فرزاد حسنی و همسرش آزاده نامداری قبل از ازدواج
خبر جنجالی طلاق فرزاد حسنی و آزاده نامداری را در اینجا بخوانید.
ازدواج فرزاد حسنی و آزاده نامداری دو مجری مشهور صدا و سیما یکی از خبرهای مهم طی دو ماه اخیر به شمار میرفت. اما نگاهی به پیشینه فعالیت این دو مجری در عرصه اجرا داریم.
آزاده نامداری:
امروزیها: آزاده نامداری متولد کرمانشاه است و کارش را همانجا شروع کرده. شبکه استانی زاگرس که برنامه های سیمای کرمانشاه را پوشش می دهد از ۸ خرداد ۱۳۸۰ کارش را شروع کرد و آزاده هم از همان سال ها وارد این فضا شد. او که آن سال ها ۱۸-۱۹ ساله بود، در این شبکه در برنامه های حوزه نوجوان و جوان حضور داشت. همشهری اش، اقبال واحدی که مجری تلویزیون بود و اهل سنقر، او را با شبکه تهران هم مرتبط کرد و او گزارش های شبکه زاگرس برای تهران را هم می گرفت.
۸۲، اجرا یا گزارش؟
حالا دیگر آزاده به دلیل قبولی در دانشگاه شهید بهشتی (رشته مدیریت صنعتی) به تهران نقل مکان کرده بود. همان زمان شبکه تهران در حال تدارک برنامه ای بود به نام «خط مستقیم»؛ برنامه عصرگاهی نیم ساعته. آزاده برای اجرای این برنامه تست داد اما مجری دیگری بر مسند اجرای «خط مستقیم» نشست و آزاده، گزارش های این برنامه را می گرفت. مجری اصلی که دانشجو بود، در دوره ای درگیر امتحانات دانشگاهی اش شد و آزاده مدتی را به جای او به اجرا در استودیو پخش زنده پرداخت.
۸۴-۸۲، کار در کارخانه!
او همزمان با درس خواندن، کارهای رادیویی و گزارشی هم انجام می داد. خودش در گفت و گویی گفته که ۴ سال تجربه کار در محیط های صنعتی و کارخانه ای را دارد که مربوط به رشته تحصیلی اش، مدیریت صنعتی، می شود:« من ۴ سال در فضای مردانه و صنعتی درس خواندم و کارآموزی کردم. یعنی در محیطی که خیلی با احساسات من هماهنگ نبود. من مدیریت صنعتی در دانشگاه شهید بهشتی خواندم. اما واقعا در آن فضا، اشتباهی قرار گرفته بودم. تعلق خاطر من به دنیای زنانه، شاید به این دلیل است که خیلی از احساسات لطیف زنانه را دیگر دور و برم پیدا نمی کنم…». او در همان سال ها در برنامه «مجله فجر» که از جام جم پخش می شد، حضور پیدا کرد. برنامه ای که شهرام شکیبا و مهسا ملک مرزبان اجرا می کردند و گزارش ها و آیتم ها با آزاده بود و جشنواره های تئاتر، موسیقی و فیلم فجر را پوشش می داد.
۸۸-۸۴، سکوی پرتاب
سکوی پرش آزاده نامداری، همین سال بود. اگرچه او تجربه اجرا داشت اما در آیتم خبری «تازه ها» که در دل سیمای خانواده شبکه یک طراحی شده بود، دیده شد و گل کرد. بعد از مدتی اجرا، قرار بر این شد که از حضور یک زن و شوهر یا یک خواهر و برادر، برای اجرای این برنامه استفاده شود. زوج های زیادی تست اجرا دادند اما در نهایت هیچ کس به خوبی خود آزاده نبود و او ۴سال در «تازه ها» ماندگار شد.
