شناخت و دانلود آهنگ های ایرانی
پیدایش موسیقی
شناختن مبدأ و منشأ موسیقی اهمیتِ بسیار دارد؛ زیرا کشف این نکته به شناسایی ماهیت موسیقی کمک بسیاری می کند، و به همین دلیل است که تاکنون دانشمندان و فلاسفه در این باره فرضیات متعددی ارائه کرده اند، که از میان آن ها هربرت اسپنسر، فریدریش نیچه، زیگموند فون هاوزگر، و یوهان گوتفرید فون هردر را باید نام برد.
موسیقی در آغاز همان سخن گفتن بود که در آن هر صدائی کشش خاصی می یافت . زیر و بم شدن ناپایدار اصوات بعدها اندک اندک به وضع ثابتی گرائید. تحقیقات علمی صحت این نظریه را به ثبوت رسانیده اند. بعدها پرسش دیگری پیش آمد که پرندگان چرا نغمه پردازی می کنند؟ برای دلربائی نغمه سرائی مرغان را جزء به مغازله که به خاطر تکثیر نسل انجام می گیرد به چیز دیگر تعبیر نمی توان کرد . انسان ها هم فقط به خاطر نیایش خدایان سرود نمی خواندند بلکه عشق و علاقه ای هم که به یکدیگر و جنس مخالف داشتند آنان را به اینکار تحریص و تشویق می کرد؛ و اما جلب مهر و محبت جنس مخالف ترانه سر دادن تنها منحصر به انسان های اعصار اولیه نیست ترانه های ملی قرون وسطی نیز همچون ترانه ها و سرودهای ملی و محلی کنونی همه و همه آوازهای عشقی هستند.
موزیک پاپ ایرانی
موسیقی پاپ ایرانی، در سدهٔ ۱۹ میلادی و در دوران پادشاهی قاجاریان زاده شد، و پس از نوآوری پدیدهٔ رادیو، گسترش یافت.
بازار موسیقی ایران، پیش از دههٔ ۵۰ میلادی، در دست خوانندگان موسیقی کلاسیک ایرانی بود. موسیقی پاپ ایرانی، با روی کارآمدن و درخشش هنرمندانی مانند ویگن، که «سلطان» پاپ و جاز ایران شناخته می شد، و به کارگیری سازها و شیوه های موسیقی غربی، دگرگون شد.
در سال ۱۳۷۷، برای نخستین بار پس از انقلاب ۱۳۵۷، جشنوارهٔ موسیقی پاپ برگزار شد. پس از آن، خوانندگان پاپ جوان تر، این جریان را پیش بردند. به دنبال گسترش فناوری های نوین و دسترسی همگانی به اینترنت، گروه ها و خوانندگان مختلفی موزیک ها و کارهای خود را به گوش همگان می رسانند.