تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
4

هنرمندانی که با بیماری دست و پنجه نرم میکنند + تصاویر

هنرمندانی که با بیماری دست و پنجه نرم میکنند + تصاویر

این روزها تعداد بیشتری از هنرمندان درگیر بیماری شده اند و با روحیه مثل زدنی و استقامت و صبوری با آن مبارزه می کنند.

هنرمندانی که با بیماری دست و پنجه نرم میکنند + تصاویر

هنرمندانی که با بیماری مبارزه میکنند

بیماری پا به عرصه دنیای هنرمندان گذاشته و گویی خیال بیرون رفتن هم ندارد . هنرمندان معروف زیادی هستند که این روزها با بیماری دست و پنجه نرم میکنند . این هنرمندان معروف هرکدام به نوعی بیماری مبتلا هستند که از زبان خودشان متوجه این عارضه در آن ها شده ایم.

این روزها هراز چندگاهی که به خبرگزاری ها سری بزنید و یا روزنامه ها را ورق بزنید در صفحات فرهنگی اخباری مبنی بر بیماری هنرمندان و چهره های مختلف فعال فرهنگی می بینید. اخباری که قطعا جامعه هنرمندان و مردم را آزده خاطر می کند. ضمن اینکه به نظر می رسد این روزها تعداد بیشتری از هنرمندان درگیر بیماری شده اند و با روحیه مثل زدنی و استقامت و صبوری با آن مبارزه می کنند.
 
قطعا انتشار و خواندن این اخبار خیلی خوشایند نیست اما بد نیست بدانیم این روزها کدام یک از هنرمندان ارزشمند این مرز و بوم نیازمند دعای خیر هم وطنانشان هستند. در ادامه به روند درمانی تعدادی از این چهره ها اشاره می شود:

هنرمندانی که با بیماری مبارزه میکنند

** عزت الله انتظامی

عزت الله انتظامی ۳۱ خرداد سال ۱۳۰۳ در محلۀ سنگلج تهران متولد شد و در حال حاضر ۹۲ سال سن دارد. او در رشته برق تحصیل کرده و در سال ۱۳۲۶ وارد عرصه هنر شده است. او در سال ۱۳۴۸ با گاو ساخته داریوش مهرجویی وارد عرصه حرفه ای سینما شد و با کارگردان های دیگری نظیر علی حاتمی، مسعود کیمیایی و … نیز همکاری داشته است. اجاره نشین ها، گراند سینما، هامون، بانو، گاو، ستارخان، ناصرالدین شاه اکتور سینما، روز فرشته، روسری آبی، دیوانه از قفس پرید، خانه ای روی آب و راه آبی ابریشم از جمله آثار با هنرنمایی این بازیگر پیشکسوت هستند.

انتظامی این روزها از مشکلاتی درباره ستون فقرات و مهره های کمر رنج می برد و تحت نظر پزشکان مراحل درمان را سپری می کند.

 
 
هنرمندان

 عکس استاد عزت الله انتظامی

 
** نادر طالب زاده

نادر طالب زاده متولد ۱۳۳۲ در تهران است. او یک فعال فرهنگی است که چهره او نیز بیشتر به واسطه اجرای برنامه های خاص و پرمخاطب برای مردم آشناست. برنامه هایی نظیر راز و عصر که با اجرای او روی آنتن رفته اند، از جمله این آثار هستند.

همچنین او کارگردانی مجموعه تلویزیونی بشارت منجی را برعهده داشته که به زندگی حضرت عیسی (ع) می پردازد.

طالب زاده از منتقدان جدی سیاست های رسانه ای امریکاست و همچنین در حوزه مقابله با صهیونیسم نیز فعالیت های بسیاری داشته و دارد.

وی که در کارنامه خود دبیری جشنواره مردمی عمار را هم دارد، چندی پیش در گفت وگو با فارس پرده از رازی هولناک درباره بیماری خود برداشت.

او در این باره گفت:«دچار نارسایی قلبی هستم که قبلا نیز گفته شده بود و متاسفانه در شرایط نامساعد هوا که گرد و خاک است این حال بدم تشدید می شود.»

 
هنرمندان

 نادر طالب زاده در بند بیماری

 

«خلاصه اش این است. یک سال و نیم پیش به گروهی از لبنان برای راهپیمایی اربعین به عراق رفتم. که چمدان من را از هتلی که در نجف بودم از میان صد ها چمدان برداشتند و ۵ الی ۶ روز بعد در کربلا نصفه شب تحویلم دادند. لپ تاپ من را خالی و بررسی های کامل را انجام داده بودند. از همان روز که چمدان را تحویل گرفتم حالم بد شد اما متوجه این ماجرا نبودم.»