۸۸، خداحافظی با تازه ها
آزاده، بهمن سال ۸۸ با «تازه ها» خداحافظی کرد و در این باره گفت:«هر برنامه ای که یک روز شروع می شود، یک روز باید تمام شود وگرنه به تکرار می رسد. آدم باهوش کسی است که بداند کی بیاید و کی برود. البته برنامه ای که ماهیتش اطلاع رسانی است، هیچ وقت کهنه نمی شود. خبر هیچ وقت کهنه نمی شود. اما اساسا حسی به من می گفت باید کم کم برنامه را به فرد دیگری بسپارم و بروم…»
۸۹، سال پرکاری
او بعد از تقریبا شش ماه استراحت بعد از «تازه ها» ۲۹ خرداد ۸۹ دوباره به آنتن بازگشت. آن هم با برنامه ای به نام «غیرمنتظره» از شبکه دو. سری اول این برنامه تا ۲۸ مهر ۸۹ ادامه داشت و سری دوم، از اول آبان ۸۹ کلید خورد و تا آخرین پنجشنبه سال ادامه پیدا کرد. گفت و گو با مرد سه زنه، آزاده را سر زبان ها انداخت و ویدئوی چپه کردن میز دکور توسط آزاده، روی سایت های اجتماعی و یوتیوب، دست به دست شد. او همزمان در برنامه زنده «صبحی دیگر» بعضی روزها حضور پیدا می کرد. جالب اینکه ترانه تیتراژ این برنامه را فرزاد حسنی سروده و محمد علیزاده خوانده بود:«هوا خوبه تو هم خوبی/ منم بهتر شدم انگار/ یه صبح دیگه عاشق شو/ به یاد اولین دیدار…»
۹۰، آزاده نامداری یا فردوسی پور؟
او در این سال سری جدید برنامه «غیرمنتظره» را روی آنتن داشت که با نام «جمع ما» شناخته شد. ۱۰ اردیبهشت ۹۰، اولین حضور آزاده در این برنامه بود که از شنبه تا سه شنبه بعد از خبر ۲۰:۳۰ پخش می شد. او در این سال، همکاری هایی هم با رادیو هفت داشت و از همه جالب تر، در شبکه جام جم، پنجشنبه ها و جمعه ها برنامه ای ورزشی را اجرا می کرد به نام «ورزش امروز»! البته برنامه «شب نشینی» را هم در شبکه جام جم با احسان کرمی داشت.
۹۱، پشت صحنه
جدی ترین حضور آزاده در ابتدای این سال رقم خورد. او در کنار احسان علیخانی، برنامه سال تحویل شبکه دو را اجرا می کرد. همزمان با او، فرزاد حسنی در شبکه سه حضور داشت. البته او در نوروز ۹۱ با برنامه «خانمی که شما باشی» هر شب مهمان خانه ها بود. اما بعد از عید به یکباره محو شد و کم کم شایعه ممنوع الکاری اش قوت گرفت. ممنوع الکاری که تقریبا ۹ ماه ادامه داشت و با آمدن اسمش به عنوان نویسنده در برنامه «پشت صحنه» به تهیه کنندگی و اجرای احسان علیخانی، به نوعی شکسته شد. البته خود آزاده هیچ وقت ممنوع الکاری اش را تائید یا تکذیب نکرد.
فرزاد حسنی:
برای فرزاد، رادیو، پناهگاه امنی است. مثل آغوش مادر. او در تمام این سال ها ارتباطش با رادیو را از دست نداد. بعد از مدت ها که در سال ۸۷ به رادیو برگشت، تقریبا همان جا ماند و برنامه های رادیویی متنوعی داشت. از شعرخوانی و زمزمه شبانگاهی تا نقد فیلم و گفت وگوهای جنجالی. هفت شنبه، سه شنبه خط خطی، آخرشه، روز هشتم، سینما صدا، چهار میخ و… در بیشتر برنامه های رادیویی فرزاد، مژده لواسانی سردبیرش بود. مجری ای که اگرچه متولد ۶۸ است اما از فرزاد سابقه کار بیشتری دارد. چرا که از ۳سالگی در رادیو بوده. آسمانه، بهترین شکل ممکن، مصطفای عشق، برندگان، آبنبات، شب آفتابی، بسته پیشنهادی از جمله این برنامه ها هستند. البته او این اواخر برنامه های «چه فرصتی، چه شبی» و «آخ جون جمعه» را هم داشت که خیلی هم پرشنونده بودند.
