این دوستان ماشین تولید موسیقی نیستند و گزیده کار هستند. به دلیل اینکه مراسم شما نو است می توانستید از آخرین آلبوم شان یادی کنید و به روی استیج دعوت می کردید و تقدیری انجام می دادید.
فکر می کنید آلبوم شما بتواند جزو نامزدهای سومین جشن سالانه «موسیقی ما» باشد یا موفق به کسب تندیس طلایی خواهد شد؟
اصلا به این موضوع فکر نمی کنم. در مراحل تولید آلبوم یا قطعه به فکر نظرسنجی و کسب جایزه نیستم زیرا در آن صورت باید روش کاری خودم تغییر کند. صد در صد سیستم نظرسنجی و جشن «موسیقی ما» را قبول دارم زیرا خوب است. منظور من این است که نباید سیاست تولید کار خودم را بر اساس اول شدن در فلان جشنواره پیش ببرم.
اعتقاد من این است که اگر خودم برای ارائه یک اثر با سطح کیفی بالا تلاش کنم، حتما در جایگاه بالای جشن «موسیقی ما» یا سایر نظرسنجی ها قرار خواهد گرفت. تمام فکر من باید روی ارائه بهترین ها باشد و در این صورت بازخورد خوبی دریافت می کنم و قاعدتا حائز رتبه خوبی هم در نظرسنجی ها می شود.
حتما بخوانید : بازگشت مجدد کاوه یغمایی به ایران +عکس
منبع : namnak.com