«همه اطلاعات لپ تاپ من را خالی کرده بودند. ساعت ۳ نیمه شب دو مامور از حراست یکی از حرم ها آمدند آن هم در خانه ای که مهمان بودم. آدرسی دادند که به فلان جا برو و چمدانت را تحویل بگیر. من هم اصلا فکر نمی کردم چمدانم چیزی شده باشد یا آن آلوده کرده باشند. لپ تاپ خود را به بچه های سپاه دادم و گفتند که دیگر به آن دست نزن. اما از همان روز به بعد سرفه های خونی داشتم. با دکتر علی کرمی که متخصص بیو تروریست است، وقتی صحبت کردم من را به این مسائل آگاه کرد. که چه اتفاقی افتاده است.»

حالا نادر طالب زاده در فاصله های کوتاه زمانی باید در بیمارستان بستری شود و همراه با دعای خیر مردم خوب کشورمان مراحل درمانی را سپری کند.

* * آتنه فقیه نصیری

آتنه فقیه نصیری متولد سال ۴۷ است که با بازی در مجموعه «خاله سارا» به یکباره به شهرت رسید و با ایفای نقش در «خانه سبز» به محبوبیت رسید.

او بیشتر یک چهره تلویزیونی است که در سریال های بسیاری ایفای نقش کرده و آخرین حضور او نیز مربوط به سریال «شمعدونی» ساخته سروش صحت است.

فروردین ماه همین امسال بود که به یکباره خبری مبنی بر ابتلای این چهره دوست داشتنی به بیماری ام اس در فضای مجازی پیچید.

او درباره این بیماری گفته بود:«هنگام بازی در مجموع شمعدونی متوجه بیماری ام اس شدم و مدت دو سال است که در حال مداوا هستم البته بیماری پیشرفته نیست و می توانم راه بروم و کارهای روزانه را انجام بدهم.

 
هنرمندان
 

آتنه فقیه نصیری از بیماری ام اس میگوید

 
وی ادامه داد:به دلیل شرایط بیماری و اینکه پزشکان تاکید کردند نباید عصبی بشوم و فعالیتی هم نداشته باشم که دچار خستگی شوم؛ فعلا فعالیتهای هنری را تعطیل کرده ام.

امیدواریم سرکار خانم فقیه نصیری هرچه زودتر با بهبود حالشان به عرصه بازیگری برگردند.
 

**حسین محب اهری

حسین محب اهری بازیگر ۵۵ ساله کشورمان نقش های بسیاری را ایفا کرده اما برای دهه شصتی ها هنوز هم یادآور برنامه مبصر پنج ساله است و آخرین حضور او در تلویزیون نیز به مجموعه «معمای شاه» برمی گردد که نقش پزشک شاه را ایفا می کند.اما او در آثاری مانند محله بهداشت، سربداران، باجناق ها، چاق و لاغر، پایتخت، معمای شاه، اسپاگتی در هشت دقیقه، وقتی همه خواب بودیم، پسر آدم دختر حوا و. . . نیز بازی کرده است.

او حدود ۱۵ سال است که با بیماری سرطان دست و پنجه نرم می کند، اما باید با او همکلام شد تا متوجه عمق امیدواری او به زندگی شویم؛ امیدی که ریشه در توکل به خدا و تسلیم در برابر مشیت او دارد.

 

 
 هنرمندان

حسین محب اهری با بیماری مبارززه میکند

او درباره بیماری خود گفته است:«حق ندارم به خدایی که به من زندگی داده و مرا خلق کرده، بدبین باشم و امیدم را از دست بدهم. خداوند انسان را خلق کرد و بعد خود را برای این خلقت تشویق کرد و احسنت گفت. انسان شگفت انگیزترین موجود حیات است پس من حق ندارم به این موجود ارزشمند نگاه منفی داشته باشم. خدا مرا آفریده است پس باید در همه شرایط از او سپاسگزار باشم. دنیا میلیون ها سال است که به وجود آمده، عظیم و شگفت انگیز! خداوند آن را به زیباترین شکل مدیریت می کند پس من نباید به این قدرت بدبین و ناشکر باشم.»

حالا این روزها این هنرمند خوش روحیه و خوش اخلاق کشورمان مدتی است که دوباره درگیر بیماری شده و مراحل درمانی را سپری می کند که از خداوند متعال برای ایشان حصول سلامتی کامل را خواهانیم.

* * اکبر عبدی

اکبر عبدی که ۵۵ سالگی را سپری می کند، از بازیگران سینما و تلویزیون ایران و دارنده نشان درجه یک فرهنگ و هنر است.