۸۱، مسافری از هند
احتمالا اولین باری که فرزاد حسنی را دیدید، کمی برایتان آشنا بود. او پسرخاله شما نیست! او را در سریال «مسافری از هند» که سال های ۸۱ و ۸۲ بازی می کرد در نقش آرش، پسر لوسی دیده بودید که بد هم بازی نمی کرد. به هر حال فرزاد حسنی کلاس های استاد حمید سمندریان را رفته بود و حتی دورهای پانتومیم را هم پیش سیروس شاملو دیده. البته او سریال های دیگری هم بازی کرده. مثل «کاشانه»، «عید آن سال ها»، «کمکم کن»، «خندان»، «برای آخرین بار»، «مسیر انحرافی» و تله تئاترهای «پرواز از فراز تیر چراغ برق» و «پایان پادشاهی» و تله فیلم های «فصل زندگی» و «روز هشتم». فیلم های سینمایی «آمین خواهیم گفت» و «در امتداد شهر» و «عملیات مهد کودک» را هم کخ خودتان می دانید و البته تئاتر «یلدا» و «نامه ای برای سهراب»؛
۸۲، عشق، آرزو.کام
فرزاد حسنی گویا از کلاس های بازیگری امین تارخ سر از تلویزیون در آورده است. درست زمانی که برنامه نوجوانانه «نیمرخ» حسابی گل کرده بود، او هم یکی از بر و بچه های تیم نیمرخ شد. در زمانی که اسدالله اعلایی، مدیر گروه کودک و نوجوان بود و محمد حسن زاده این برنامه پربیننده را می ساخت. وقتی «نیمرخ» تمام شد، قرار بر ساخت مجموعه ای تازه گرفته شد. خانه فرهنگ نیمرخ، با پلاک ۴۷ در خیابان ناهید شرقی بود. اگر آن سال ها سری به جردن می زدید، مطمئنا فرزاد حسنی کم سن و سال را همان اطراف در حال پیاده روی می دیدید! نام تازه برنامه، شد «خانه شماره ۴۷» و از بین شورای بینندگان نیمرخ، تیم نویسندگان چیده و فرزاد هم دست به کار شد و سال ۸۲ اولین اجرایش را رفت. همان دوران ترانه هایی هم می گفت. ترانه ای با مطلع «عشق#آرزو.کام» را خیلی از بر و بچه های خانه فرهنگ نیمرخ به یاد دارند. در همان دوران، او گفت وگو هایی برای شبکه ویدئویی گرفت در مجموعه ای به نام «رؤیای هنر». گفت وگوی فرزاد حسنی با ریش و پیراهن سفید و جلیقه مشکی در خانه کاوه یغمایی، هنوز هم روی اینترنت پیدا می شود.
۸۳، پروازها
فرزاد در این سال ها به مجری بخش معرفی برنامه های نوجوانان تبدیل شد. اما یک بار بیشتر این برنامه را اجرا نکرد. او با معرفی برنامه «نقطه ب»، حرف هایی زد تا همان اول راه هم نشان دهد کله اش بوی قورمه سبزی می دهد! بعد از این در سال ۸۳ در برنامه ای به نام «پرواز» در شبکه سه پیوست که موضوعش شهدا بودند. بعد از آن هم شبکه ۳ که در تدارک ویژه برنامه یادواره ای بود برای شهید کاظمی که هواپیمایش سقوط کرده بود، سراغ فرزاد رفت و «پرواز را به خاطر بسپار» با اجرای او روی آنتن رفت. در این میان او (البته طبق شنیده ها) سری به شبکه دو زد و یک مسابقه قرآنی به نام «رویش» را اجرا کرد.
۸۳، سکوی پرتاب
فرزاد حسنی تابستان ۸۳ با سری اول برنامه دیدنی و پرطرفدار «کوله پشتی» راهی آنتن شبکه سه شد و حسابی کارش گرفت. طرفداران «کوله پشتی» اگرچه با مهمانان این برنامه کیف می کردند اما در اصل این فرزاد بود که ستاره اصلی «کوله پشتی» بود. برنامه ای که هم او را به اوج رساند و هم به ممنوع الکاری اش ختم شد.
۸۶، صندلی داغ
او در تمام این مدت در برنامه های مناسبتی حاضر می شد تا ثابت کند هیچ کس مثل او نمی تواند مخاطب تلویزیون را روی شبکه مورد نظر میخکوب کند. در همان سال او با حضور در برنامه صندلی داغ، حسابی دیده شد و حرف های جالبی بین او و احمد نجفی، مجری این برنامه رد و بدل شد.