او بیشتر در نقش های کمدی بازی می کند و فیزیک بدنی خاصی دارد و صورت وی، امکان گریم و ساختن چهره های گوناگون، مانند نوجوانان و زنان را به وی می دهد. اکبر عبدی از هنرجویان مدرسه هنر و ادبیات صدا و سیما بوده است.

او حضور طلایی در بسیاری از فیلم ها و سریال ها داشته که از جمله آنها می توان به فیلم مادر، اجاره نشین ها، ناصرالدین شاه اکتور سینما، آدم برفی، دزد عروسک ها، ای ایران، مدرسه پیرمردها ، سفر جادویی و … اشاره کرد.

 
هنرمندان

 اکبر عبدی و بیماری کلیوی

 
اکبر عبدی مبتلا به دیابت است و مدتی است که با شدت گرفتن بیماری کلیه مدتی در بیمارستان سپری کرد و این روزها پس از پیوند کلیه باید مدتی را در قرنطینه سپری کند.

* * لوریس چکناواریان

لوریس چکناواریان یکی از بزرگترین چهره های موسیقی کشورمان است. او در سال ۱۳۱۶ در شهر بروجرد به دنیا آمده و در حال حاضر آهنگساز و رهبر ارکستر است. او یکی از مشهورترین چهره های فرهنگی در ایران و ارمنستان است که توانسته با هزینه خود ارکسترهای مختلفی را در در نقاط جهان از جمله اتریش، بریتانیا، آمریکا، کانادا، فنلاند، ارمنستان، تایلند رهبری کند.

چکناواریان به عنوان آهنگساز تا به حال ۶ اپرا، ۵ سمفونی، کارهای در زمینه موسیقی کر، موسیقی مجلسی، پیانو و خوانندگی، و همچنین کنسرتوهایی برای پیانو، ویولن، گیتار، سلو و پیپا، در کنار موسیقی های متن فیلم ساخته است.

 
هنرمندان

 لوریس چکناواریان موسیقی دان کشورمان

 

ساخته های چکناواریان توسط گروه ارکسترهای مختلفی مانند ارکستر سمفونیک لندن، ارکستر فیلارمونیک لندن، ارکستر هال، ارکستر فبلارمونیک هلسینکی، ارکستر سمفونیک هلسینکی، ارکستر سمفونیک تهران و ارکستر سمفونیک نیویورک اجرا شده اند.

او مدتی است که از ناراحتی قلبی رنج می رد و مدتی پیش نیز تحت عمل جراحی قلب قرار گرفت و در حال حاضر مراحل درمانی خود را سپری می کند.

* * محمدرضا شجریان

محمدرضا شجریان استاد آواز که نامی آشنا برای اهل هنر است، در حال حاضر ۷۴ سن دارد و نخستین بار پس از بستری شدن در سال ۱۳۸۶ و عمل جراحی ریه بیماری سرطان ریه اش مطرح شد؛ اما همان هنگام برخی رسانه ها این خبر را رد کردند. این خبر پس از بستری شدن شجریان در شهریورماه ۱۳۹۴ دوباره مطرح شد، بیماری که شجریان با آن مبارزه می کند.

البته وی در این سال ها شجریان بار ها بستری شده که تصور می شد بخشی از این بستری شدن ها به واسطه کسالت دوران کهنسالی است اما ظاهراً موضوع جدی تر از این حرف ها بود و جدی بودن موضوع برای عموم مردم از زمان لغو مجدد کنسرت نوروزی در ارمنستان به دلیل بیماری عیان شد؛ بیماری که منجر به دو هفته اقامت شجریان برای شیمی درمانی شد.

 
هنرمندان

 بیماری استاد محمدرضا شجریان

 
او در حال حاضر خارج از کشور مراحل درمان خود را سپری می کند.

* * بهناز جعفری

بهناز جعفری در سال ۱۳۵۳ در تهران متولد شده و بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون است.

وی فارغ التحصیل رشته ادبیات نمایشی از دانشگاه آزاد اسلامی است و اولین فیلم او که در نقش کوتاهی حضور داشت روسری آبی در سال ۱۳۷۳ بود.

او برای بازی کوتاهش در فیلم «خانه ای روی آب»، از بیستمین جشنواره فیلم فجر، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مکمل زن را گرفت. او همچنین در نمایش شب هزار و یکم بهرام بیضایی بازی کرده است.

 
هنرمندان

 بیماری ام اس بهناز جعفری

 
بهناز جعفری حضور پررنگی هم در تلویزیون داشته و در تله فیلم های متعددی ایفای نقش کرده است. پس از اینکه آتنه فقیه نصیری اعلام کرد که به بیماری ام اس مبتلاست، بهناز جعفری نیز در پست اینستاگرامی خود خبر از ابتلا به این بیماری داد.

او در این باره نوشت:

«بهناز جعفری هم به بیماری آتنه فقیه نصیری دچار شد»

وقتی این تیتر را در فضای مجازی خواندم دلم خواست با صدای بلند فریاد بزنم :بیماری آتنه فقیه نصیری یامن یاهمه ی ما اسم دارد :«ام اس» مخفف مولتیپل اسکلروزیس است که قطعا خاطر هیچکداممان به خوبی نمی ماند؛ اسم قلمبه سلمبه ای است و احتمالا در تکرار چند باره اش زبانمان می گیرد و شاید اسباب خنده ی خود و اطرافیانمان شویم.

حالا که این قصه قرار است به نام بیماری آتنه فقیه نصیری یا بیماری بهناز جعفری یادمان بیاندازد چیست و چه شکلی است و از کجا می آید و چه می کند، وظیفه ی خود می دانم ضمن الصاق نامم به این بیماری، بدین وسیله نکات مهم، صمیمانه و کمی شخصی را خدمت شما سروران، عزیزان، دوستداران، طرفداران و خدایی ناکرده حاشیه سازان اعلام کنم و آن اینکه لطفا بنده را به غیر از شکل و شمایلی که پیش از این می شناختید و به خاطر می آوردید جور دیگری تصور نکنید. نه شاخ درآورده ام، نه کج شده ام و نه عجیب و نه غریب، من هم مثل خیلی های دیگر زندگی می کنم، شاید فقط کمی زودتر خسته شوم. من همچنان با پاهای خودم از پله ها بالا و پایین می روم ولی با هر قدم و هر نفس خدا را شکر می کنم و از این ابتلا و آگاهی از خدا سپاسگزارم.
 
 
اسفند سال ۱۳۹۳ متوجه ی علائم این بیماری در سیستم اعصاب و گردنم شدم و تحت نظر پزشک عالی قدر و مهربان دکتر عبدالرحمن نجل رحیم فوق تخصص مغز و اعصاب هستم. از تمام انرژی و توانم برای خوب بودن استفاده می کنم. از لحظات زیبای زیستن، بیشتر از قبل لذت می برم. نمی دانم کنترل یا قدرت خواستن و شور عشق و امید چقدر در بهبود یا پیشرفت این ماجرا تاثیر خواهد گذاشت و چه در انتظارم است. خوشبختانه اطلاع رسانی و آگاه سازی درباره این بیماری در کشورمان تکانی به خود داده و نرم نرمک واضح تر می شود. اما متاسفانه هیچکس نمی داند چرا در عین حال تعداد مبتلایان هم از آنسو در حال پیشرفت و این رقابت تلخ با ماست یا دنیاست! و صدافسوس که سن ابتلا به این بیماری در کشور ما هر سال پایین تر می آید. غیر از مقالات ریز و درشتی که در این باره به مدد اینترنت دستیابی به اکثرشان سهل و آسان است، سه کتابی که به شناختم از این بیماری کمک کرد معرفی می کنم تا با خواندنشان از چیزی نترسیم، پذیرنده باشیم و از کنار هم آرام بگذریم و به بیماری و سلامت هم احترام بگذاریم.

**هنرمندانی که در بالاتر به نامشان اشاره شد تنها تعدادی از چهره های هنری هستند که با بیماری دست و پنجه نرم می کنند و قطعا افراد بسیار دیگری هم هستند که در این گزارش از قلم افتاده اند. چهره هایی که حتی در اوج بیماری هم وقتی به مردم عادی می رسند باید برایشان زمان بگذارند و حداقل به گرفتن فریم های متوالی عکس های یادگاری بسنده کنند.

اما در این میان فقط مردم نیستند که به عشق هنر آنها عکس یادگاری می اندازند، بلکه عده ای مدیران و مسئولان هم هستند که گاهی برای راه افتادن کارشان به این هنرمندان سری می زنند، اظهار امیدواری برای بهبود حالشان می کنند و در نهایت پس از انتشار تصاویر دیدارشان همه چیز را به فراموشی می سپارند.

هنرمندان بسیاری در کشور ما حضور دارند که از سوی دولت هیچ گونه حمایتی نمی شوند و صندوق حمایت از هنرمندان نیز در عمل هیچ حمایتی از این قشر ندارد.

در کنار آن وزارت بهداشت نیز شرایط درمانی کاملی برای هنرمندان در نظر نگرفته است و هر هنرمندی بنا بر شرایط مالی خود روند درمان را پیگیری می کند.

منبع : namnak.com
لینک کوتاه : https://mag.tanposh-parsi.com/?p=96602

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0