۸۸-۸۷، تفسیر قرآن
او با اجرای اولین سری برنامه «ماه عسل» ویژه ماه رمضان، دوباره نقل محافل شد. هرچند اجرای او را نادیده گرفتند و به احسان علیخانی سپردند. همان سال ها رضا رشیدپور، دیگر مجری مغضوب سیما، نامه ای تند و تیز در این باره نوشت. در سال هایی که دیگر در تلویزیون رنگ مجری محبوب را نمی دیدیم، به یک باره خبری پیچید:می توانید صدای آشنایش را شب های تابستان از رادیو جوان با برنامه سندس بشنوید که تفسیر قرآن می کند. فرزاد تسلط کافی به زبان عربی و قرآن و احادیث دارد و همین حسابی کمکش کرد.
۹۰، «هفت»ها
فرزاد حسنی سال ۹۰ با سریال «مسیر انحرافی» به شکلی تازه با مخاطبانش ارتباط برقرار کرد. تابستان ۹۰ او در نقش عارف ساتور خوش درخشید و عکس های گریم او که شبیه گریم جانی دپ در نقش جک اسپارو در «دزدان دریایی کاراییب» بود در اینترنت دست به دست می شد. آذر ۹۰ او با حضور در رادیو هفت، ادای دینی به منوچهر نوذری کرد. مجری و هنرمندی که خیلی دوستش داشت و همیشه می گوید از او چیزهای زیادی یاد گرفته است. شب ۱۷ بهمن ماه ۹۰ هم به عنوان بازیگر در برنامه «هفت» حاضر شد تا به سؤالات فریدون جیرانی درباره «آمین خواهیم گفت» به کارگردانی سامان سالور جواب دهد. فیلمی که هنوز به اکران عمومی درنیامده است. تابستان همان سال از او مستندی در برنامه «پارک ملت» پخش شد که خیلی ها دوستش داشتند.
۹۱، تئاتر
فرزاد حسنی برنامه های مناسبتی زیادی را اجرا کرد. در سال های ۸۷ تا اواخر دهه ۸۰ که تلویزیون روی خوشی به او نشان نمی داد، او خیلی کم با تیپ متفاوت و حرف زدن خوشمزه اش دیده شد. در مواردی محدود مثل ویژه برنامه شب یلدا. اما سال ۹۱ برای او خوش یمن بود. در شبکه سه غوغا به پا کرده بود و همسر آینده اش هم در شبکه دو کنار رقیب دیرینش، احسان علیخانی در حال اجرای برنامه سال تحویل این شبکه بود. اواخر این سال او با تئاتر «نامه ای برای سهراب» در کنار کامران تفتی، بار دیگر سر زبان ها افتاد.
۹۲، سال عشق
سال ۹۲ برای آزاده نامداری و فرزاد حسنی، متفاوت شروع شد. حالا آزاده نامداری در قامتی تازه قرار بود دیده شود. او سری جدید «خانمی که شما باشی» را تهیه کنندگی کرد تا نامش در فهرست تهیه کنندگان تلویزیون جای بگیرد. از طرف دیگر فرزاد حسنی که قبل از سال تحویل سال ۹۲ با برنامه های رادیویی شنیدنی ویژه جشنواره فیلم فجر، به خانه های همه آمده بود، در سال ۹۲ با یک اثر در شبکه نمایش خانگی دیده شد. «رالی ایرانی» که روایت و اجرای آن بر عهده فرزاد است، خیلی زود توانست در دل مخاطبان جا باز کند. اما این اول مسیر تازه حسنی و نامداری در سال ۹۲ بود. آنها در ماه سوم این سال، به یکباره تصمیم گرفتند، تصمیم بزرگشان را برای همه علنی کنند. خبر ازدواج فرزاد و آزاده نامداری همه جا پیچید تا زوج مجری ما حالا از دست اهالی رسانه متواری باشند! خبر ازدواج آزاده نامدار با فرزاد حسنی، سایت ها و خبرگزاری ها و روزنامه ها را منفجر کرده بود!خبری که اولین بار حمید فراهانی راد همکار زندگی آیده آل منتشر کرد. اگر از تازه عروس و داماد خبر دارید، سلام ما را به آنها برسانید و بگویید«عشقتان پایدار بچه ها»!